Reclamă

Meghan Markle a fost surprinsă la cumpărături în Santa Barbara. Ducesa de Sussex a purtat o ținută casual

Meghan Markle a fost surprinsă la cumpărărturi în Santa Barbara. Ducesa de Sussex a optat pentru o ținută casual. Aceasta a fost însoțită de una dintre prietenele sale, iar fotografii le-au pozat în timp ce discutau pe stradă. Soția Prințului Harry a avut o apariție complet diferită de stilul pe care s-a obișnuit să-l afișeze.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 octombrie 2022, 11:44

Fanii Casei Regale au recunoscut-o cu greu pe soția Prințului Harry. Dacă Meghan și-a obișnuit admiratorii cu ținute elegante, bine puse la punct, de data aceasta a optat pentru un stil vestimentar complet diferit. Temperatura ridicată din termometre a făcut-o pe Meghan să aleagă haine care să o ferească de soarele arzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a fost surprinsă la cumpărături în Santa Barbara

Meghan Markle nu ține cont de criticile pe care le primește de la cei din jur. Ducesa de Sussex se bucură de viața pe care și-a construit-o în Statele Unite ale Americii și încearcă să se relaxeze alături de cei apropiați.

Vezi mai multe imagini cu Ducesa de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle a fost surprinsă la cupărături în Santa Barbara alături de o prietenă
Meghan Markle nu ține cont de criticile pe care le primește de la cei din jur / Profimedia Images

După ce a povestit recent despre începuturile sale în televiziune, dar și despre viața pe care a avut-o înainte de căsătoria cu Prințul  Harry, Meghan a decis că este timpul să se relaxeze alături de o prietenă. Ducesa de Sussex a povestit despre experiența sa de pe platourile de filmare ale show-ului Deal or No Deal.

Reclamă

Se pare că aceasta a avut de suferit din cauza imaginii pe care era nevoită să o afișeze. Chiar dacă a fost intens criticată pentru dezvăluirile făcute recent, pare că Meghan a trecut rapid peste mesajele negative din mediul online. Ducesa a fost pozată purtând o salopetă neagră în valoare de 595 de dolari, scrie PageSix.

La aceasta a ales să asorteze și o pălărie în valoare de 128 de dolari. Soția Prințului Harry nu ține seama de banii pe care îi investește în hainele sale. Meghan a fost pozată în timp ce purta o discuție cu una din prietenele sale. Cele două au făcut cumpărărturile ămpreună în Montecito, iar ulterior s-au întors la casa Ducesei.

Recent s-a zvonit că Meghan Markle și Prințul Harry ar urma să se mute într-un alt cartier. Ducii de Sussex vor să le asigure copiilor lor cel mai bun viitor, iar casa pe care o au în prezent nu mai întrunește nevoile familiei, spun apropiații cuplului regal.

Reclamă

Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre viața sa personală

Imaginile cu Meghan Markle care a fost surprinsă la cumpărături în Santa Barbara apar la scurt timp după ce Ducesa a povestit despre viața sa. Înainte de căsătoria cu Prințul Harry, viața Ducesei arăta complet diferit. Aceasta a simțit nevoia să vorbească despre începutul anilor 2006, atunci când și-a ”sacrificat imaginea” doar pentru a face bani.

Meghan spune că a apărut într-un show de televiziune unde trebuia să pozeze ”ca o tânără prostuță”. Soția Prințului Harry a declarat că ”s-a simțit lipsită de substanță” pe perioada în care a participat la emisiunea Deal or No Deal.

”Am fost mereu recunoscătoare pentru că am avut acel job. În felul acesta am putut să mă întrețin. Totuși locul acela mă făcea să mă simt grești, departe de a fi deșteaptă. Eram înconjurată de multe femei inteligente, dar nimeni nu se concentra asupra acestui aspect.”

”Plecam mereu de acolo cu un regret. Nu eram apreciată pentru inteligența mea, ci pentru felul în care arătam. M-am simțit forțată să fiu o fată frumoasă și atât. Eram o femeie lipsită de substanță. Aveam o anumită imagine pe care trebuia să o afișăm. Fiecare detaliu a rămas cu mine. Producătoarea striga mereu la mine că trebuie să-mi sug burta și să par mai slabă”.

Ducesa de Sussex spune că a trecut prin momente dificile. Soția Prințului Harry nu a vrut să țină trecutul său departe de admiratorii pe care îi are. Aceasta și-a dorit să împărtășească lecțiile pe care le-a învățat în ultimii ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×