Reclamă

Kate Middleton este internată în spital. Prințesa de Wales se recuperează după o intervenție chirurgicală

Kate Middleton este internată în spital. Prințesa de Wales se recuperează după o intervenție chirurgicală, iar evenimentele publice la care trebuia să participe au fost anulate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 ianuarie 2024, 16:28 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:37

Prințesa de Wales se află în prezent în spital pentru a se recupera după ce a suferit cu succes o intervenție chirurgicală abdominală. Presa internațională scrie că este puțin probabil să-și reia îndatoririle regale până după Paște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru a fost confirmat și într-un comunicat emis de Palatul Kensington.

Kate Middleton este internată în spital

Prințesa de Wales se află în spital după ce a suferit cu succes o intervenție chirurgicală abdominală, a anunțat Palatul Kensington.

În declarație mai sunt specificate următoarele detalii: „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Operația a avut succes. Este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile. Mai apoi se va întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza sfaturilor medicale actuale, este puțin probabil să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paște”.

„Prițesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei. Dorința ei a fost ca informațiile medicale personale să rămână private.”

Reclamă

„Palatul Kensington va oferi, prin urmare, actualizări cu privire la progresul Alteței Sale Regale. O va face numai atunci când există informații noi semnificative, care să fie făcute publice.”

„Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor preocupați pentru faptul că trebuie să-și amâne viitoarele angajamente regale. Ea așteaptă cu nerăbdare să îndeplinească cât mai multe dintre ele, cât mai curând posibil.”

Nu a fost dezvăluit motivul pentru care soția Prințului William a ajuns pe mâna medicilor, dar se pare că totul a decurs foarte bine.

Reclamă

Ziua Prințesei de Wales a fost pe data de 9 ianuarie

Prințesa de Wales și-a aniversat ziua pe data de 9 ianuarie. Soția Prințului William a împlinit vârsta de 42 de ani. Presa internațională a scris că aceasta a ales să celebreze momentul printr-o petrecere privată și nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa.

Kate Middleton este extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. De cele mai multe ori ea alege să-și petreacă aniversarea în sânul familiei. Regele Charles și Regina Camilla au marcat evenimentul important din familia lor. Se pare că suveranul Mari Britanii și nora sa au o relație extrem de strânsă.

Familia Regală Britanică a postat un mesaj oficial pe conturile de social media. Alături de mesajul emoționant s-a aflat și o fotografie rară din arhiva Familiei Regale. Imaginea a fost surprinsă de Chris Jackson.

Fotografia o ilustrează pe Prințesa de Wales, pe Regele Charles, dar și pe Regine Camilla. Regele și Regina apar pe fundal, iar Kate este în prim plan. Alături de fotografie a fost postat și mesajul: „Îi dorim Prințesei de Wales o aniversare cât mai fericită!”. Anul trecut, Regele Charles și Regina Camilla au sărbătorit-o pe Kate Middleton tot cu un mesaj emoționant și o fotografie specială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×