Reclamă

Regina Camilla a spus că Regele Charles „se reface”. Soția monarhului Marii Britanii a făcut o vizită în orașul Bath

Regina Camilla a spus că Regele Charles „se reface”. Soția monarhului Marii Britanii a făcut o vizită în orașul Bath. Ea a fost invitată pentru a sărbători cea de-a 850-a aniversare a Fundației St John’s. Majestatea Sa a avut parte de o primire călduroasă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 februarie 2024, 11:29

Soția Regelui Marii Britanii , în vârstă de 76 de ani, a fost întâmpinată de sute de școlari după ce a vizitat casele organizației de caritate la Capela St Michael Within, care se află în curtea Fundației St John's.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a spus că Regele Charles „se reface”

Pentru a doua zi consecutiv, Regina a oferit informații despre recuperarea soțului ei. Întrebată despre sănătatea lui, ea a spus: „Își revine bine, mulțumesc”.

Majestatea Sa a purtat pentru eveniment o haină bleumarin, mănuși din piele și cizme elegante până la genunchi. Regina a adăugat o notă de culoare look-ului ei cu o eșarfă cu model și un set de cercei.

La începutul zilei, Regina Camilla, care a devenit Patronul Fundației St John’s în 2009, părea dornică să discute cu bătrânii rezidenți ai fundației la o ceașcă de ceai.

De asemenea, Regina a mai spus despre relația sa cu Regele că „se înțeleg” și „face tot posibilul” să îl ajute după internarea lui în spital. Ea a fost întrebată cum se descurcă soțul ei când a deschis un nou centru de sprijin pentru pacienții cu cancer la Spitalul Royal Free din Londra.

Reclamă

Regele Charles a fost externat luni de la Clinica din Londra. El a suferit o intervenție chirugicală pentru prostată mărită. Cu toate acestea, el a părut bine dispus când a părăsit spitalul cu soția sa alături.

Regina Camilla este cel mai înalt membru al Familiei Regale care își asumă angajamente publice în timp ce Regele se recuperează. Prințesa de Wales se recuperează și ea după o intervenție chirurgicală abdominală. Prințul William a făcut și el o pauză de la evenimentele regale pentru a avea grijă de familia sa.

Între timp, Fundația St John’s, fondată inițial ca un refugiu medieval, oferă adăpost și sprijin adulților în vârstă. Instituția lucrează și cu copiii pentru a se asigura că au cel mai bun început în viață.

Reclamă

Regina Camilla a avut parte de o primire călduroasă

Regina Camilla a intrat în capela din secolul al XVI-lea, care se află în curtea Fundației St John’s și găzduiește 40 din cele 94 de case pe care organizația de caritate le are pentru adulții în vârstă.

În capelă, Majestății Sale i s-au alăturat aproximativ nouă dintre rezidenții organizației de caritate la o ceașcă de ceai.

Rita Willis, în vârstă de 86 de ani, unul dintre cei mai longevivi membrii ai centrului, a vorbit cu Regina și a spus după aceea: „Am rugat-o să-i transmită Regelui cât de bine a fost că a vorbit despre diagnosticul său de prostată”.

Regele a fost supus unei proceduri corective. S-a aflat că și-ar putea lua până la o lună de pauză de la îndatoririle publice pe măsură ce se recuperează.

Palatul Buckingham a transmis că Regele Charles a vrut să facă publice veștile despre starea sa pentru a încuraja și alți bărbați să meargă la controale medicale regulate.

Regina Camilla a mers pe jos scurta distanță de la capelă până la Bath Abbey, unde a avut loc o slujbă care sărbătorește cea de-a 850-a aniversare a Fundației St John’s. Majestatea Sa se află într-o formă fizică bună. Ea a mărturisit că uneori ia clase de balet care o ajută să-și păstreze mobilitatea.

Regina a fost întâmpinată în afara mănăstirii de uralele emoționante ale 900 de școlari din șapte școli primare din apropiere. Ei au țipat „Camilla” când a sosit, sărind în sus și în jos cu steaguri Union Jack.

Regina Camilla se bucură de o discuție cu elevii unei școli
Soția Regelui Marii Britanii , în vârstă de 76 de ani, a fost întâmpinată de sute de școlari / Profimedia Images

Majestatea Sa și echipa ei de consilieri au părut ușor surprinși de entuziasmul celor mici. Mai mult decât atât, un consilier a observat că atmosfera era „un adevărat zumzet”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×