Reclamă

Meghan Markle a vorbit despre nunta lui Kate Middleton pe blogul său. Cum a arătat postarea Ducesei făcută în 2014

Meghan Markle a vorbit despre nunta lui Kate Middleton pe blogul său. Ducesa de Sussex a făcut o postare în care a oferit mai multe detalii. Postarea a fost făcută publică în anul 2014, atunci când Meghan era activă pe platforma sa.

Publicat: 26 februarie 2023, 6:00

Soția Prințului Harry obișnuia să fie foarte activă pe blogul său, The Tig. Acesta a fost nevoită să renunța a blog și la pasiunea pentru scris după ce s-a alăturat Familiei Regale Britanice. După căsătoria cu Prințul Harry, blogul Ducesei a fost dat uitării pentru mulți ani la rândul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a vorbit despre nunta lui Kate Middleton pe blogul său

Meghan Markle este tot mai activă în mediul online. De când a părăsit Familia Regală Britanică, aceasta a decis să-și recapete identitatea. Un prim aspect în acest sens a fost reprezentat de blogul său, The Tig. Ducesa și-a dorit să activeze blogul și să înceapă să posteze din nou.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-o bluză cu buline alături de Meghan Markle la un meci de tenis
Apropiații Familiei Regale spun că Prințesa de Wales este o persoană caldă. Meghan Markle a negat acest lucru / Getty Images

De altfel, aceasta deține și un podcast prin care încearcă să se apropie de admiratorii săi.

Reclamă

Postarea făcută de Meghan Markle dovedește că aceasta știa cine este familia regală și că nu a fost impresionată de discuțiile din jurul căsătoriei dintre Prințul William și Kate Middleton, susțin experții regali.

Însă Meghan Markle s-a apărat în 2017 și a spus într-un interviu că nu știa farte multe despre Prințu Harry și familia sa înainte să se logodească.

Blogul Ducesei de Sussex nu poate fi accesat în acest moment, susțin experții, dar postarea din 2014 ar fi ajuns să se scurgă în mediul online.

Reclamă

Ce declarații a făcut Meghan Markle pe blogul său

Meghan Markle a scris pe blogul său cu mult înainte să-l întâlnească pe Prințul Harry. Scrisul obișnuia să fie una dintre pasiunile Ducesei de Sussex.

Meghan Markle ar fi fost foarte deranjată de povestea de dragoste dintre Prințul William și Kate Middleton, susține publicațiile internaționale. Meghan explica în postarea sa că nu a semănat delco cu majoritatea tinerelor de vârsta sa.

„Eu nu visam să fiu o Prințesă. Eu visam să fiu ca She-Ra, Prințesa Puterii. Pentru cei dintre voi care nu sunt familiarizați cu desenele din anii 80, She-Ra este sora geamănă a lui He-Man și este o rebelă regală. Cu siguranță nu mă identific cu Cenușăreasa.”

”Multe femei adulte își păstrează visul copilăresc de a fi prințese. Trebuie doar să privești fastul și circumstanțele din jurul nunții regale. Această conversație care are loc la nesfârșit despre Prințesa Kate.”

Experții regali susțin că părerea lui Meghan Markle despre Kate Middleton ar fi stat la baza neînțelegerilor dintre cele două cumnate.

PageSix relatează că Meghan și Kate nu au reușit să se înțeleagă niciodată. Prințul Harry a făcut și e mai multe dezvăluiri despre cumnata sa în cartea Spare.

Acesta a povestit despre un conflict dintre Meghan și Kate care ar fi avut loc chiar cu câteva zile înainte ca Meghan să fie dusă la altar. Meghan Markle nu a făcut niciun comentariu cu privire la relația sa cu Prințesa de Wales. Totuși, cele două nu au mai fost văzute împreună de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×