Reclamă

Prințul Harry și Prințul William aveau un cod secret din trei cuvinte. Ce dezvăluiri a făcut Ducele de Sussex despre relația cu fratele său

Prințul Harry și Prințul William aveau un cod secret din trei cuvinte. Ducele de Sussex a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fratele său. El și viitorul Rege au păstrat acest cod pentru mai bine de 25 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 ianuarie 2024, 5:02

Ducele de sussex și Prințul William au făcut un jurământ și și-au dezvoltat un cod secret pentru momentele în care simțeau că au nevoie unul de celălalt. Cei doi frați au trecut prin momente grele după moartea Prințesei Diana. Ducele de sussex și-a amintit mai multe despre adolescența trăită alături de fratele său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Prințul William aveau un cod secret din trei cuvinte

Memoriile Prințului Harry au fost publicate în caertea Spare în urmă cu un an. Acestea au scos la iveală mai multe adevăruri despre relația pe care acesta a avut-o cu Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William, alături de fratele său, la premiera filmului „Star Wars: The last Jedi”
Cei doi frați au comandat statuia mamei lor în anul 2017 / Getty Images

Ducele de Sussex a scris despre un moment dramatic care ar fi determinat ruperea relației sale cu fratele său, Prințul William. Harry a povestit cum un schimb aprins de replici a luat  întorsătură neașteptată. Totul s-ar fi întâmplat în 2021 la funeraliile Prințului Philip.

Reclamă

Prințul William și Prințul harry discutau atunci despre dorința Ducelui de sussex de a se retrage din viața Familiei Regale Britanice. În acel moment, William ar fi folosit codul lor secret, legat de regretata lor mamă, prințesa Diana.

„Ascultă-mă, Harold, ascultă! Te iubesc, Harold! Vreau să fii fericit”, spune Harry în cartea sa, Spare. Acestea ar fi fost cuvintele pe care le foloseau atunci când știau că ceva este în neregulă.

„Pur și simplu nu l-am crezut, nu am avut încredere deplină în el. El a văzut. A văzut că eram într-un loc atât de răniți și plini de îndoieli încât nici măcar acele cuvinte sacre nu ne-ar elibera”, a spus Harry despre momentul emoționant.

Reclamă

Ce spune Prințul Harry despre relația avută cu fratele său

Prințul Harry a primit în copilăria sa și a reflectat asupra vieții sale din perioada în care se afla în Familia Regală Britanică.

Cartea Ducelui de Sussex, Spare, a fost considerată a fi cea mai bine vândută carte a anului 2023. În timp ce povestea într-un interviu pentru People, Harry și-a amintit de relația avută cu fratele său mai mare.

„Nu vreau să spun nimănui ce să creadă despre asta și despre ce scrie aici în ceea ce privește familia mea. Această carte și adevărurile ei sunt în multe privințe o continuare a propriei mele călătorii în domeniul sănătății mintale. Este o relatare brută a vieții mele”, a spus Harry în interviu.

Ducele de Sussex s-a distanțat tot mai mult în ultima perioadă de Familia Regală Britanică. Meghan Markle a venit ultima dată în Marea Britanie atunci când a participat la funeraliile Reginei Elisabeta. Ducele de Sussex a mai venit de două ori pentru a se întâlni cu rudele sale.

Acesta a participat la ceremonia de încoronare a tatălui său. Atunci și-a petrectu ziua în compania verișoarelor sale Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie. Meghan Markle și Prințul Harry au petrecut sărbătorile de iarnă de anul acesta departe de Familia Regală Britanică. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×