Reclamă

Regele Charles a fost încântat să-l revadă pe Prințul Harry. Ce îndemn i-a dat monarhul fiului său

Regele Charles a fost încântat să-l revadă pe Prințul Harry. Ducele de Sussex s-a întors în Marea Britanie imediat ce a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer. Prințul Harry nu a fost însoțit în această călătorie de soția sa, Meghan Markle.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 februarie 2024, 4:55

Admiratorii regali speră că legătura dintre Prințul Harry și Regele Charles se va îmbunătăți în această perioadă. Totodată mulți au sperat ca Ducele de Sussex să aibă o întrevedere cu fratele său, Prințul William. Totuși, cei doi frați nu s-au reunit în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a fost încântat să-l revadă pe Prințul Harry

Prințul Harry și-a dorit să-i fie alături tatălui său în această perioadă. Ducele de Sussex a fost surprins intrând în Clarence House, reședința Regelui din Londra.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles alături de Prințul William și Prințul Harry într-o vacanță din Suedia din anul 2002
Experții regali au explicat cum a evoluat relația Regelui Charles cu copiii săi / Getty Imsges

Soția sa, Meghan Markle a rămas în California cu cei doi copii ai lor, prințul Archie și Prințesa Lilibet. Experții regali susțin că această perioadă reprezintă „un moment crucial” pentru Prințul Harry și Prințul William.

Reclamă

Aceștia ar putea să-și lase deoparte diferențele de dragul tatălui lor. Se crede că Regele ar fi fost încântat să se reîntâlnească cu fiul său, Prințul Harry.

„Uneori este nevoie de o astfel de criză pentru a reuni familiile și, în acest sens, familia regală nu este diferită de oricare alta”.

„Cred că această perioadă va aduce progrese reale în relația Prințului Harry cu restul familiei regale. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă profită de această oportunitate sau pur și simplu nu sunt dispuși să cedeze”.

Reclamă

„Prințul Harry și Prințul William sunt destul de încăpățânați și foarte greu fac compromisuri, Dar, din nou, Harry poate cere sfatul tatălui său”, a spus un expert regal pentru presa internațională. Experții sunt de părere că Harry va încerca să creeze „punți” cu Prințul William și Regele Charles.

Ce cred experții regali despre o posibilă împăcare a Prințului Harry cu Regele Charles

Cei mai mulți experți regali sunt de părere că Regele Charles își dorește ca fiul său mic să se apropie de Familia Regală Britanică. Cu toate acestea, sursele regale au declarat că Prințul William și Prințul Harry nu se vor întâlni în această perioadă.

„Împăcarea cu Regele Charles este foarte posibilă. Este un tată iubitor și și-a exprimat dragostea față de Harry în ciuda relației pe care o au. William, pe de altă parte, este diferit de Rege. Din ce știm, William va pune îndatoririle regale deasupra relației sale cu Prințul Harry”.

„A fost pregătit întreaga sa viață pentru acest rol. Îndatoririle regale sunt prioritatea Prințului William. Este ceva ce a învățat încă din copilărie”, a scris un expert regal pentru Fox News.

Palatul Buckingham a anunțat faptul că Regele Charles se va retrage din activitățile publice în perioada în care va primi tratament pentru cancer. Majestatea Sa a început să urmeze un tratament pentru tipul său de cancer încă de luni. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii Casei Regale.

Monarhul a vrut să fie transparent cu supușii săi și să nu ascundă această perioadă dificilă de ei. Apropiații Casei Regale susțin că monarhul rămâne optimist în ciuda diagnosticului primit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×