Reclamă

Cine sunt actorii care îi interpretează pe Ducii de Cambridge în sezonul 6 din The Crown. Asemănarea lor cu Prințul William și Kate Middleton este remarcabilă

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a adus o mare tristețe în inimile britanicilor. Cu toate acestea, amintirea ei va rămâne întotdeauna vie. Fanii Familiei Regale Britanice au avut ocazia de-a lungul timpului să arunce o privire asupra vieții de la Casa Regală cu ajutorul serialului The Crown. Sezonul cinci al seriei de succes încă nu a apărut, însă se vorbește deja despre actorii care îi interpretează pe Ducii de Cambridge în sezonul 6 din The Crown.

Publicat: 12 septembrie 2022, 6:11

Cel de-al cincilea sezon al seriei de succes este așteptat începând cu luna noiembrie a anului acesta. Filmările pentru sezonul șase au început deja, spun publicațiile externe. Actorii principali au fost aleși, iar povestea este pregătită. Fanii sunt entuziasmați de apariția sezonului șase, care va pune mai mult accentul pe poveștile Ducilor de Cambridge.

Cine sunt actorii care îi interpretează pe Ducii de Cambridge în sezonul 6 din The Crown

Sezonul șase din The Crown este așteptat cu sufletul la gură de către fanii din lumea întreagă. Potrivit publicației BuzzFeed, acesta va acoperi mai multe perioade din viața Familiei Regale Britanice. Se pare că vor fi cuprinse perioade de la sfârșitul anului 1990 până în prima parte a anilor 2000.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Acest lucru înseamnă că seria va avea și câteva episoade dedicate morții Prințesei Diana, din 1997. Nu este clar cum vor pune în scenă evenimentul tragic. Fanii se așteaptă să vadă un episod care să abordeze acest moment trist din viața Familiei Regale Britanice.

Reclamă

Totodată, noua serie se va concentra mai mult pe povestea Prințului William și a viitoarei sale soții. Actorii care îi interpretează pe Duciii de Cambridge în sezonul 6 din The Crown seamănă izbitor cu Prințul William și Kate Middleton.

Primul actor este Rufus Kampa. Kampa, în vârstă de 16 ani, își va face debutul în rolul Prințului William în perioada adolescenței acestuia. Actorul seamănă foarte bine cu Ducele de Cambridge în perioada în care acesta era doar un adolescent.

Rolul va fi preluat de la actorul Sean West, care l-a interpretat pe Ducele de Cambridge în sezonul cinci al seriei. Kampa va apărea în mai multe episoade ale seriei, pentru ca ulterior să-i predea rolul colegului său, Ed McVey.

Reclamă

Ed, în vârstă de 21 de ani, îl va interpreta pe Ducele de Cambridge în perioada ce acoperă sfârșitul adolescenței și începutul vieții de adult. Ed îl va pune în scenă pe Prințul William de la vârsta de 19 ani, dar și perioada ce a urmat după.

Seria The Crown se va bucura de un nou personaj. Cum povestea evoluează, în scenă va fi introdusă Ducesa de Cambridge. Kate Middleton va fi interpretată, în cel de-al șaselea sezon al seriei, de către Meg Bellamy. Actrița își face debutul în rolul Ducesei de Cambridge, interpretând-o pe Kate în primii săi ani din perioada universității.

Filmările sezonului 6 din The Crown au fost suspendate

Filmările pentru sezonul șase al seriei The Crown au fost suspendate ca urmare a morții Reginei Elisabeta a II-a. În semn de respect față de Familia Regală Britanică, producătorii au decis să ia o pauză de la filmări și să respecte perioada de doliu. Anunțul a fost făcut oficial pe platformele de streaming online.

”Ca semn de respect vom suspenda filmările seriei The Crown. Filmările vor rămâne suspendate inclusiv în ziua înmormântării Majestății Sale”

Producătorii nu au anunțat cum vor decurge filmările de acum înainte sau ce întorsătură va avea seria, având în vedere evenimentele nefericite din Marea Britanie. Moartea Reginei Elisabeta a avut loc cu doar câteva luni înainte de lansarea celui de-al cincilea sezon.

Premiera sezonului cinci este așteptată începând cu luna noiembrie. În cel de-al cincilea sezon, Regina Elisabeta este interpretată de Imelda Staunton, în timp ce Prințul Philip este interpretat de Jonathan Pryce.

Regina Elisabeta nu a vorbit niciodată public despre serialul The Crown. Totuși, Claire Foy, actrița care a jucat-o la lansarea primului sezon al seriei din 2016, a declarat că ”nu ar suporta ideea ca Regina să privească seria”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×