Reclamă

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta. Mesajul emoționant al Ducelui de Sussex în memoria bunicii sale

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta. Ducele de Sussex a transmis un mesaj emoționant în memoria bunicii sale. Acesta a fost vizibil afectat de pierderea Majestății Sale.

Publicat: 13 septembrie 2022, 6:30 / Actualizat: 13 septembrie 2022, 9:40

Prințul Harry a venit de urgență în Scoția în momentul în care a fost anunțat că starea de sănătatea bunicii sale s-a înrăutățit. Acesta și-a dorit să-i fie alături în ultimele momente. Fotografii l-au surprins ulterior alături de fratele său, Prințul William, în timp ce citea mesajele de condoleanțe care au fost lăsate pentru monarhul Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta

Prințul Harry trece prin momente dificile. Deși acesta a părăsit Familia Regală Britanică, a avut întotdeauna o relație foarte bună cu bunica sa. Regina Elisabeta a continuat să-i poarte o iubire deosebit de puternică nepotului său.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Harry în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex, împreună la Windsor
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

Harry a vorbit întotdeauna cu căldură în suflet despre Majestatea Sa. Din nefericire, în aceste momente grele, el nu o mai are alături pe cea care i-a fost întotdeauna sprijin. Regina i-a fost alături Prințului Harry în momentul în care acesta și-a pierdut mama.

Reclamă

Moartea Majestății sale a lăsat un gol adânc în sufletul Ducelui de Sussex. Pentru a-i onora amintirea, Harry a făcut public primul mesaj în care vorbește despre bunica sa. Mesajul a fost făcut public pe site-ul fundației sale, Archerwell.

”Onorez viața mult iubitei mele bunici, Majestatea Sa Regine, în același timpm plâng pierderea sa. Am fost reuniți de puterea și bunătatea sa. Bunica mea și-a dedicat întreaga viață responsabilităților pe care și le-a asumat față de poporul său. A fost respectată și admirată întotdeauna pentru efortul său.”

”Vă amintesc cuvintele sale, pe care le-a rostit după moartea soțului său, Prințul Philip. Viața desigur, constă în despărțiri finale, precum și în primele întâlniri. Îți mulțumesc pentru toate amintirile deosebite și pentru zâmbetul cald prin care mi-ai alinat mereu tristețea. Acum zâmbesc și eu știind că vei fi din nou alături de bunicul.”

Reclamă

Cum au fost primiți Ducii de Sussex în Familai REgală după moartea Reginei

Ducii de Sussex s-au întors în Europa pentru a promova mai multe proiecte pe care le susțin. Aceștia au ajuns să rămână mai mult decât și-au propus, întrucât a intervenit momentul tragic care a luat prin surprindere Casa Regală.

Palatul Kensington a declarat că Prințul William a fost cel care i-a invitat pe Ducii de Sussex să i se alăture lui și lui Kate în turul de la Castelul Windsor. Kate și Prințul William au citit mesajele de condoleanțe pe care le-au primit de la admiratorii Casei Regale.

Imaginile cu cei doi frați reuniți au demonstrat faptul că aceștia încearcă să-și reia legătura. Moartea Reginei pare că i-a reunit. Reuniunea dintre William, Harry, Kate și Meghan a emoționat oamenii din lumea întreagă. Regele Charles a vorbit și el despre cei doi băieți, Prințul William și Prințul Harry.

Regele l-a numit pe fiul său cel mare Prinț de Wales, alături de soția sa. În timp ce și-a exprimat și dragostea față de Harry și Meghan care au decis să-și continue viața în străinătate. Ducii de Sussex au fost foarte bine primiți în Familia Regală Britanică. Aceștia vor rămâne, cel mai probabil, până la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a în Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×