Reclamă

Numele real al Prințului Harry. Ducele de Sussex a făcut dezvăluiri despre viața personală

Ducele de Sussex a făcut dezvăluiri noi despre viața sa personală. Admiratorii Familie Regale Britanice au aflat care este numele real al Prințului Harry. Conform certificatului său de naștere, Ducele de Sussex se numește de fapt Henry Charles Albert David.

Publicat: 25 octombrie 2022, 7:00 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:11

Atunci când Ducele de Sussex s-a născut, Familia Regală Britanică a anunțat faptul că numele acestuia este Henry și că va fi strigat Harry de către familiei și cei apropiați. Personalul Palatului Kensington a făcut întotdeauna referire la Duce cu numele de Harry. La scurt timp și presa a preluat acest nume. În timp numele de Harry a rămas asociat cu persoana Ducelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele real al Prințului Harry

Ducele de Sussex a purtat o conversație de-a dreptul interesantă cu unul dintre câștigătorii WellChild Awards. În timpul conversațiilor acesta a făcut dezvăluiri noi despre viața sa personală. Acela a fost momentul în care omanii au aflat care este numele real al Prințului Harry.

Vezi mai multe imagini cu Ducele de Sussex în Galeria Foto!

Prințul Harry și Meghan Markle, anunțul despre logodnă, noiembrie 2017. El poartă un costum albastru, cu o cravată albastră. Ea poartă un perdesiu alb și are părul desprins. Fundal cu verdeață
Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna în anul 2017 / Profimedia

Ducele a vorbit la telefon cu un băiețel pe nume Henry. Acesta s-a entuziasmat să afle de numele micuțului și i-a făcut o mărturisire neașteptată.

Reclamă

„Numele meu este Henry, de asemenea. Toți mă strigă Harry, dar nu am idee de ce”

Familia Regală Britanică îl strigă pe Ducele de Sussex cu numele de Henry doar în situațiile formale. Așa cum a fost cazul anunțării logodnei dintre Duce și Meghan Markle. Forma de Harry nu este străină de membrii Casei Regale.

De fapt, această formă a fost foarte populară în Anglia medievală. Regii de la acea vreme care purtau numele de Henry preferau de multe ori forna Harry, mai ales când se întâlneau cu cei apropiați. Deși Alteța Sa Prințul Henry de Wales poartă acest nume, oamenii din lumea întreagă preferă să-i spună acestuia Prințul Harry.

Reclamă

Prințul Harry scrie o carte de memorii

Numele real al Prințului Harry a fost o dezvăluiri neașteptată pentru cei mai mulți admiratori ai Casei Regale. Însă dezvăluirile Ducelui de Sussex nu se opresc aici. Acesta lucrează de mai bine de un an la cartea sa de memorii. Prințul a decis să le povestească oamenilor despre viața sa personală, cea pe care a ales să o țină departe de ochii curioșilor.

Ducele a declarat că nu a scris această carte din postura de Prinț, ci a scris-o din postura de bărbat, soț și tată a doi copii minunați. Deși inițial volumul de memorii ar fi trebui să pară anul acesta în luna noiembrie, data publicării a fost din nou amânată. Ducele a decis să amâne publicarea cărții pentru a adăuga câteva capitole noi. Acesta și-a dorit să includă câteva detalii despre funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Experții regali se tem că această carte ar putea să adâncească prăpastia dintre Harry și Familia Regală Britanică. Printre ultimele dorințe ale Reginei Elisabeta s-a numărat și aceea ca Harry să reia legătura cu familia sa.

Deși Regele Charles al III-lea și-a arătat bunăvoința față de fiul său, lucrurile nu par să meargă în direcția pe care și-ar fi dorit-o Majestatea Sa. Ducele de Sussex este decis să meargă mai departe cu proiectul său și să publice cartea de memorii la care a lucrat cu înverșunare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×