Reclamă

Prințul William și-a amânat îndatoririle oficiale pentru a sta cu familia. Kate Middleton rămâne în spital aproape două săptămâni

Prințul William și-a amânat îndatoririle oficiale pentru a sta cu familia. Kate Middleton va sta în spital aproape două săptămâni. Cei trei copii ai cuplului au nevoie de susținere în aceste momente. Așa că, tatăl lor le va sta mai mult în preajmă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 ianuarie 2024, 11:54

Palatul Kensington a anunțat recent că Prințesa de Wales a avut o „operație abdominală planificată”. Prințul William va fi alături de soția lui în timp ce aceasta se va recupera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și-a amânat îndatoririle oficiale pentru a sta cu familia

Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a suferit o „operație abdominală planificată”. Potrivit People, soțul ei și-a schimbat programul pentru a o susține.

„Intervenția chirurgicală a avut succes. Este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, scrie în comunicat. „Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paște”.

Cu toate aceste informații despre starea lui Kate, e de așteptat ca Prințul William să amâne unele angajamente pentru a fi alături de ea și pentru a-i susține pe copii. Prințul și Prințesa de Wales sunt părinți pentru Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani. Din aceste motive, două călătorii internaționale planificate au fost amânate.

„Prințesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor preocupați pentru faptul că trebuie să-și amâne viitoarele evenimente. Așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil”, mai scrie în comunicat.

Reclamă

Prințesa Kate a avut ultima apariție publică de Crăciun, când s-a alăturat membrilor Familiei Regale pentru plimbarea lor anuală la biserică. Pe 8 decembrie 2023, ea a găzduit al treilea ei concert anual Together At Christmas la Westminster Abbey, cu scopul de a atrage atenția asupra campaniei ei „Shaping Us” pentru copilărie timpurie.

Cea mai recentă apariție publică a Prințului William a avut loc pe 11 ianuarie, cu șase zile înainte de anunțul Palatului Kensington despre Prințesa Kate. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au întors recent la școală după vacanța de iarnă.

Care au fost reacțiile fanilor regali după aflarea veștii despre Kate Middleton

Reclamă

În mediul online au apărut o mulțime de mesaje de sprijin pentru Prințesa de Wales în urma veștii îngrijorătoare că a suferit o intervenție chirurgicală abdominală și va fi în recuperare în următoarele două săptămâni.

Comentând declarația Palatului pe Instagram, o persoană a scris: „Fă-te bine în curând, frumoasa noastră ASR Prințesa de Wales Catherine. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu tine, ÎPS Prințul de Wales William și cu copiii.”

O altă persoană a scris: „Și eu am avut o intervenție chirurgicală abdominală și este o recuperare dureroasă. Să ne rugăm pentru prințesă și să apreciem dorința ei de a proteja intimitatea sa și a copiilor ei.”

Vorbind despre anunțul surprinzător, editorul regal HELLO!, Emily Nash, a declarat: „Acest lucru a fost un șoc într-un moment în care majoritatea dintre noi ne așteptam să o vedem pe Prințesă printre oameni, cu un program încărcat de angajamente planificate. Evident, toată lumea îi urează bine și speră la o însănătoșire rapidă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×