Reclamă

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta. Mesajul emoționant al Ducelui de Sussex în memoria bunicii sale

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta. Ducele de Sussex a transmis un mesaj emoționant în memoria bunicii sale. Acesta a fost vizibil afectat de pierderea Majestății Sale.

Publicat: 13 septembrie 2022, 6:30 / Actualizat: 13 septembrie 2022, 9:40

Prințul Harry a venit de urgență în Scoția în momentul în care a fost anunțat că starea de sănătatea bunicii sale s-a înrăutățit. Acesta și-a dorit să-i fie alături în ultimele momente. Fotografii l-au surprins ulterior alături de fratele său, Prințul William, în timp ce citea mesajele de condoleanțe care au fost lăsate pentru monarhul Marii Britanii.

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta

Prințul Harry trece prin momente dificile. Deși acesta a părăsit Familia Regală Britanică, a avut întotdeauna o relație foarte bună cu bunica sa. Regina Elisabeta a continuat să-i poarte o iubire deosebit de puternică nepotului său.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Harry în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex, împreună la Windsor
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

Harry a vorbit întotdeauna cu căldură în suflet despre Majestatea Sa. Din nefericire, în aceste momente grele, el nu o mai are alături pe cea care i-a fost întotdeauna sprijin. Regina i-a fost alături Prințului Harry în momentul în care acesta și-a pierdut mama.

Reclamă

Moartea Majestății sale a lăsat un gol adânc în sufletul Ducelui de Sussex. Pentru a-i onora amintirea, Harry a făcut public primul mesaj în care vorbește despre bunica sa. Mesajul a fost făcut public pe site-ul fundației sale, Archerwell.

”Onorez viața mult iubitei mele bunici, Majestatea Sa Regine, în același timpm plâng pierderea sa. Am fost reuniți de puterea și bunătatea sa. Bunica mea și-a dedicat întreaga viață responsabilităților pe care și le-a asumat față de poporul său. A fost respectată și admirată întotdeauna pentru efortul său.”

”Vă amintesc cuvintele sale, pe care le-a rostit după moartea soțului său, Prințul Philip. Viața desigur, constă în despărțiri finale, precum și în primele întâlniri. Îți mulțumesc pentru toate amintirile deosebite și pentru zâmbetul cald prin care mi-ai alinat mereu tristețea. Acum zâmbesc și eu știind că vei fi din nou alături de bunicul.”

Reclamă

Cum au fost primiți Ducii de Sussex în Familai REgală după moartea Reginei

Ducii de Sussex s-au întors în Europa pentru a promova mai multe proiecte pe care le susțin. Aceștia au ajuns să rămână mai mult decât și-au propus, întrucât a intervenit momentul tragic care a luat prin surprindere Casa Regală.

Palatul Kensington a declarat că Prințul William a fost cel care i-a invitat pe Ducii de Sussex să i se alăture lui și lui Kate în turul de la Castelul Windsor. Kate și Prințul William au citit mesajele de condoleanțe pe care le-au primit de la admiratorii Casei Regale.

Imaginile cu cei doi frați reuniți au demonstrat faptul că aceștia încearcă să-și reia legătura. Moartea Reginei pare că i-a reunit. Reuniunea dintre William, Harry, Kate și Meghan a emoționat oamenii din lumea întreagă. Regele Charles a vorbit și el despre cei doi băieți, Prințul William și Prințul Harry.

Regele l-a numit pe fiul său cel mare Prinț de Wales, alături de soția sa. În timp ce și-a exprimat și dragostea față de Harry și Meghan care au decis să-și continue viața în străinătate. Ducii de Sussex au fost foarte bine primiți în Familia Regală Britanică. Aceștia vor rămâne, cel mai probabil, până la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a în Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×