Reclamă

Meghan Markle i-a oferit o îmbrățișare unei adolescente: „Am vrut să-i arăt că este binevenită aici”

Ducesa de Sussex s-a alăturat Prințului Harry, Prințului William și lui Kate într-o plimbare la Castelul Windsor. Reunirea lor a avut loc după moartea Reginei Elisabeta. Atunci, Meghan Markle i-a oferit o îmbrățișare unei adolescente, iar specialiștii au încercat să descifreze mesajul din spatele acelui gest.

Publicat: 12 septembrie 2022, 12:03

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, s-a alături de soțul ei, Prințul Harry și Ducilor de Cambridge pentru o plimbare surpriză la Castelul Windsor sâmbătă. Reunirea a avut loc la două zile după moartea Reginei Elisabeta. În fața mulțimii de omagii și salutând oamenii adunați la porțile palatului timp de aproximativ 40 de minute, Meghan a îmbrățișat cu căldură o adolescentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle i-a oferit o îmbrățișare unei adolescente

Tânăra care a avut parte de atenția lui Meghan a declarat pentru CNN:

„Abia așteptam să vină ea. S-a apropiat de mine și m-a întrebat cum sunt. Cât de mult am așteptat”, a spus fata de 14 ani despre moment. „Am întrebat dacă poate să îmi dea o îmbrățișare și m-a strâns în brațe înapoi. A fost doar un moment uimitor. Încă tremur acum.”

Întrebată de corespondentul Scott McLean cu privire la motivul pentru care i-a cerut îmbrățișarea, adolescenta a spus că s-a simțit obligată „pentru că mă uit la ea în anumite privințe și am simțit că era ceea ce trebuie făcut”.

McLean a întrebat: „De ce simți un pic de simpatie pentru ea? Doar din cauza dispariției Reginei sau din cauza relației ei cu familia regală?”

Reclamă

„Cred că amândouă. A fost destul de plăcut să-i văd pe William și Kate și Meghan și Harry împreună”, a spus ea. „Am vrut doar să-i arăt că este binevenită aici și am vrut să o îmbrățișez după tot ce s-a întâmplat”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle îmbrățișează o adolescentă
Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, s-a alături de soțul ei, Prințul Harry și Ducilor de Cambridge pentru o plimbare surpriză la Castelul Windsor / Profimedia Images
Reclamă

Îmbrăcați în negru, cei patru au vorbit cu oamenii. Au făcut un tur în jurul omagiilor emoționante lăsate regretatului monarh, care a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Cum au fost primiți Ducii de Sussex în sânul Familiei Regale Britanice

Palatul Kensington spune că William, în vârstă de 40 de ani, i-a invitat pe Ducele și Ducesa de Sussex să i se alăture lui și lui Kate în turul de la Castelul Windsor. Kate a fost numită recent Prințesă de Wales, alături de noul titlu de prinț de Wales al soțului ei.

O altă sursă adaugă că securitatea nu se aștepta ca ambele cupluri să apară împreună la plimbare.

Prințul William a considerat că plimbarea pentru a saluta mulțimile „a fost o demonstrație importantă de unitate într-un moment incredibil de dificil pentru familie”, a declarat o sursă regală pentru People.

Reuniunea dintre William, Kate, Harry și Meghan este emoționantă. Relațiile dintre cuplul din California și membrii Familiei Regale au fost tensionate în ultimii ani.

Într-un prim discurs istoric după ce a devenit monarh, Regele Charles al III-lea și-a exprimat vineri „profunda tristețe”. El a adus un omagiu emoționant regretatei Regine Elisabeta.

Într-un mesaj pentru fiul său mai mic și nora lui, regele Charles a adăugat: „Vreau, de asemenea, să-mi exprim dragostea pentru Harry și Meghan. Aceștia continuă să-și construiască viața în străinătate”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×