Reclamă

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta. Mesajul emoționant al Ducelui de Sussex în memoria bunicii sale

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta. Ducele de Sussex a transmis un mesaj emoționant în memoria bunicii sale. Acesta a fost vizibil afectat de pierderea Majestății Sale.

Publicat: 13 septembrie 2022, 6:30 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:11

Prințul Harry a venit de urgență în Scoția în momentul în care a fost anunțat că starea de sănătatea bunicii sale s-a înrăutățit. Acesta și-a dorit să-i fie alături în ultimele momente. Fotografii l-au surprins ulterior alături de fratele său, Prințul William, în timp ce citea mesajele de condoleanțe care au fost lăsate pentru monarhul Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a făcut prima declarație publică după moartea Reginei Elisabeta

Prințul Harry trece prin momente dificile. Deși acesta a părăsit Familia Regală Britanică, a avut întotdeauna o relație foarte bună cu bunica sa. Regina Elisabeta a continuat să-i poarte o iubire deosebit de puternică nepotului său.

Vezi mai multe imagini cu Prințul Harry în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex, împreună la Windsor
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

Harry a vorbit întotdeauna cu căldură în suflet despre Majestatea Sa. Din nefericire, în aceste momente grele, el nu o mai are alături pe cea care i-a fost întotdeauna sprijin. Regina i-a fost alături Prințului Harry în momentul în care acesta și-a pierdut mama.

Reclamă

Moartea Majestății sale a lăsat un gol adânc în sufletul Ducelui de Sussex. Pentru a-i onora amintirea, Harry a făcut public primul mesaj în care vorbește despre bunica sa. Mesajul a fost făcut public pe site-ul fundației sale, Archerwell.

”Onorez viața mult iubitei mele bunici, Majestatea Sa Regine, în același timpm plâng pierderea sa. Am fost reuniți de puterea și bunătatea sa. Bunica mea și-a dedicat întreaga viață responsabilităților pe care și le-a asumat față de poporul său. A fost respectată și admirată întotdeauna pentru efortul său.”

”Vă amintesc cuvintele sale, pe care le-a rostit după moartea soțului său, Prințul Philip. Viața desigur, constă în despărțiri finale, precum și în primele întâlniri. Îți mulțumesc pentru toate amintirile deosebite și pentru zâmbetul cald prin care mi-ai alinat mereu tristețea. Acum zâmbesc și eu știind că vei fi din nou alături de bunicul.”

Reclamă

Cum au fost primiți Ducii de Sussex în Familai REgală după moartea Reginei

Ducii de Sussex s-au întors în Europa pentru a promova mai multe proiecte pe care le susțin. Aceștia au ajuns să rămână mai mult decât și-au propus, întrucât a intervenit momentul tragic care a luat prin surprindere Casa Regală.

Palatul Kensington a declarat că Prințul William a fost cel care i-a invitat pe Ducii de Sussex să i se alăture lui și lui Kate în turul de la Castelul Windsor. Kate și Prințul William au citit mesajele de condoleanțe pe care le-au primit de la admiratorii Casei Regale.

Imaginile cu cei doi frați reuniți au demonstrat faptul că aceștia încearcă să-și reia legătura. Moartea Reginei pare că i-a reunit. Reuniunea dintre William, Harry, Kate și Meghan a emoționat oamenii din lumea întreagă. Regele Charles a vorbit și el despre cei doi băieți, Prințul William și Prințul Harry.

Regele l-a numit pe fiul său cel mare Prinț de Wales, alături de soția sa. În timp ce și-a exprimat și dragostea față de Harry și Meghan care au decis să-și continue viața în străinătate. Ducii de Sussex au fost foarte bine primiți în Familia Regală Britanică. Aceștia vor rămâne, cel mai probabil, până la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a în Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Dezamăgirile în dragoste, dar și reușitele pe plan profesional vor acapara viețile nativilor în această perioadă. Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024 îți aduce toate detaliile. Zodiile vor trece prin mai multe...
2
Un cuplu toxic de zodii care se ține în brațe într-un peisaj idilic
Horoscop
6 cupluri toxice de semne zodiacale. Nativii care nu se potrivesc
Există câteva cupluri toxice de semne zodiacale cu o compatibilitate naturală scăzută. Însă asta nu le împiedică să simtă o atracție ca în filme. Inima are logica ei. Realitatea este că ne putem îndrăgosti...
3
Porții de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată
Rețete
Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Rețeta vedetă a verii
S-au copt caisele și te gândești să le incluzi în diferite rețeta de deserturi cât mai delicioase și spectaculoase? Îți oferim mai jos o rețetă de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată, care poate...
4
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
5
icon
Laura Cosoi în timp ce pozează de pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Laura Cosoi, despre carieră și viața de familie: „Nu m-am obișnuit nicio secundă cu gândul că aș fi la ultima sarcină”
Deși are o perioadă aglomerată, Laura Cosoi și-a răpit din timp pentru a ne răspunde tuturor curiozităților. Între viața de familie și cea profesională, Laura reușește să găsească un echilibru și să îmbine armonios...
PARTENERI
×