Reclamă

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Experții au scos la iveală adevărul despre cele două femei din Familia Regală Britanică

Experții au scos la iveală adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Se pare că cele două femei din Familia Regală Britanică nu se înțeleg atât de bine pe cât ar fi lăsat să se vad în urma întâlnirilor oficiale. Deși Meghan Markle a încercat să-și refacă viața în America alături de Prințul Harry, aceasta s-a întors în Mare Britanie anul acesta pentru a participa la funeraliile Reginei Elisabeta.

Avatar photo
Beatrice Ioana
Publicat: 12 noiembrie 2022, 6:00

Meghan Markle nu ar fi fost primită cu brațele deschise atunci când s-a întors în Marea Britanie. De altfel, la momentul la care Regina s-a stins din viață, soțul său a mers singur la Castelul Balmoral. Regele Charles a considerat că doar membrii apropiați ai Familiei Regale trebuie să fie prezenți.

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Meghan și Prințul Harry au renunțat la angajamentele regale atunci când au decis să plece definitiv din Marea Britanie. Aceștia nu au privit o clipă înapoi și au încercat să-și construiască o nouă viață în Statele Unite ale Americii.

Vezi mai multe iamgini în Galeria Foto!

Meghan Markle, alături de Ducii de Cambridge
Ducesa de Sussex s-a alăturat Prințului Harry, Prințului William și lui Kate într-o plimbare la Castelul Windsor / Profimedia Images

În ciuda eforturilor Reginei de a relua legăturile cu Ducii de Sussex, acest lucru nu a putut fi posibil. Se spune că ultima dorință a Reginei ar fi fost chiar aceasta, ca Ducele să se împace cu Familia Regală. La funeraliile Majestății Sale.

Reclamă

Harry și Meghan s-au întâlnit cu Prințul și Prințesa de Wales. Întâlnirea ar fi avut loc la inițiativa Prințului William și a soției sale. Experții regali au analizat întâlnirile oficiale dintre Duci de Sussex și Prințul și Prințesa de Wales și au ajuns la câteva concluzii interesante.

Prima apariție în ”formula de patru” a avut loc în luna februarie a anului 2018. Ambele cupluri regale au participat la Royal Foundation Forum. Dinamica dintre cele două cupluri ar fi lăsat de atunci de înțeles că există mici neînțelegeri. Deși Prințul Harry avea o relație foarte bună cu fratele său și cu soția acestuia, Meghan nu a reușit să se integreze cu ușurință în grup.

Experții sunt de părere că între Kate și Meghan nu a existat niciodată o prietenie autentică. Cele două s-ar fi înțeles doar în aparență, în timp ce în viața privată lucrurile ar fi fost complet altfel. Totodată, experții au observat că Prințul William a fost văzut rareori în prezența lui Meghan Markle.

Reclamă

Se pare că Prințul și Prințesa de Wales ar fi avut probleme cu Meghan încă de la început. În ciuda acestor neînțelegeri, William și Kate au încercat să o includă pe Meghan în familia lor și să o accepte de dragul Prințului Harry.

Meghan Markle este fericită cu alegerile sale

În ciuda faptului că și-a pierdut o mulțime de admiratori, Meghan Markle este fericită cu alegerile pe care le-a făcut. Ducesa de Sussex nu regretă o clipă faptul că a ales să părăsească Familia Regală Britanică. Aceasta a vorbit despre viața minunată pe care o duce alături de soțul și cei doi copii ai săi.

Micuța Lilibet și micuțul Archie au parte de o copilărie liniștită alături de părinții lor. Au existat zvonuri conform cărora Meghan și Kate s-ar fi împăcat. Cu toate acestea, cele două femei din Familia Regală Britanică sunt văzute rareori împreună.

Recent fanii Casei Regale s-au arătat a fi îngrijorați. Prințul Harry urmează să lanseze o carte de memorii. Aceasta va conține mai multe detalii din viața Familiei Regale Britanice.

În ciuda eforturilor de a-l împiedica pe Harry să lanseze această carte, Regele Charles s-a văzut nevoit să accepte situația. Totuși, experții regali spun că lansarea cărții ar putea crea o prăpastie și mai adâncă între Harry și familia sa din Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×