Reclamă

Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre viața familiei sale. Cum arată o dimineață alături de Prințul Harry și cei doi copii

Meghan Markle a făcut dezvăluiri noi despre viața familiei sale. Ducesa de Sussex a vorbit despre diminețile pe care le petrece alături de Prințul Harry și cei doi copii ai lor, Lilibet și Archie. Meghan spune că este foarte fericită în acest moment al vieții sale și se bucură de fiecare clipă.

Publicat: 7 noiembrie 2022, 6:10

Ducesa de Sussex nu se sfiește să facă dezvăluiri din viața personală. Aceasta le-a dezvăluit admiratorilor săi o parte din rutina pe care o are în fiecare dimineață. Conform propriilor declarații, Meghan se trezește în fiecare dimineață pentru a pregăti masa pentru familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre viața familiei sale

Soția Prințului Harry este o mam implicată. Meghan a povestit despre cât de mult iubește să se ocupe singură de copiii ei. Deși se bucură de sprijinul lui Harry, Meghan are grijă să fie o mamă activă și grijulie. Ducii de Sussex au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

Vezi mai multe imagini cu Meghan Markle și familia sa în Galeria Foto!

Micuța Lilibet are deja un an și câteva luni, iar Archie a împlinit trei ani. Meghan Markle a povestit într-un episod din podcastul săi, Archetypes, faptul că Lilibet încearcă să-i calce pe urme fratelui său. Fetița Ducilor a început să meargă și încearcă să țină pasul cu Archie. De altfel, Prințul Harry a declarat într-un interviu pentru People că este un ”tată mândru”.

Reclamă

”Lili abia a început să meargă. Are deja un an și câteva luni. Archie fuge peste tot, iar ea se grăbește să-l urmeze.”

Meghan este de părere că lucrurile se vor schimba, mai ales acum că fiica sa a început să meargă. Însă Ducesa ia lucrurile pas cu pas și nu se îngrijorează cu privire la viitor.

”Sunt sigură că totul o să fie haotic pe măsură ce cresc. Însă eu încerc să fiu mereu lângă ei. Am grijă ca Lili să coboare scările alături de mine, iar în timpul acesta Archie deja le urcă înapoi. Pentru Archie deja pregătesc un lunchbox.

Reclamă

Mă asigur că el mănâncă, iar în acest timp o supraveghez și pe Lili. Soțul meu mă ajută foarte mult cu cei doi. Pregătesc micul dejun pentru toți trei în fiecare dimineață. Este foarte important pentru mine să pot face acest lucru. Iubesc acest ritual. Este cel mai frumos mod de a începe dimineața”.

Ce spune Meghan Markle despre copiii săi

Meghan markle a făcut noi dezvăluiri din viața sa personală. După ce recent a vorbit despre mama sa, acum a venit rândul povestirilor despre Prințul Harry și cei doi copii. Meghan spune că este o femeie recunoscătoare pentru faptul că are doi copii minunați. Chiar dacă nu îi este mereu ușor, Ducesa face tot posibilul să țină pasul cu cei mici.

”A fost minunat când am devenit mama lui archie Ulterior am avut parte și de o fiică minunată. De când sunt mamă văd lumea complet diferit. Mă raportez la ea din perspectiva viitorului copiilor mei. Mă gândesc mereu la Lilibet și la femeile pe care ea le va căuta ca model. Îmi doresc să fie o femeie puternică, îndrăzneață, curioasă și deschisă”.

Ducesa de Sussex a povestit în urmă cu câteva săptămâni despre experiențele prin care a trecut înainte să se căsătorească cu Prințul Harry. Aceasta a avut un drum lung de parcurs în cariera sa ca actriță și nu numai.

De când este mamă este mult mai atentă la lumea din jurul său și încearcă să îi ajute pe micuții lor să-și aleagă modele potrivite în viață. Deși copii Ducilor sunt încă mici, aceștia vor începe la un moment dat școala. Meghan Markle își dorește ca Archie și Lili să fie educați corect, să fie inteligenți și să se mândrească cu valorile pe care și le însușesc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×