Reclamă

Admiratorii regali au o teorie despre coafura lui Kate Middleton. Ce secrete ascunde părul Prințesei de Wales

Admiratorii regali au o teorie despre coafura lui Kate Middleton. Aceștia susțin că Prințesa de Wales folosește niște trucuri speciale pentru a avea imaginea „perfectă” ori de câte ori apare în public. Soția Prințului William are un breton care pare că nu are nevoie de ajustări atunci când iese în public.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 ianuarie 2024, 12:24 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:37

S-a aflat care este secretul bretonului bine întreținut al lui Kate Middleton. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a debutat cu această coafură încă din luna septembrie a anului trecut. De atunci multe admiratoare ale Prințesei au încercat să-i afle secretele de frumusețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Admiratorii regali au o teorie despre coafura lui Kate Middleton

Kate Middleton și-a schimbat coafură de mai multe ori de-a lungul timpului. În ultimul an, Prințesa de Wales are că a optat pentru curtain bangs. Acest tip de breton i-a încadrat foarte frumoasă chipul, însă multe femei știu că este o coafură care se întreține greu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton și-a făcut breton și și-a deschis culoarea părului
Stilistul celebrităților Andrew Barton a dezvăluit, de asemenea, cum poți obține aspectul „mai plin” și „super îngrijit” / Profimedia Images

Cu toate acestea, Prințesa de Wales pare că aibă mereu imaginea perfectă. Un hairstylist profesionist de pe TikTok a dezvăluit ce secrete are Kate Middleton în materie de coafură. Prințesa de Wales ar fi adepta produselor de fixare.

Reclamă

„Părul ei este perfect. Vântul suflă, dar părul ei nu se mișcă deloc. Prințesa de Wales folosește produse de fixare și încă mlte”, a spus expertul pe platforma de social media.

„Ea folosește mult fixativ pentru a-și menține părul într-un singur loc. Nu vezi fire răzlețe nici măcar atunci când bate vântul. Ea locuiește într-un loc unde vântul este prezent, iar umiditatea este și ea crescută. Ai nevoie de un produs special pentru a-ți menține părul nemișcat. Multe vedete fac asta deja de zeci de ani, cum ar fi Dolly Parton”, a spus un utilizator de pe TikTok.

Coafura Prințesei de Wales s-a schimbat destul de mult în ultimii ani. Kate a fost tot timpul adepta bretonului, chiar dacă tipul de breton ales s-a schimbat de-a lungul timpului, scrie PageSix.

Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit ce planuri au pentru anul 2024

Prințul William și Kate Middleton au planuri mărețe pentru anul 2024. Experții regali au dezvăluit cum va arăta agenda Prințului și Prințesa de Wales în anul în curs. Cuplul trebuie să se ocupe de educația Prințului George. Acesta ar putea studia la Eton College, o școală cu internat pe care a urmat-o și tatăl său.

Anul acesta, Kate și William au planificate mai multe călători internaționale. Cei doi ar urma să aibă o vizită în Roma, Italia. Prințul și Prințesa de Wales primesc din ce în ce mai multe responsabilități în cadrul Familiei Regale.

Prințul William va fi monarhul Marii Britanii după moartea tatălui său, Regele Charles. William și Kate se susțin reciproc și fac tot posibilul pentru a-și duce la bun sfârșit toate îndatoririle. Kate Middleton și-a asumat rolul în Familia Regală Britanică.

Într-o zi va fi Regină Consort sau chiar Regină, iar responsabilitățile sale vor fi din ce în ce mai mari. Chiar și copiii cuplului regal se pregătesc pentru viitorul Familiei Regale.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis participă la tot mai multe evenimente regale importante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×