Reclamă

De ce Kate Middleton nu le-a permis copiilor ei să o viziteze în spital. Prințesa de Wales a luat o hotărâre fermă

Mulți s-au întrebat de ce Kate Middleton nu le-a permis copiilor ei să o viziteze în spital. Prințesa de Wales a luat o hotărâre fermă atunci când s-a internat în spital și toată lumea i-a urmat dorința.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 februarie 2024, 7:56

Anunțul operației venit de la Palatul Kensington a exprimat dorința Prințesei de Wales de a „menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Kate Middleton nu le-a permis copiilor ei să o viziteze în spital

Kate Middleton a ales să nu-i primească pe cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în spital în timp ce se recupera după o operație abdominală.

În timp ce Prințul William și-a vizitat soția în timpul șederii sale de 13 zile la clinica privată din Londra, după operația din 16 ianuarie, cei trei copii ai lor nu au putut deloc să-și vadă mama în tot acest timp.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul William, la volan, cu o privire tristă
Fotografii l-au surprins pe Prințul de Wales plecând de la Clinica din Londra într-un suv negru / Profimedia Images
Reclamă

„Nu cred că a vrut să facă din asta mai mult decât era deja. Ei se vor comporta în felul lor. O vor ajuta să aibă grijă de ea”, a spus biograful regal Ingrid Seward pentru People.

În schimb, Kate a rămas conectată cu copiii ei prin FaceTime. Ea și William fac acest lucru în mod regulat atunci când sunt departe de copii.

Copiii nu au voie, în general, să viziteze Clinica din Londra fără permisiunea spitalului. Această decizie a fost luată pentru siguranța pacienților și pentru a ține la distanță infecțiile.

Reclamă

După ce s-a întors în liniște la Adelaide Cottage, reședința privată a familiei de lângă Castelul Windsor, Prințesa Kate s-a reunit cu cei trei copii ai săi.

„Sunt sigur că este complet epuizată, dar își va reveni bine”, a mai spus Seward despre Prințesa de Wales.

Palatul Kensington a informat că Prințesa Kate „face progrese bune”. Ea și Prințul William sunt recunoscători echipei sale medicale, „în special personalului de îngrijire”.

Palatul nu a dezvăluit detalii despre natura stării Prințesei Kate. Cu toate acestea, se știe că afecțiunea nu a fost una de natură canceroasă.

Cine are grijă de Kate Middleton și de cei trei copii ai săi

Prințesa de Wales și-a început acum recuperarea acasă. Se pare că nu își va relua îndatoririle publice până la Paște. Ea se bucură de sprijinul părinților ei, Carole și Michael Middleton, al surorii sale, Pippa Middleton, dar și al bonei Maria Teresa Turrion Borrallo.

Cercul apropiat al familiei este pregătit să ofere îngrijirea și asistența necesare pentru ca ea să se vindece. Prințul William îi este în permanență alături. Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, și-a anulat programul pentru a fi alături de soția sa și a susține familia.

Prințul William are grijă de copii alături de Borrallo, ajutând cu drumul celor trei către școală. Un prieten apropiat de familie spune că Prințul și Prințesa de Wales nu au „un personal privat uriaș” și „în consecință, William este foarte activ”.

„Nu vrea să fie făcute greșeli cu următoarea generație. El vrea să le ofere o educație adecvată și multă dragoste. Acesta este cel mai important principiu în mintea lui”, a mai spus prietenul familiei.

Având în centrul atenției familia, Palatul Kensington a spus că prințesa Kate dorește „să mențină cât mai multă normalitate pentru copiii ei”. În cadrul cercului lor mai larg de prieteni de familie, nu existase niciun indiciu că ceva nu era în neregulă. Informațiile despre situația lui Kate au venit ca o surpriză chiar și pentru cei care lucrează cu familia regală.

Operația Prințesei Kate a avut loc la o săptămână după ce a împlinit 42 de ani. Intervenția a avut loc la scurt timp după ce copiii ei s-au întors la școală după vacanța de iarnă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×