Reclamă

Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Ce dezvăluie acest lucru despre relația sa cu Prințul Harry

Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Experții regali au comentat această decizie și-au dezvăluit care este relația Regelui cu fiul său cel mic, Prințul Harry. La fel cum obișnuia Regina Elisabeta a II-a, se pare că Charles încearcă să-și țină familia unită și aproape.

Publicat: 24 octombrie 2022, 6:20

Regina Elisabeta a II-a a pus mare accent pe importanța Familiei Regale. Aceasta a suferit mult atunci când Ducii de Sussex au decis să părăsească Marea Britanie și să se mute în Statele Unite ale Americii. De altfel, apropiații Casei Regale spun că printre ultimele sale dorințe s-a aflat și aceea de a relua legăturile dintre Familia Regală și familia Ducilor de Sussex.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său

Regele Charles al III-lea încearcă să-și amintească mereu de familia sa și are grijă să se înconjoare cu multe fotografii care să-l ajute să se simtă mai aproape de copiii și nepoții lui. Domnia sa deschide un nou capitol în istoria Marii Britanii.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală Britanică în Galeria Foto!

Admiratorii Casei Regale au observat că Regele Charles nu este străin de obiceiurile mamei sale. Elisabeta obișnuia la rândul său să se înconjoare de fotografii de familie. Charles a ținut prima sa audiență de la Palatul Buckingham. Acesta s-a întâlnit cu prim-ministrul Liz Truss.

Reclamă

Regele și Lizz vor avea câte o întâlnire pentru a discuta problemele politice în fiecare săptămână, scrie publicația People. Conform site-ului oficial al Familiei Regale Britanice, Regina Elisabeta a II-a a fost întotdeauna neutră din punct de vedere politic, însă s-a întâlnit ori de câte ori a fost nevoie cu prim miniștrii săi.

Regele Charles respectă cu strictețe această regulă a mamei sale. Într-un videoclip publicat pe Twitter de Lizzie Robinson. Oamenii au putut observa faptul că Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Imaginea cu familia Ducilor a fost surprinsă chiar la nunta regală a acestora, nunta din 2018.

Tot atunci, Prințul Charles a fost cel care a condus-o pe Meghan Markle la altar. Alături de imaginea emoționantă, admiratorii Casei Regale au mai putut observa și alte fotografii de familie pe care Regele Charles le ține aproape de el.

Reclamă

Ce relație are Regele Charles al III-lea cu fiul său, Prințul Harry

Imaginea familiei Ducilor de Sussex pe biroul Regelui Charles al IIII-lea i-a emoționat pe admiratorii Casei Regale. Experții regali au comentat relația dintre Charles și fiul său mai mic, Prințul Harry. S-a zvonit că ar exista tensiuni între Prințul Harry și Familia Regală Britanică.

După funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Harry și soția sa s-au întors rapid în Statele Unite ale Americi. Această decizie a fost pusă pe fondul tensiunilor dintre Duce și familia sa. Ulterior au început să circule speculații privind noua carte de memorii a Prințului Harry.

Se pare că acesta ar fi amânat din nou lansarea cărții pentru a putea să editeze ultimele capitole. Harry ar vrea să introducă detalii despre funeraliile Majestății Sale. Acest lucru i-a făcut pe experții regali să fie sceptici cu privire la Relația dintre Harry și Regele Charles al III-lea. Deși se zvonește că Ducele nu are o relație bună cu tatăl său, cele mai recente imagini par să demonstreze contrariul.

Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Mai mult, acesta i-a permis fiului său să poarte uniformă militară atunci când a venit să aducă un omagiu în capela unde era depus sicriul Majestății Sale. Desigur, Harry și Prințul Andrew nu au putut purta uniforma militară în ziua funeraliilor, însă Ducele de Sussex s-a putut bucura de acest privilegiu cu o zi înainte.

În mod obișnuit, Prințul Harry nu ar trebui să mai poarte uniformă militară întrucât s-a retras din Familia Regală Britanică, iar titlurile sale militare i-au fost retrase. Experții regali spun că Regele Charles al III-lea face eforturi la fel de mari ca mama sa pentru a-și ține familia unită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×