Reclamă

Portretul Reginei Elisabeta a II-a alături de părinții și sora ei. Cum arată imaginea rară de familie

La mai bine de o lună de la moartea Majestății Sale a fost făcut public portretul Reginei Elisabeta a II-a alături de părinții și sora ei. Imaginea superbă se va afla pe coperta cărții scrise de biografa Sally Bedell Smith. Fotografia rară nu a mai fost arătată până acum publicului larg.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 octombrie 2022, 12:49

Pentru Regele George al VI-lea familia a fost întotdeauna pe primul loc. Fiica sa, Regine Elisabeta a II-a, a moștenit această trăsătură. Aceasta s-a asigurat că pe tot parcursul domniei sale va avea grijă să-și mențină familia strânsă și unită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portretul Reginei Elisabeta a II-a alături de părinții și sora ei

Un nou portret de familie a fost dezvăluit în Marea Britanie. De data aceasta imaginea o înfățișează pe Regina Elisabeta a II-a în adolescență. Regele George al IV-lea obișnuia să se refere la familia sa ca ”noi patru”.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în Galeria Foto!

Regina Elisabeta alături de Prințesa Margaret, Regina Mamă și REgele Geroge al VI-lea
Regele Geroge al VI-lea a pus mereu accentul pe importanța familiei / Profimedia Images

Acesta a subliniat întotdeauna importanța familiei în monarhia britanică. Regina Elisabeta a II-a i-a purtat tatălui său o dragoste aparte. Aceasta a încercat să ducă mai departe moștenirea pe care Regele i-a lăsat-o. Regele George al VI-lea și Regina Elisabeta, Regina Mamă, au avut împreună două fiice, Prințesa Elizabeth și Prințesa Margaret.

Reclamă

Întreaga Familie era un simbol de mândrie al monarhiei britanice din acea perioadă. În portretul Reginei Elisabeta a II-a alături de părinții și sora sa se poate observa cu ușurință dragostea și unitatea familiei. Imaginea a fost realizată în White Drawing Room de la Castelul Windsor în anul 1943.

Fotografia a fost realizată de Cecil Beaton, unul din fotografii regali care a continuat să facă portretele Reginei chiar și după moartea tatălui său. Imaginea superbă ar fi fost realizată chiar în apropiere de sărbătorile de iarnă, relatează publicația People.

Fotografia surprinde perfect spiritul de familie, dar și evoluția Prințesei Elisabeta. Fotografia superbă poate fi admirată pe site-ul publicației People, iar mai apoi va fi publicată pe coperta cărții lansată de Bedell Smith.

Reclamă

Ce poveste ascunde imaginea cu Familia Regală

Portretul Reginei Elisabeta a II-a alături de părinții și sora ei a fost realizat în perioada Crăciunului. Prințesa Elisabeta și Prințesa Margaret se pregăteau intens în acea perioadă pentru a pune în scenă una din piesele lor preferate, Aladdin. Acestea au ținut spectacolul de pantomimă în încăperea Waterloo Chamber de la Castelul Windsor.

Printre invitații speciali la spectacol s-au aflat și Prințul Philip, de care Prințesa Elisabeta era deja îndrăgostită de aproape patru ani. Regele Charles al III-lea a fost cel care a permis accesul la arhiva de fotografii de familie. Imagina publicată recent nu a mai fost văzută înainte de admiratorii Casei Regale.

Totodată, biografii regali au avut accesul la o serie de scrisori dintre Regina Elisabeta a II-a și tatăl său, Regele George al VI-lea. În felul acesta s-a putut observa mult mai clar ce anume a dus la dorința Regelui de a pune atât de mult accent pe importanța familiei.

Regele George al VI-lea avut o sarcină foarte grea de a reabilita imaginea monarhiei după ce fratele săi, Edward al VIII-lea a abdicat. Munca începută de Regele George al VI-lea a fost continuată cu succes de către fiica sa, Regina Elisabeta a II-a. Oamenii și-au arătat respectul față de Majestatea Sa atunci când aceasta a fost condusă pe ultimul drum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×