Reclamă

Cum arăta Meghan Markle înainte de căsătoria cu Prințul Harry. Ducesa de Sussex a vorbit despre trecutul său

Ducesa de Sussex a făcut noi dezvăluiri despre viața sa personală. Aceasta a povestit despre începuturile sale ca actriță, dar și despre eforturile pe care le-a depus pentru a se putea întreține. Hai să vedem cum arăta Meghan Markle înainte de căsătoria cu Prințul Harry. Imaginile cu soția Ducelui de Sussex țin primele pagini din presa internațională.

Publicat: 22 octombrie 2022, 6:45

Meghan Markle s-a aflat sub lupa presei după ce a intrat în Familia Regală Britanică. Însă mulți nu își mai amintesc începuturile Ducesei ca actriță. De altfel, aceasta a schimbat mai multe locuri de muncă pentru a se putea întreține în perioada colegiului. Meghan și-a amintit recent de perioada sa de început și de sacrificiile pe care le-a făcut în anul 2006.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arăta Meghan Markle înainte de căsătoria cu Prințul Harry

Ducesa de Sussex a vorbit despre experiența sa din trecut în cadrul unui nou episod din podcastul său, Archetypes. Aceasta a reflectat la modul în care a fost ”obiectificată” de industria în care activa. Soția Prințului Harry spune că s-a simțit ”lipsită de substanță” în timpul carierei sale de model.

Vezi mai multe imagini cu Meghan Markle în Galeria Foto!

Meghan Markle a avut o perioadă destul de lungă în care a participat ca model în show-ul de televiziune Deal or No Deal. La acel moment Ducesa de Sussex avea în jur de 25 de ani, iar experiența de pe scenă nu a fost una ușoară. Meghan Markle se află alături de alte femei care pozau doar ca fiind frumoase. Meghan Markle și-a amintit de acea perioadă ”rușinoasă” din cariera sa.

Reclamă

”Am fost foarte recunoscătoare pentru acel job, dar nu pentru modul în care mă făcea să mă simt, ceea ce era departe de a mă face să mă simt deșteaptă.”

”Eram înconjurată de o mulțime de femei inteligente pe scenă, dar nimeni nu punea focus pe acest aspect. Plecam tot timpul cu acest regret că nu sunt apreciată pentru inteligența mea, ci pentru felul în care arătam”.

”Nu mi-a plăcut să mă simt forțată să fiu o fată frumoasă și atât. O femeie lipsită complet de substanță. Pur și simplu eram redusă la a fi un arhetip specific acelei emisiuni”.

Reclamă

Cum a trecut Meghan Markle peste momentele de la emisiune

Ducesa de Sussex nu a avut cea mai ușoară viață înainte să-l întâlnească pe Prințul Harry. Aceasta spune că s-a simțit mult timp ”doar o fată drăguță”. Acest lucru s-a datorat locurilor de muncă pe care le-a avut. După umilința pe care a trăit-o seri la rândul în cadrul emisiunii unde activa ca model, aceasta a decis să-și schimbe cariera.

Meghan a început să meargă la mai multe audiții cu scopul de a începe o carieră ca actriță. În tot acest timp, Ducesa de Sussex a lucrat ca intern la ambasada SUA din Buenos Aires.

”M-am simțit bine în perioada în care eram intern la ambasadă. Acolo eram apreciată pentru inteligența mea.”

”Am avut mult de suferit din cauza locului de muncă pe care mi l-am ales prima dată. Aveam nevoie de bani să mă pot întreține și să-mi plătesc cheltuielile. Îmi amintesc că ne dădeau vouchere pentru a ne cumpăra spray autobronzat.”

”Aveam o anumită imagine pe care trebuia să o afișăm. Încă îmi amintesc toate acele momente. Fiecare detaliu a rămas cu mine. Aveam această producătoare care striga mereu la mine. Îmi spunea mereu că trebuie să sug burta pentru a părea mai slabă”.

Meghan a participat ca model în emisiune vreme de un an de zile. Ulterior aceasta a început să ia roluri ca actriță. Ducesa a jucat în serialul Suits din anul 2011. Aceasta a renunțat la show în 2018, atunci când s-a căsătorit cu Prințul Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×