Reclamă

Prințul William i-ar fi fost infidel soției sale. Cine este femeia care ar fi intervenit în căsnicia lui Kate Middleton

Prințul William i-ar fi fost infidel soției sale. Se pare că viitorul Rege al Marii Britanii i-a înșelat așteptările lui Kate Middleton. În căsnicia lor s-ar putea să fie vorba de o a treia persoană, după cum relatează publicațiile internaționale.

Publicat: 9 martie 2023, 6:24 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 16:32

Zvonurile privind infidelitatea Prințului William au început să apară tot mai des în presa internațională. Se zvonește că Prințul de Wales ar avea o amantă. Cea care o înlocuiește pe Kate Middleton este nimeni alta decât Rose Hanbury.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William i-ar fi fost infidel soției sale

Familia Regală Britanică se află din nou în atenția presei. Moartea Reginei Elisabeta, ascensiunea la tron a Regelui Charles, lansarea cărți de memorii a Prințului Harry, toate acestea par să intre într-un colț de umbră în timp ce aventura Prințului William cu o femeie misterioasă iese la lumină.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rose Hanbury la slujba de Crăciun alături de Familia Regală Britanică
Rose Hanbury este apropiată de Familai Regală Britanică / Profimedia Images

Conform publicației Marca, există o criză în relația Prințului William cu soția sa, Kate Middleton. Presa britanică susține că Prințul de Wales și-a petrecut Ziua Îndrăgostiților în compania amantei sale, Rose Hanbury. Rose este una dintre femeile din cercul de prietene al Prințesei de Wales.

Reclamă

Presa britanică susține că cele două femei s-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul timpului. William și presupusă sa amantă au fost fotografiați pentru prima dată împreună la o petrecere, în anul 2019. S-a zvonit că Prințul William i-ar fi fost necredincios soției sale încă din tipul celei de-a treia sarcini ai acesteia.

Se crede că Prințesa de Wales i-ar fi cerut soțului său să nu mai țină legătura cu Rose încă din acea perioadă. Conform publicațiilor internaționale Prințul William și Rose au luat o cină romantică la un restaurant din Londra chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Un chelner susține că l-a văzut pe Prințul William în timp ce i-a oferit un colier cu perle lui Rose.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury

Rose Hanbury nu este străină de viața din Familia Regală Britanică. Aceasta a fost prietenă bună cu Kate Middleton o perioadă de timp. Mai mult, Rose a fost căsătorită cu al șaptelea Marchiz de Cholmondeley. Rose a avut o căsnicie fericită cu David Rocksavage.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2009. Nunta lor a avut loc la doar două zile după ce Rose a anunțat public faptul că așteaptă alături de soțul său gemeni. Între Rose și David există o diferență de vârstă de 23 de ani. Acum Rose are 38 de ani, iar soțul său are 62 de ani.

Rose și David Rocksavage au avut un mariaj fericit timp de 10 ani. Unele surse suțin că cei doi au divorțat în anul 2019. Divorțul nu a fost niciodată confirmat. Mai mult, se zvonește că Regina Consort ar încerca să o protejeze pe Rose. Sursele internaționale spun că Rose a fost deja invitată la încoronarea Regelui Charles.

Kate Middleton nu a făcut încă nicio declarație privind zvonurile de infidelitate ale soțului său. Familia Regală Britanică păstrează tăcerea privind acest incident, însă zvonurile de infidelitate par să apară tot mai des în presa internațională. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×