Reclamă

Regele Charles a fost încântat să-l revadă pe Prințul Harry. Ce îndemn i-a dat monarhul fiului său

Regele Charles a fost încântat să-l revadă pe Prințul Harry. Ducele de Sussex s-a întors în Marea Britanie imediat ce a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer. Prințul Harry nu a fost însoțit în această călătorie de soția sa, Meghan Markle.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 februarie 2024, 4:55

Admiratorii regali speră că legătura dintre Prințul Harry și Regele Charles se va îmbunătăți în această perioadă. Totodată mulți au sperat ca Ducele de Sussex să aibă o întrevedere cu fratele său, Prințul William. Totuși, cei doi frați nu s-au reunit în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a fost încântat să-l revadă pe Prințul Harry

Prințul Harry și-a dorit să-i fie alături tatălui său în această perioadă. Ducele de Sussex a fost surprins intrând în Clarence House, reședința Regelui din Londra.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles alături de Prințul William și Prințul Harry într-o vacanță din Suedia din anul 2002
Experții regali au explicat cum a evoluat relația Regelui Charles cu copiii săi / Getty Imsges

Soția sa, Meghan Markle a rămas în California cu cei doi copii ai lor, prințul Archie și Prințesa Lilibet. Experții regali susțin că această perioadă reprezintă „un moment crucial” pentru Prințul Harry și Prințul William.

Reclamă

Aceștia ar putea să-și lase deoparte diferențele de dragul tatălui lor. Se crede că Regele ar fi fost încântat să se reîntâlnească cu fiul său, Prințul Harry.

„Uneori este nevoie de o astfel de criză pentru a reuni familiile și, în acest sens, familia regală nu este diferită de oricare alta”.

„Cred că această perioadă va aduce progrese reale în relația Prințului Harry cu restul familiei regale. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă profită de această oportunitate sau pur și simplu nu sunt dispuși să cedeze”.

Reclamă

„Prințul Harry și Prințul William sunt destul de încăpățânați și foarte greu fac compromisuri, Dar, din nou, Harry poate cere sfatul tatălui său”, a spus un expert regal pentru presa internațională. Experții sunt de părere că Harry va încerca să creeze „punți” cu Prințul William și Regele Charles.

Ce cred experții regali despre o posibilă împăcare a Prințului Harry cu Regele Charles

Cei mai mulți experți regali sunt de părere că Regele Charles își dorește ca fiul său mic să se apropie de Familia Regală Britanică. Cu toate acestea, sursele regale au declarat că Prințul William și Prințul Harry nu se vor întâlni în această perioadă.

„Împăcarea cu Regele Charles este foarte posibilă. Este un tată iubitor și și-a exprimat dragostea față de Harry în ciuda relației pe care o au. William, pe de altă parte, este diferit de Rege. Din ce știm, William va pune îndatoririle regale deasupra relației sale cu Prințul Harry”.

„A fost pregătit întreaga sa viață pentru acest rol. Îndatoririle regale sunt prioritatea Prințului William. Este ceva ce a învățat încă din copilărie”, a scris un expert regal pentru Fox News.

Palatul Buckingham a anunțat faptul că Regele Charles se va retrage din activitățile publice în perioada în care va primi tratament pentru cancer. Majestatea Sa a început să urmeze un tratament pentru tipul său de cancer încă de luni. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii Casei Regale.

Monarhul a vrut să fie transparent cu supușii săi și să nu ascundă această perioadă dificilă de ei. Apropiații Casei Regale susțin că monarhul rămâne optimist în ciuda diagnosticului primit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×