Reclamă

Kate Middleton este internată în spital. Prințesa de Wales se recuperează după o intervenție chirurgicală

Kate Middleton este internată în spital. Prințesa de Wales se recuperează după o intervenție chirurgicală, iar evenimentele publice la care trebuia să participe au fost anulate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 ianuarie 2024, 16:28 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:37
Kate Middleton, la un eveniment, cu un buchet de flori
Prințesa de Wales se află în prezent în spital pentru a se recupera după ce a suferit cu succes o intervenție chirurgicală abdominală / Profimedia Images

Prințesa de Wales se află în prezent în spital pentru a se recupera după ce a suferit cu succes o intervenție chirurgicală abdominală. Presa internațională scrie că este puțin probabil să-și reia îndatoririle regale până după Paște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru a fost confirmat și într-un comunicat emis de Palatul Kensington.

Kate Middleton este internată în spital

Prințesa de Wales se află în spital după ce a suferit cu succes o intervenție chirurgicală abdominală, a anunțat Palatul Kensington.

În declarație mai sunt specificate următoarele detalii: „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Operația a avut succes. Este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile. Mai apoi se va întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza sfaturilor medicale actuale, este puțin probabil să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paște”.

„Prițesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei. Dorința ei a fost ca informațiile medicale personale să rămână private.”

Reclamă

„Palatul Kensington va oferi, prin urmare, actualizări cu privire la progresul Alteței Sale Regale. O va face numai atunci când există informații noi semnificative, care să fie făcute publice.”

„Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor preocupați pentru faptul că trebuie să-și amâne viitoarele angajamente regale. Ea așteaptă cu nerăbdare să îndeplinească cât mai multe dintre ele, cât mai curând posibil.”

Nu a fost dezvăluit motivul pentru care soția Prințului William a ajuns pe mâna medicilor, dar se pare că totul a decurs foarte bine.

Reclamă

Ziua Prințesei de Wales a fost pe data de 9 ianuarie

Prințesa de Wales și-a aniversat ziua pe data de 9 ianuarie. Soția Prințului William a împlinit vârsta de 42 de ani. Presa internațională a scris că aceasta a ales să celebreze momentul printr-o petrecere privată și nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa.

Kate Middleton este extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. De cele mai multe ori ea alege să-și petreacă aniversarea în sânul familiei. Regele Charles și Regina Camilla au marcat evenimentul important din familia lor. Se pare că suveranul Mari Britanii și nora sa au o relație extrem de strânsă.

Familia Regală Britanică a postat un mesaj oficial pe conturile de social media. Alături de mesajul emoționant s-a aflat și o fotografie rară din arhiva Familiei Regale. Imaginea a fost surprinsă de Chris Jackson.

Fotografia o ilustrează pe Prințesa de Wales, pe Regele Charles, dar și pe Regine Camilla. Regele și Regina apar pe fundal, iar Kate este în prim plan. Alături de fotografie a fost postat și mesajul: „Îi dorim Prințesei de Wales o aniversare cât mai fericită!”. Anul trecut, Regele Charles și Regina Camilla au sărbătorit-o pe Kate Middleton tot cu un mesaj emoționant și o fotografie specială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×