Reclamă

Cei mai apropiați prieteni ai Prințesei de Wales. Cine sunt cei care îi sunt mereu aproape lui Kate Middleton

De când a ieșit la iveală relația ei cu Prințul William, Kate Middleton a fost înconjurată de un grup de oameni care o sprijină tot timpul. Află de aici care sunt cei mai apropiați prieteni ai Prințesei de Wales.

Publicat: 12 octombrie 2022, 7:03

Prietenii lui Kate sunt oameni care i-au rămas alături din școală și universitate și, deși au trecut decenii de atunci, soția Prințului William a rămas foarte aproape de ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai apropiați prieteni ai Prințesei de Wales

Au fost alături de ea în aproape fiecare etapă importantă. Logodna ei cu William, nunta lor regală din 2011 și, bineînțeles, când a devenit mamă. Iată tot ce trebuie să știi despre cei mai apropiați prieteni ai lui Kate, potrivit hellomagazine.com.

Recent, Kate a dezvăluit că a simțit o mare presiune asupra ei chiar și atunci când a fost nevoită să le aleagă numele copiilor.

Lady Laura Meade

Lady Laura Meade, fosta Laura Marsham, este fiica lui Julian Marsham, al 8-lea conte de Romney. Ea este soția unuia dintre cei mai buni prieteni ai Prințului William, James Meade, care a susținut discursul la nunta regală din 2011. Cuplul s-a căsătorit doi ani mai târziu, iar Ducele i-a întors favoarea și a ținut discurs în favoarea prietenului său.

Reclamă

Lady Laura este nașa Prințului Louis, în timp ce James este nașul Prințesei Charlotte. Aici, Laura este fotografiată cu Kate la probele cailor de la Houghton în 2019.

Lady Laura Meade, într-o rochie verde, la o nuntă
Lady Laura Meade, fosta Laura Marsham, este fiica lui Julian Marsham, al 8-lea conte de Romney / Profimedia Images

Zoe Warren

Reclamă

Zoe Warren este prezentă la Royal Ascot la Ascot Racecourse pe 15 iunie 2016. Fiica lui Zoe, Zalie Warren, a fost domnișoară de onoare la nunta Prințului Harry și a lui Meghan. Ea este fiica unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Jake Warren. Familia Warren a fost mult timp legată de familia regală. Tatăl lui Jake, John Warren, este managerul de curse al Reginei. Echipa tată-fiu conduce împreună Highclere Stud din Newbury.

Zoe Warren, elegantă, într-o rochie verde
Zoe Warren este prezentă la Royal Ascot la Ascot Racecourse pe 15 iunie 2016 / Profimedia Images

Emilia Jardine-Paterson

Emilia a fost la Marlborough College cu Kate, iar legătura lor a fost strânsă de atunci. După scurta despărțire a cuplului regal în 2007, Emilia a însoțit-o pe Kate în vacanță în Ibiza. Ea este una dintre nașele Prințului George, iar în prezent conduce o companie de design interior. S-a scris anterior că ea a ajutat-o pe Kate să redecoreze Palatul Kensington și Sala Anmer. Soțul ei David a urmat și Eton College cu William.

Emilia Jardine-Paterson, într-o rochie cu imprimeu floral
Emilia a fost la Marlborough College cu Kate, iar legătura lor a fost strânsă de atunci / Profimedia Images

James Meade

James, care este fiul lui Richard Meade, fost olimpic, a urmat cursurile Eton College cu Prințul William în 2000. Împreună cu soția sa Lady Laura, cuplul locuiește lângă Anmer Hall, care este casa de țară a lui William și Kate din Norfolk. În 2011, James a ținut discursul cu Thomas van Straubenzee la nunta regală a lui William și Kate. El este și nașul prințesei Charlotte.

James Meade, alături de Prințul William, la un eveniment
James, care este fiul lui Richard Meade, fost olimpic, a urmat cursurile Eton College cu Prințul William în 2000 / Profimedia Images

Oliver Baker

Oliver este un bun prieten al lui William și al lui Kate. A fost student cu ei la Universitatea St. Andrew din Scoția. De asemenea, este unul dintre nașii Prințului George.

Sophie Carter

Sophie este o prietenă apropiată a lui Kate, atât de mult încât Prințesa a ales-o să fie una dintre nașele Prințesei Charlotte. Prin urmare, nu este de mirare că Sophie, care locuiește aproape de casa prințului William și a lui Kate, Anmer Hall, i-a cerut lui Charlotte să fie domnișoară de onoare la nunta ei.

Sophie a fost, de asemenea, invitată la nunta lui Pippa Middleton și la nunta regală a Prințului Harry și Meghan. Ea obișnuia să se întâlnească cu Thomas van Straubenzee, prietenul apropiat al Prințului William, care se întâmplă să fie și nașul Prințesei Charlotte. Sophie s-a alăturat lui Kate și lui William chiar și în timpul vacanței de schi din 2016.

Sophie Carter, la nunta ei, în rochie de mireasa
Sophie este o prietenă apropiată a lui Kate, atât de mult încât Prințesa a ales-o să fie una dintre nașele Prințesei Charlotte / Profimedia Images

Trini Foyle

Trini și Kate sunt cele mai bune prietene de la vârsta de 14 ani, după ce au fost împreună la școala din Marlborough. După Marlborough, Trini a urmat un master în politică la Universitatea Edinburgh și a lucrat ca asistent în biroul parlamentarului Jeremy Hunt. Trini este, de asemenea, mama unui băiat numit Alexander, pe care îl are cu soțul ei Ted Foyle.

Hannah Carter

Hannah Carter, născută Gillingham, este una dintre cele mai bune prietene ale lui Kate din școală. Atât William, cât și Kate au participat la nunta ei cu Robert Carter (fiul bogatului proprietar de terenuri din Norfolk, Robert Carter) în mai 2012, weekendul a coincis cu prima aniversare a nunții cuplului regal. Hannah este, de asemenea, una dintre nașele Prințului Louis.

Rose Hanbury

Rose este soția lui David Cholmondeley, al 7-lea marchez de Cholmondeley și Lord Great Chamberlain. Cuplul s-a căsătorit în urma unei scurte logodne în 2009 și locuiesc la Palladian Houghton Hall din Norfolk, la o distanță scurtă de Anmer Hall, casa lui Kate și William.

Rose Hanbury, la un eveniment în Scoția cu Ducii de Cambridge
Rose este soția lui David Cholmondeley, al 7-lea marchez de Cholmondeley și Lord Great Chamberlain / Profimedia Images

Alicia Fox-Pitt

Alicia este sora mai mică a starului olimpic William Fox-Pitt și este o prietenă loială a lui Kate de când Prințesa era la Marlborough College. Cele două prietene au luat parte la celebra echipă de canotaj Sisterhood, Alicia spunând la acea vreme: „Kate s-a antrenat cu noi. Totul fiind bine, va fi în barcă. Este o sportivă foarte talentată și am jucat multe sporturi împreună la școală”. Alicia s-a căsătorit cu antreprenorul Sebastian Stoddart în iulie 2013, din păcate, Kate a ratat ziua cea mare, deoarece urma să-l nască pe Prințul George.

Alicia Fox-Pitt, la Royal Ascout, în trăsură
Alicia este sora mai mică a starului olimpic William Fox-Pitt și este o prietenă loială a lui Kate de când Prințesa era la Marlborough College / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×