Reclamă

Regina Camilla a vorbit despre starea de sănătate a Regelui Charles. Monarhul se recuperează după operația la prostată

Regina Camilla a vorbit despre starea de sănătate a Regelui Charles. Monarhul încearcă să se recupereze după operația pe care a suferit-o la prostată. Medicii l-au sfătuit pe monarh să fie mult mai atent și să încearcă să ia o pauză de la îndatoririle regale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 ianuarie 2024, 6:37

Regina Camilla a fost văzută în public. Majestatea Sa a vorbit despre starea de sănătate a soțului. Regele Charles a fost diagnosticat în urmă cu câteva săptămâni cu prostată mărită. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a vorbit despre starea de sănătate a Regelui Charles

Regele Charles se odihnește în această perioadă. Acesta s-a retras la moșia sa din Sandringham. Fotografii l-au surprins recent conducând una dintre mașinile sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles, alături de Regina Camilla, la un eveniment regal, în haine asortate
Angajamentele publice ale suveranului de 75 de ani vor fi amânate pentru o scurtă perioadă de recuperare / Getty Images

Totul s-ar fi întâmplat cu puțin înainte de operația planificată. Charles a anulat mai multe angajamente regale în urma diagnosticului primit. Acesta a primit diagnosticul după un control de rutină. Monarhul nu ar fi prezentat simptome anterior.

Reclamă

Regina Camilla ar fi fost cea care i-ar fi sugerat soțului său să fie mai atent la sănătatea sa. Familia Regală Britanică trece printr-o perioadă mai agitată. La scurt timp după ce s-a aflat că Regele are nevoie de o intervenție chirurgicală, presa a scris că Prințesa de Wales se află și ea la spital.

Prințesa a avut nevoie de o intervenție chirurgicală abdominală. Casa Regală nu a vrut să ofere mai multe detalii legate de operația suferită de soția Prințului William. Evenimentele nefericite nu se opresc aici. Ducesa de York a anunțat recent că a fost diagnosticată cu cancer de piele.

Regina Camilla a declarat că monarhul este „bine” și că se recuperează. Regele Charles a vrut să împărtășească detalii despre diagnosticul său pentru a-i încuraja pe ceilalți bărbați care ar putea avea simptome similare să meargă la un control.

Reclamă

Ce a spus Palatul Buckingham atunci când s-a aflat despre starea de sănătate a Regelui Charles

Palatul Buckingham a postat un comunicat de presă după ce s-a aflat despre starea de sănătate a Regelui Charles. Monarhul a vrut să împărtășească vestea nefericită și să tragă un semnal de alarmă.

„În comun cu mii de bărbați în fiecare an, Regele a căutat tratament pentru o prostată mărită”.

Mărirea benignă a prostatei este frecvent întâlnită, în special la bărbații care au peste 50 de nai. Palatul nu a oferit informații despre locul în care Regele a fost operat. Membrii Familiei Regale Britanice primesc de obicei îngrijiri medicale la Clinica din Londra, acolo unde Kate Middleton se recuperează timp de două săptămâni după operația pe care a suferit-o.

Alți pacienți care au trecut pragul clinicii sunt reprezentați de regretatul Duce de Edinburgh, Prințul Philip, scrie presa internațională.

Prințesa Margareta și fostul președinte al SUA, John F Kennedy, au fost în trecut internați în clinică. Admiratorii Familie Regale speră ca Regele Charles să se recupereze cât mai repede. Acesta va avea nevoie de o perioadă de pauză pentru a putea prioritiza starea de sănătate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×