Reclamă

Tipul de cancer al Regelui Charles a fost depistat foarte devreme. Care este starea suveranului Marii Britanii

Tipul de cancer al Regelui Charles a fost depistat foarte devreme. Prognosticul referitor la starea de sănătate a Majestății Sale este „bun”. Aceasta este cea mai recentă informație despre Familia Regală, după ce a fost făcut public diagnosticul cu care se confruntă fiul Reginei Elisabeta a II-a.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 februarie 2024, 12:27

Diagnosticul neașteptat al Regelui Charles i-ar putea forța pe fiii săi să intre într-un armistițiu. Cei doi au avut o mulțime de conflicte tacite în ultimul timp. Tensiunea din Familia Regală a fost la cote ridicate în ultimul timp. Totul a izbucnit după ce Ducii de Sussex au făcut o mulțime de acuzații la adresa Familiei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tipul de cancer al Regelui Charles a fost depistat foarte devreme

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer în urma unei intervenții chirurgicale. Potrivit Daily Mail, boala a fost depistată „foarte devreme”.

Publicația a raportat că atitudinea optimistă și dedicarea monarhului britanic față de îndatoririle sale au „uimit” familia și prietenii.

La începutul zilei de ieri, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu o formă nespecificată de cancer. Totul s-a întâmplat în timp ce era supus unei „proceduri de mărire prostatei”. În luna ianuarie, suveranul a stat internat timp de trei zile în spital.

„Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate. Medicii l-au sfătuit să amâne sarcinile publice”, mai scrie în comunicat.

Reclamă

„Pe tot parcursul acestei perioade, Majestatea Sa va continua să fie implicat în acțiunile statului. Se va ocupa de documentele oficiale, ca de obicei.”

Declarația a asigurat că Regele „este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția lor rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente din spital. El rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său. Așteaptă cu nerăbdare să revină la serviciul public cât mai curând posibil.”

Regele Charles a ales să facă publice veștile despre starea sa de sănătate „pentru a preveni speculațiile și în speranța că va ajuta la înțelegerea publică pentru toți cei din întreaga lume care sunt afectați de cancer”.

Reclamă

Regele Charles a primit diagnosticul de cancer când a fost internat în spital

Regele, care a urcat pe tron în mai 2023 după moartea din luna septembrie 2022 a mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani, a suferit recent „o procedură corectivă” pentru a-și trata prostata mărită, după care a petrecut o săptămână în spital.

Vestea operației sale a venit la câteva ore de la anunțul că nora sa Kate Middleton a suferit „o operație abdominală planificată”.

„Intervenția chirurgicală a avut succes. Este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, scria la vremea respectivă într-un comunicat din partea Prințesei de Wales.

Middleton, în vârstă de 42 de ani, a încurajat oamenii să „mențină cât mai multă normalitate pentru copiii ei”. Ea are trei copii. Pe Prințul George, Prințesa Charlotte și pe Prințul Louis, cu soțul ei, Prințul William.

Deși Prințul William și Prințul Harry nu își mai vorbesc de ceva timp, sursele au declarat pentru PageSix că boala tatălui lor i-ar putea forța să intre într-un armistițiu.

După cum se știe deja, Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, urmează să zboare din California la Londra. Ducele de Sussex se va întâlni cu tatăl său.

Oamenii din cercul său apropiat de prieteni au adăugat că soția Ducelui de Sussex, Meghan Markle, și cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, nu vor călători cu el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×