Reclamă

Prințul William și-a amânat îndatoririle oficiale pentru a sta cu familia. Kate Middleton rămâne în spital aproape două săptămâni

Prințul William și-a amânat îndatoririle oficiale pentru a sta cu familia. Kate Middleton va sta în spital aproape două săptămâni. Cei trei copii ai cuplului au nevoie de susținere în aceste momente. Așa că, tatăl lor le va sta mai mult în preajmă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 ianuarie 2024, 11:54 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

Palatul Kensington a anunțat recent că Prințesa de Wales a avut o „operație abdominală planificată”. Prințul William va fi alături de soția lui în timp ce aceasta se va recupera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și-a amânat îndatoririle oficiale pentru a sta cu familia

Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a suferit o „operație abdominală planificată”. Potrivit People, soțul ei și-a schimbat programul pentru a o susține.

„Intervenția chirurgicală a avut succes. Este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, scrie în comunicat. „Pe baza sfatului medical actual, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paște”.

Cu toate aceste informații despre starea lui Kate, e de așteptat ca Prințul William să amâne unele angajamente pentru a fi alături de ea și pentru a-i susține pe copii. Prințul și Prințesa de Wales sunt părinți pentru Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani. Din aceste motive, două călătorii internaționale planificate au fost amânate.

„Prințesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor preocupați pentru faptul că trebuie să-și amâne viitoarele evenimente. Așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil”, mai scrie în comunicat.

Reclamă

Prințesa Kate a avut ultima apariție publică de Crăciun, când s-a alăturat membrilor Familiei Regale pentru plimbarea lor anuală la biserică. Pe 8 decembrie 2023, ea a găzduit al treilea ei concert anual Together At Christmas la Westminster Abbey, cu scopul de a atrage atenția asupra campaniei ei „Shaping Us” pentru copilărie timpurie.

Cea mai recentă apariție publică a Prințului William a avut loc pe 11 ianuarie, cu șase zile înainte de anunțul Palatului Kensington despre Prințesa Kate. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au întors recent la școală după vacanța de iarnă.

Care au fost reacțiile fanilor regali după aflarea veștii despre Kate Middleton

Reclamă

În mediul online au apărut o mulțime de mesaje de sprijin pentru Prințesa de Wales în urma veștii îngrijorătoare că a suferit o intervenție chirurgicală abdominală și va fi în recuperare în următoarele două săptămâni.

Comentând declarația Palatului pe Instagram, o persoană a scris: „Fă-te bine în curând, frumoasa noastră ASR Prințesa de Wales Catherine. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu tine, ÎPS Prințul de Wales William și cu copiii.”

O altă persoană a scris: „Și eu am avut o intervenție chirurgicală abdominală și este o recuperare dureroasă. Să ne rugăm pentru prințesă și să apreciem dorința ei de a proteja intimitatea sa și a copiilor ei.”

Vorbind despre anunțul surprinzător, editorul regal HELLO!, Emily Nash, a declarat: „Acest lucru a fost un șoc într-un moment în care majoritatea dintre noi ne așteptam să o vedem pe Prințesă printre oameni, cu un program încărcat de angajamente planificate. Evident, toată lumea îi urează bine și speră la o însănătoșire rapidă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×