Reclamă

Kate Middleton a postat o fotografie rară din copilăria sa. Experții regali susțin că Prințul Louis este copia fidelă a mamei sale

Kate Middleton a postat o fotografie rară din copilăria sa. Experții regali au văzut imaginea și au susținut că Prințul Louis, mezinul familiei, este copia fidelă a mamei sale. Prințesa de Wales și-a încântat admiratorii regali cu această surpriză chiar înainte de sărbători.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 decembrie 2023, 11:31 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:17

Kate Middleton a ales să împărtășească o fotografie rară cu admiratorii săi din mediul online. Fotografia nu a mai fost văzută până în acest moment. Oamenii nu au putut să nu remarce asemănarea izbitoarea a Prințului Louis cu mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a postat o fotografie rară din copilăria sa

Kate Middleton a vrut să sprijine campania Shaping Us într-un mod unic. Soția Prințului William a postat în mediul online o fotografie din copilăria sa. Imaginea a fost făcută atunci când Prințesa era doar un copil.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform publicației Eonline, fotografia rară a fost surprinsă în anul 1983. Experții regali spun că soția Prințului William avea la acea vreme doar doi anișori.

Reclamă

În imagine, Kate apare în timp ce stă la masă în fața unor lumânări superbe de Crăciun. Micuța Kate arată complet adorabil în bluzița ei albastră și cardiganul călduros. Pare că Prințesa de Wales era pasionată încă de atunci de bijuterii. Aceasta purta la gât un colier colorat.

Admiratorii Familiei Regale au observat imediat asemănarea izbitoare dintre Kate Middleton și Prințul Louis. Micuțul, în vârstă de cinci anișori, este văzut deseori în compania mamei sale.

Kate încearcă să-i ofere Prințului Louis o copilărie cât mai normală. Alături de fotografia superbă, Kate Middleton a postat și un mesaj emoționant.

Reclamă

„Am vrut să împărtășesc cu voi o amintire festivă de la începutul copilăriei mele. Am ales imaginea datorită campaniei #ShapingUs. Este despre importanța vitală a primilor ani din viața noastră și a rolului pe care acești ani îi joacă mai târziu în dezvoltarea noastră armonioasă”.

Kate Middleton și Prințul William îl tratează diferit pe Prințul Louis

Experții regali susțin că Prințul William și soția sa îl tratează diferit pe Prințul Louis. La doar cinci anișori, Prințul Louis este mult mai expresiv decât frații săi.

Acesta reușește să atragă privirile tuturor ori de câte ori apare alături de frații lui la un eveniment public. Micuțul este năzdrăvan, iar acest lucru face deliciul fiecărui moment în care apare la evenimentele regale.

„William și Kate au fost mai permisivi cu Louis. El este doar un copil și este normal să fie așa. Ei nu vor să-i ia din energie. William și Kate își doresc să-l învețe să se comporte în public, dar înțeleg că aceste evenimente sunt obositoare pentru un copilaș ca el”, a spus experții regali într-un interviu pentru presa de peste hotare.

Prințul Louis a apărut tot mai des la evenimentele Familiei Regale Britanice. Prințul Louis a participat alături de frații săi la concertul  de colinde organizat de mama sa, Kate Middleton.

Mezinul familiei s-a distrat cântând alături de frații săi mai mari. Prințul William și soția sa încearcă să-i ofere Prințului Louis o copilărie cât mai obișnuită. Aceștia nu-și doresc ca cel mic să fie obosit sau supus îndatoririlor regale de la o vârstă atât de fragedă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×