Reclamă

Prințul William i-ar fi fost infidel soției sale. Cine este femeia care ar fi intervenit în căsnicia lui Kate Middleton

Prințul William i-ar fi fost infidel soției sale. Se pare că viitorul Rege al Marii Britanii i-a înșelat așteptările lui Kate Middleton. În căsnicia lor s-ar putea să fie vorba de o a treia persoană, după cum relatează publicațiile internaționale.

Publicat: 9 martie 2023, 6:24 / Actualizat: 9 martie 2023, 12:51

Zvonurile privind infidelitatea Prințului William au început să apară tot mai des în presa internațională. Se zvonește că Prințul de Wales ar avea o amantă. Cea care o înlocuiește pe Kate Middleton este nimeni alta decât Rose Hanbury.

Prințul William i-ar fi fost infidel soției sale

Familia Regală Britanică se află din nou în atenția presei. Moartea Reginei Elisabeta, ascensiunea la tron a Regelui Charles, lansarea cărți de memorii a Prințului Harry, toate acestea par să intre într-un colț de umbră în timp ce aventura Prințului William cu o femeie misterioasă iese la lumină.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rose Hanbury la slujba de Crăciun alături de Familia Regală Britanică
Rose Hanbury este apropiată de Familai Regală Britanică / Profimedia Images

Conform publicației Marca, există o criză în relația Prințului William cu soția sa, Kate Middleton. Presa britanică susține că Prințul de Wales și-a petrecut Ziua Îndrăgostiților în compania amantei sale, Rose Hanbury. Rose este una dintre femeile din cercul de prietene al Prințesei de Wales.

Reclamă

Presa britanică susține că cele două femei s-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul timpului. William și presupusă sa amantă au fost fotografiați pentru prima dată împreună la o petrecere, în anul 2019. S-a zvonit că Prințul William i-ar fi fost necredincios soției sale încă din tipul celei de-a treia sarcini ai acesteia.

Se crede că Prințesa de Wales i-ar fi cerut soțului său să nu mai țină legătura cu Rose încă din acea perioadă. Conform publicațiilor internaționale Prințul William și Rose au luat o cină romantică la un restaurant din Londra chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Un chelner susține că l-a văzut pe Prințul William în timp ce i-a oferit un colier cu perle lui Rose.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury

Rose Hanbury nu este străină de viața din Familia Regală Britanică. Aceasta a fost prietenă bună cu Kate Middleton o perioadă de timp. Mai mult, Rose a fost căsătorită cu al șaptelea Marchiz de Cholmondeley. Rose a avut o căsnicie fericită cu David Rocksavage.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2009. Nunta lor a avut loc la doar două zile după ce Rose a anunțat public faptul că așteaptă alături de soțul său gemeni. Între Rose și fostul său soț există o diferență de vârstă de 23 de ani. Acum Rose are 38 de ani, iar soțul său are 62 de ani.

Rose și David Rocksavage au avut un mariaj fericit timp de 10 ani. Cei doi au divorțat în anul 2019. La scurt timp după divorțul lor au început să circule zvonuri privind o posibilă aventură dintre Prințul William și Rose Hanbury. Mai mult, se zvonește că Regina Consort ar încerca să o protejeze pe Rose. Sursele internaționale spun că Rose a fost deja invitată la încoronarea Regelui Charles.

Kate Middleton nu a făcut încă nicio declarație privind zvonurile de infidelitate ale soțului său. Familia Regală Britanică păstrează tăcerea privind acest incident, însă zvonurile de infidelitate par să apară tot mai des în presa internațională. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×