Reclamă

Prințul Andrew și Ducesa de York vor moșteni câinii Reginei Elisabeta. Unde vor locui de acum patrupezii Majestății Sale

Prințul Andrew și Ducesa de York vor moșteni câinii Reginei. Ducele și ducesa de York se vor ocupa de patrupezii Reginei Elisabeta, a declarat o sursă pentru People. Câinii Reginei vor avea de acum o nouă casă.

Publicat: 12 septembrie 2022, 11:19

Mult iubiții corgi ai Reginei Elisabeta au o locuință nouă. Cei doi câini ai regretatului monarh se află acum cu Ducele și Ducesa de York. Prințul Andrew și Sarah Ferguson (alias Fergie) se vor ocupa cu toată inima de patrupezi, a declarat o sursă apropiată pentru People.

Prințul Andrew și Ducesa de York vor moșteni câinii Reginei

„Corgis-ul se va întoarce să locuiască la Royal Lodge cu Ducele și Ducesa. Ducesa a fost cea care a găsit cățeii. Ei au fost dăruiți Majestății Sale de către Duce”, a completat sursa menționată mai sus.

În ciuda faptului că au divorțat în 1996, Fergie și Andrew au rămas în relații bune. Încă locuiesc împreună la casa lor, Royal Lodge, în Windsor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta, în tinerețe, la palat, cu câinii alături
Mult iubiții corgi ai Reginei Elisabeta au o locuință nouă / Profimedia Images
Reclamă

Sursa adaugă că anterior Fergie „a fost legată de Majestatea Sa prin plimbarea câinilor și călărie. Chiar și după divorțul ei, și-a continuat marea prietenie cu Majestatea Sa, plimbând câinii în Frogmore și discutând”.

După ce a primit primul ei corgi în 1933 de la tatăl ei, Regina Elisabeta a fost mamă pentru peste 30 de mixuri de corgi și teckel-corgi cunoscute sub numele de „dorgis”. La mijlocul anilor 2010, Monarhul și-a dorit să nu adopte corgi pentru că nu a vrut să lase niciun câine în urmă.

În 2021, totuși, ea primit alți câini și a completat pachetul de corgi regal. După ce a primit doi căței în martie 2021, nu cu mult înainte de moartea Prințului Philip și a pierdut un câine doar câteva săptămâni mai târziu, Prințul Andrew i-a dăruit mamei sale un nou cățeluș în ziua în care ar fi fost cea de-a 100-a aniversare a lui Philip.

Reclamă

Ce s-a spus în ultimul timp despre Prințul Andrew

Fiul Reginei a apărut foare des în presă în ultimii ani. El a fost implicat într-un scandal din cauza legăturii sale de prietenie cu Jeffrey Epstein. Amândoi au dat explicații în procesul de agresiune sexuală al Virginia Giuffre.

În ianuarie, Regina i-a retras Prințul Andrew titlurile militare și patronajul său pe fondul procesului. Giuffre a susținut că a fost traficată de Epstein și forțată să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew la vârsta de 17 ani. Andrew a negat orice faptă din acest proces.

Palatul Buckingham a anunțat joi moartea Reginei Elisabeta. După 70 de ani de conducere a Marii Britanii, ea a fost cel mai longeviv monarh britanic. Vestea morții Reginei Elisabeta vine cu un alt moment de istorie. Ea este urmată imediat pe tron de fiul ei cel mare, Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani. El este de acum noul suveran.

Reclamă

Primul născut al lui Charles, Prințul William, în vârstă de 40 de ani, este acum următorul în rândul celui mai faimos tron din lume. Ducele e urmat de primul său născut, Prințul George, în vârstă de 9 ani. Moartea Reginei a venit după soțul ei de 73 de ani, Prințul Philip. Acesta din urmă a murit la vârsta de 99 de ani în iunie 2021.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×