Reclamă

Prințul William a fost văzut plecând de la spitalul unde Kate Middleton este internată. Prințesa de Wales se recuperează după o operație abdominală

Prințul William a fost văzut plecând de la spitalul unde Kate Middleton este internată. Prințesa de Wales se recuperează după o operație abdominală. Palatul Kensington a emis o declarație unde s-a specificat că intervenția a avut succes. Cu toate acestea, s-a precizat că perioada de recuperare este lungă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 ianuarie 2024, 11:55 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

Fotografii l-au surprins pe Prințul de Wales plecând de la Clinica din Londra într-un suv negru. Fotografiile arată că avea o privire destul de serioasă. Prințul de Wales mai era însoțit de un bărbat cu identitate necuoscută. Cei doi părăseau spitalul privat din faimosul district medical din centrul Londrei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a fost văzut plecând de la spital

Apariția Prințului William are loc la o zi după ce Palatul Kensington a anunțat că Middleton, în vârstă de 42 de ani, a suferit o operațiune „planificată”.

„Operația a avut succes. Este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile. Ulterior se va întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea.”

Palatul a dezvăluit că Prințesa de Wales „este puțin probabil să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paște”.

În declarație se mai spune că doar actualizări „semnificative” despre starea lui Kate Middleton vor fi împărtășite publicului. Se pare că Prințesa de Wales speră să „mențină cât mai multă normalitate pentru copiii ei”.

Reclamă

Ea și William sunt părinții Prințului George, în vârstă de 10 ani, ai Prințesei Charlotte, în vârstă de 8 ani, și ai Prințului Louis, în vârstă de 5 ani.

„Prințesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor în cauză pentru faptul că trebuie să-și amâne viitoarele angajamente”, scrie în încheierea declarației.

„Ea așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil.”

Reclamă
Prințul William, într-o mașină de lux, la volan
Prințul William a fost văzut plecând de la spitalul unde Kate Middleton este internată / Profimedia Images

Regele Charles are și el probleme medicale și va merge la spital

Deși detaliile operației lui Middleton rămân un mister, Page Six a scris că nu este vorba despre o afecțiune gravă, cancer sau altceva, așa cum s-a speculat.

O persoană apropiată Familiei Regale a mai spus că Prințul William își va amâna unele dintre angajamente. El se concentrează în aceste momente pe îngrijirea soției sale și creșterea copiilor lor.

Mai târziu în cursul zilei, Palatul Buckingham a anunțat că un al doilea membru al Familiei Regale Britanice trebuie să fie supus unei proceduri medicale: Regele Charles al III-lea.

Alteța Sa Regală, în vârstă de 75 de ani, „are nevoie de tratament pentru o prostată mărită”, potrivit tot unui comunicat.

„Afecțiunea Majestății Sale este benignă și va merge la spital săptămâna viitoare pentru o procedură corectivă”, a adăugat Palatul. Se pare că decizia suveranul de a face cunoscută această informație a avut un motiv întemeiat. El vrea să le transmită bărbaților care suferă de această afecțiune să meargă la controale regulate, ca să țină totul sub supraveghere.

În timp ce Regele Charles a ieșit în public până de curând, Kate Middleton nu a mai fost văzut în de la Crăciun. Atunci, ea și familia ei au mers la Biserica Sf. Maria Magdalena din Norfolk, Anglia pentru liturghia Zilei de Crăciun.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×