Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au postat o fotografie cu Kate Middleton. Ce mesaj au transmis cu ocazia aniversării Prințesei de Wales

Regele Charles și Regina Camilla au postat o fotografie cu Kate Middleton. Aceștia i-au transmis un mesaj emoționant Prințesei de Wales. Soția Prințului William a împlinit vârsta de 42 de ani. Admiratorii regali s-au bucurat să vadă legătura strânsă dintre Rege și nora sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 ianuarie 2024, 13:34 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 15:03

Kate Middleton a împlinit 42 de ani în ziua de 9 ianuarie 2024. Prințesa de Wales a ales să celebreze momentul printr-o petrecere privată. Aceasta nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra evenimentului important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Camilla au postat o fotografie cu Kate Middleton

Prințesa de Wales își petrece aniversarea în compania familiei sale, a scris o sursă apropiată a Familiei Regale. Chiar dacă a ales o celebrare restrânsă, Regele Charles și Regina Camilla și-au dorit să marcheze evenimentul important.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Familia Regală Britanică a postat un mesaj oficial pe conturile de social media. Alături de mesajul emoționant s-a aflat și o fotografie rară din arhiva Familiei Regale. Imaginea a fost surprinsă de Chris Jackson.

Reclamă

Fotografia o ilustrează pe Prințesa de Wales, pe Regele Charles, dar și pe Regine Camilla. Regele și Regina apar pe fundal, în timp ce în prim plan se află Kate Middleton. Imaginea a fost făcută la încoronarea Regelui charles. Prințesa apare într-o ținută elegantă, iar pe cap poartă o tiara cu pietre prețioase.

Alături de fotografie a fost postat și mesajul: „Îi dorim Prințesei de Wales o aniversare cât mai fericită!”. Anul trecut, Regele Charles și Regina Camilla au sărbătorit-o pe kate Middleton tot cu un gând emoționant și o fotografie specială.

Fotografia de anul trecut o ilustrează pe Kate Middleton în timp ce primește un buchet de flori de la o fetiță, arată publicația Hello. Regele Charles are o relație specială cu Kate Middleton.

Reclamă

Experții regali susțin că Prințesa de Wales ar fi „nora preferată” a Regelui Charles și a Reginei Camilla.

Cum își serbează Kate Middleton aniversarea

Kate Middleton a preferat să se bucure de aniversarea sa în liniște. Aceasta  s-a bucurat de timpul petrecut alături de familia sa. Prințesa de Wales a primit urări și de la grupurile militare și organizațiile caritabile pe care le servește.

Westminster Abbey din Londra, unde s-au căsătorit Prințul William și Prințesa de Wales în 2011, va suna clopotele în onoarea zilei de naștere a Prințesei de Wales. Westminster Abbey obișnuia să bată clopotele pentru a sărbători zilele de naștere ale membrilor seniori ai Familiei Regale.

Acest lucru s-a schimbat pe fondul problemelor financiare, dar și a pandemiei de COVID-19, scrie Poeple. Înainte de anul 2020, clopotele marcau ziua de naștere a 12 membri ai Familie Regale. Regina Elisabeta, Prințul Philip și cei patru copii ai lor – Regele Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward – au primit toți această onoare, la fel și soția Regelui.

Familia Prințului William a completat lista. În 2024, clopotele vor suna pentru zilele de naștere ale celor mai importanți membrii din Familia Regală Britanică. Prințesa Kate este prima care își serbează aniversarea pe data de 9 ianuarie.

Aceasta este urmată de Prințul William, a cărei aniversare este pe data de 21 iunie. Regina Camila își serbează ziua de naștere pe 17 iulie, iar Regele Charles pe 14 noiembrie. De asemenea, vor suna clopotele și pe 15 iunie pentru prada Trooping The Colour, sărbătorile publice de naștere ale Regelui, precum și alte ocazii, cum ar fi aniversarea încoronării pe data de 6 mai. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×