Reclamă

Numele real al Prințului Harry. Ducele de Sussex a făcut dezvăluiri despre viața personală

Ducele de Sussex a făcut dezvăluiri noi despre viața sa personală. Admiratorii Familie Regale Britanice au aflat care este numele real al Prințului Harry. Conform certificatului său de naștere, Ducele de Sussex se numește de fapt Henry Charles Albert David.

Publicat: 25 octombrie 2022, 7:00

Atunci când Ducele de Sussex s-a născut, Familia Regală Britanică a anunțat faptul că numele acestuia este Henry și că va fi strigat Harry de către familiei și cei apropiați. Personalul Palatului Kensington a făcut întotdeauna referire la Duce cu numele de Harry. La scurt timp și presa a preluat acest nume. În timp numele de Harry a rămas asociat cu persoana Ducelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele real al Prințului Harry

Ducele de Sussex a purtat o conversație de-a dreptul interesantă cu unul dintre câștigătorii WellChild Awards. În timpul conversațiilor acesta a făcut dezvăluiri noi despre viața sa personală. Acela a fost momentul în care omanii au aflat care este numele real al Prințului Harry.

Vezi mai multe imagini cu Ducele de Sussex în Galeria Foto!

Prințul Harry și Meghan Markle, anunțul despre logodnă, noiembrie 2017. El poartă un costum albastru, cu o cravată albastră. Ea poartă un perdesiu alb și are părul desprins. Fundal cu verdeață
Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna în anul 2017 / Profimedia

Ducele a vorbit la telefon cu un băiețel pe nume Henry. Acesta s-a entuziasmat să afle de numele micuțului și i-a făcut o mărturisire neașteptată.

Reclamă

„Numele meu este Henry, de asemenea. Toți mă strigă Harry, dar nu am idee de ce”

Familia Regală Britanică îl strigă pe Ducele de Sussex cu numele de Henry doar în situațiile formale. Așa cum a fost cazul anunțării logodnei dintre Duce și Meghan Markle. Forma de Harry nu este străină de membrii Casei Regale.

De fapt, această formă a fost foarte populară în Anglia medievală. Regii de la acea vreme care purtau numele de Henry preferau de multe ori forna Harry, mai ales când se întâlneau cu cei apropiați. Deși Alteța Sa Prințul Henry de Wales poartă acest nume, oamenii din lumea întreagă preferă să-i spună acestuia Prințul Harry.

Reclamă

Prințul Harry scrie o carte de memorii

Numele real al Prințului Harry a fost o dezvăluiri neașteptată pentru cei mai mulți admiratori ai Casei Regale. Însă dezvăluirile Ducelui de Sussex nu se opresc aici. Acesta lucrează de mai bine de un an la cartea sa de memorii. Prințul a decis să le povestească oamenilor despre viața sa personală, cea pe care a ales să o țină departe de ochii curioșilor.

Ducele a declarat că nu a scris această carte din postura de Prinț, ci a scris-o din postura de bărbat, soț și tată a doi copii minunați. Deși inițial volumul de memorii ar fi trebui să pară anul acesta în luna noiembrie, data publicării a fost din nou amânată. Ducele a decis să amâne publicarea cărții pentru a adăuga câteva capitole noi. Acesta și-a dorit să includă câteva detalii despre funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Experții regali se tem că această carte ar putea să adâncească prăpastia dintre Harry și Familia Regală Britanică. Printre ultimele dorințe ale Reginei Elisabeta s-a numărat și aceea ca Harry să reia legătura cu familia sa.

Deși Regele Charles al III-lea și-a arătat bunăvoința față de fiul său, lucrurile nu par să meargă în direcția pe care și-ar fi dorit-o Majestatea Sa. Ducele de Sussex este decis să meargă mai departe cu proiectul său și să publice cartea de memorii la care a lucrat cu înverșunare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×