Reclamă

Relația dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a. Ce dezvăluiri a făcut Ducesa de Sussex după moartea Majestății Sale

Ducesa de Sussex a făcut mai multe dezvăluiri despre perioada pe care a trăit-o alături de Familia Regală Britanică. În cele din urmă s-a aflat care a fost relația adevărată dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a. Soția Prințului Harry a declarat că s-a simțit onorată să o cunoască pe Majestatea Sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 octombrie 2022, 11:33 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:32

Meghan Markle a oferit un nou interviu pentru publicația Variety. Acestea au fost primele sale declarații despre Familia Regală de la moartea Majestății Sale. Ducesa a fost sinceră cu admiratorii săi. Ea nu a vrut să ascundă adevărata natură a relației pe care a avut-o cu monarhul Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle i-a fost alături soțului său la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Deși Ducesa de Sussex nu a avut voie la Castelul Balmoral, aceasta a participat ulterior la toate evenimentele ce au avut legătură cu doliul național.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta a II-a, îmbrăcată într-un costum verde fistic, alături de Meghan Markle, care poartă o rochie de culoare albă, accesorizată cu o curea subțire neagră.
La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle regale și se mută în America de Nord, invocând intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale mass-mediei britanice / Getty Images

La mai bine de la o lună de la evenimentul nefericit, Meghan a rupt tăcerea. Ducesa a dezvăluit cum a arătat relația sa cu bunica Prințului Harry.

Reclamă

”M-am simțit cu adevărat norocoasă să am ocazia să o întâlnesc și să o cunosc. Sunt recunoscătoare pentru faptul că am putut să-i fiu aproape soțului meu, să-l sprijin și să-i fiu aproape în aceste momente dificile.”

”Este foarte frumos să privești înapoi și să observi moștenirea pe care bunica soțului meu a lăsat-o poporului său în atât de multe forme. Majestatea Sa a fost unul dintre cele mai strălucitoare exemple ale leadershipului feminin. Simt o mare recunoștință pentru faptul că am petrecut timp cu ea”.

Meghan Markle a avut doar cuvinte frumoase de spus despre relația sa cu Regina Elisabeta a II-a. Deși mult timp s-a vorbit despre neînțelegerile dintre cele două, pare că Meghan a dat uitării trecutul tumultos.

Reclamă

Cum a arătat experiența Ducilor de Sussex pe perioada funeraliile Majestății Sale

Ducesa a povestit și despre experiența Prințului Harry în toată această perioadă a funeraliilor.

”Soțul meu este o persoană optimistă, însă i-a fost foarte dificil chiar și lui. Mi-a rămas în minte momentul în care a spus că bunica sa va fi în cele din urmă alături de soțul său Prințul Philip.”

Ducele de Sussex a ajuns în mare grabă a Castelul Balmoral pe data de 8 septembrie. Sursele internaționale spun că Prințul Harry a ajuns cu multe ore după ce Majestatea Sa se stinsese din viață. La castel au fost prezenți și ceilalți membrii ai Familiei Regale, printre care Prințul William, Prințesa Anne și Regele Charles al III-lea.

Meghan Markle nu a putut participa la momentul intim de familie. PageSix relatează că Regele Charles al III-lea ar fi spus că prezența lui Meghan este ”nepotrivită” în acele momente dureroase ale Familie Regale Britanice. Meghan i s-a alăturat soțului său următoarea zi.

Ea și Harry s-au întâlnit cu ducii de Cambridge la Castelul Windsor și au citit mesajele pe care oamenii le-au lăsat în memoria Majestății Sale. Aceea a fost prima întâlnire oficială a Ducilor de Sussex cu Prințul William și Kate Middleton, după ce au părăsit Familia Regală Britanică. Sursele internaționale spun că Prințul William ar fi fost cel care a inițiat întâlnirea.

Prințul Harry a fost vizibil tulburat de pierderea bunicii sale. În ciuda faptului că a părăsit Familia Regală, acesta a continuat să aibă o relație strânsă cu bunica sa. De altfel, se crede că printre ultimele dorințe ale Reginei ar fi fost aceea ca Familia Regală Britanică să reia legăturile cu Ducii de Sussex.

Meghan Markle a apărut pe coperta revistei Variety

Ducesa de Sussex radiază de fericire în această perioadă. Meghan Markle a fost onorată cu un interviu de excepție și a intrat în campania Power of Women realizată de publicația Variety. Au fost onorate eforturile sale filantropice, dar și munca creativă pe care a realizat-o în cadrul podcastului Archetypes.

Fundația Ducilor de Sussex, Archewell, continuă să-i sprijine pe cei aflați la nevoie. În cadrul interviului Meghan a povestit mai multe despre viața sa personală, dar și despre cum s-au schimbat lucrurile de cât a părăsit Familia Regală Britanică. Meghan a dezvăluit mai multe detalii și descre docuseria pe care o realizează cu soțul său.

Aceasta vrea să spună adevărata poveste pe care a trăit-o de-a lungul timpului alături de Harry. Deși Meghan nu este străină de platourile de filmare, pentru soțul său acest lucru este ceva nou.Meghan spune că în această perioadă a vieții tot ce își dorește este ”fericirea”. Aceasta încearcă să se bucure de orice lucru mărunt alături de familia sa.

Meghan a fost întrebată și dacă se va mai întoarce vreodată a cariera sa de actriță. Se pare că Ducesa de Sussex nu duce dorul camerelor de filmat și nu are nicio intenție de a reveni pe micile ecrane în următoarea perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×