Reclamă

Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Ce dezvăluie acest lucru despre relația sa cu Prințul Harry

Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Experții regali au comentat această decizie și-au dezvăluit care este relația Regelui cu fiul său cel mic, Prințul Harry. La fel cum obișnuia Regina Elisabeta a II-a, se pare că Charles încearcă să-și țină familia unită și aproape.

Publicat: 24 octombrie 2022, 6:20

Regina Elisabeta a II-a a pus mare accent pe importanța Familiei Regale. Aceasta a suferit mult atunci când Ducii de Sussex au decis să părăsească Marea Britanie și să se mute în Statele Unite ale Americii. De altfel, apropiații Casei Regale spun că printre ultimele sale dorințe s-a aflat și aceea de a relua legăturile dintre Familia Regală și familia Ducilor de Sussex.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său

Regele Charles al III-lea încearcă să-și amintească mereu de familia sa și are grijă să se înconjoare cu multe fotografii care să-l ajute să se simtă mai aproape de copiii și nepoții lui. Domnia sa deschide un nou capitol în istoria Marii Britanii.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală Britanică în Galeria Foto!

Admiratorii Casei Regale au observat că Regele Charles nu este străin de obiceiurile mamei sale. Elisabeta obișnuia la rândul său să se înconjoare de fotografii de familie. Charles a ținut prima sa audiență de la Palatul Buckingham. Acesta s-a întâlnit cu prim-ministrul Liz Truss.

Reclamă

Regele și Lizz vor avea câte o întâlnire pentru a discuta problemele politice în fiecare săptămână, scrie publicația People. Conform site-ului oficial al Familiei Regale Britanice, Regina Elisabeta a II-a a fost întotdeauna neutră din punct de vedere politic, însă s-a întâlnit ori de câte ori a fost nevoie cu prim miniștrii săi.

Regele Charles respectă cu strictețe această regulă a mamei sale. Într-un videoclip publicat pe Twitter de Lizzie Robinson. Oamenii au putut observa faptul că Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Imaginea cu familia Ducilor a fost surprinsă chiar la nunta regală a acestora, nunta din 2018.

Tot atunci, Prințul Charles a fost cel care a condus-o pe Meghan Markle la altar. Alături de imaginea emoționantă, admiratorii Casei Regale au mai putut observa și alte fotografii de familie pe care Regele Charles le ține aproape de el.

Reclamă

Ce relație are Regele Charles al III-lea cu fiul său, Prințul Harry

Imaginea familiei Ducilor de Sussex pe biroul Regelui Charles al IIII-lea i-a emoționat pe admiratorii Casei Regale. Experții regali au comentat relația dintre Charles și fiul său mai mic, Prințul Harry. S-a zvonit că ar exista tensiuni între Prințul Harry și Familia Regală Britanică.

După funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Harry și soția sa s-au întors rapid în Statele Unite ale Americi. Această decizie a fost pusă pe fondul tensiunilor dintre Duce și familia sa. Ulterior au început să circule speculații privind noua carte de memorii a Prințului Harry.

Se pare că acesta ar fi amânat din nou lansarea cărții pentru a putea să editeze ultimele capitole. Harry ar vrea să introducă detalii despre funeraliile Majestății Sale. Acest lucru i-a făcut pe experții regali să fie sceptici cu privire la Relația dintre Harry și Regele Charles al III-lea. Deși se zvonește că Ducele nu are o relație bună cu tatăl său, cele mai recente imagini par să demonstreze contrariul.

Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Mai mult, acesta i-a permis fiului său să poarte uniformă militară atunci când a venit să aducă un omagiu în capela unde era depus sicriul Majestății Sale. Desigur, Harry și Prințul Andrew nu au putut purta uniforma militară în ziua funeraliilor, însă Ducele de Sussex s-a putut bucura de acest privilegiu cu o zi înainte.

În mod obișnuit, Prințul Harry nu ar trebui să mai poarte uniformă militară întrucât s-a retras din Familia Regală Britanică, iar titlurile sale militare i-au fost retrase. Experții regali spun că Regele Charles al III-lea face eforturi la fel de mari ca mama sa pentru a-și ține familia unită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×