Reclamă

Ce regulă trebuie să respecte Prințul Harry pentru a putea participa la încoronarea Regelui Charles. Ducele de Sussex ar putea fi exclus de pe lista de invitați dacă nu este atent

Experții regali au dezvăluit ce regulă trebuie să respecte Prințul Harry pentru a putea participa la încoronarea Regelui Charles. Aceștia sunt de părere că Ducele de Sussex ar putea fi exclus de pe lista de invitați a Majestății Sale. Meghan Markle trebuie să respecte și ea aceleași principii dacă vrea să fie alături de soțul său în ziua cea mare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 octombrie 2022, 10:31

Ducii de Sussex nu vor mai avea voie ”să vorbească de rău” Familia Regală Britanică, dacă vor să participe la încoronarea Regelui Charles. Aceasta este regula pe care Casa Regală le-ar fi impus-o, spun experții. Totodată. Prințul Harry nu va avea voie să facă referire la Camila, regina consoartă, în cartea de memorii pe care urmează să o lanseze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce regulă trebuie să respecte Prințul Harry pentru a putea participa la încoronarea Regelui Charles

Regele Charles trebuie să întocmească lista de invitați pentru încoronarea sa. Momentul istoric va avea loc pe data de 6 mai 2023, în aceeași zi în care Prințul Harry și soția sa celebrează aniversarea fiului lor, Archie.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală Britanică în Galeria Foto!

Regele Charles al III-lea alături de Prințul Harry în timpul unei plimbări pe un deal
Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Experții regali au comentat această decizie / Getty Images

Dat fiind faptul că Regine Elisabeta și-a dat acordul ca Ducesa de Cornwall să fie regină consoartă, acest lucru înseamnă că soția Regelui Charles va fi și ea încoronată. Este un moment unic în viața Familie Regale Britanice. De altfel, Camilla va purta coroana Reginei Mame. Camilla va fi prima regină consort încoronată din ultimii 100 de ani. Prințul Harry s-ar afla pe lista de invitați a Regelui, spun apropiații Familiei Regale.

Reclamă

Totuși, experții sunt de părere că depinde de Duce dacă va reuși sau nu să rămână pe această listă. Așa s-a aflat ce regulă trebuie să respecte Prințul Harry pentru a putea participa la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea. Experții spun că Harry nu are voie să o denigreze pe Camilla, soția Regelui, sau pe orice alt membru din Familia Regală.

”În ultimii 20 de ani, Charles a încercat într-un fel sau altul să facă publicul să o accepte pe Camilla. El o iubește foarte mult. Este foarte protectiv cu ea și nu ar putea să conducă fără să o aibă alături. Chiar și Regina Elisabeta a II-a a acceptat într-un final acest lucru.”

”Este un lucru ca Harry ”să-l atace pe Rege”, dar este cu totul altul dacă vorbește despre Camilla. Cu siguranță Regele își va alege soția în detrimentul fiului”.

Reclamă

Prințul Harry a amânat lansarea cărții sale de memorii

Ducele de Sussex a anunțat în urmă cu mai bine de un an faptul că va lansa o carte de memorii. Acesta și-a dorit să le ofere oamenilor o perspectivă mult mai clară asupra vieții sale. La acel moment experții regali au fost alarmați.

Familia Regală Britanică s-ar fi temut de dezvăluirile pe care Ducele le-ar putea face. Apropiații Familiei Regale sunt de părere că Harry va atinge mai multe subiecte sensibile în cartea sa, printre care și relația dintre Charles și Camilla, relație pe care au avut-o în timp ce Regele era căsătorit cu Prințesa Diana.

Cel mai probabil Ducele va scrie despre mama sa, Prințesa Diana. Harry nu a dorit să facă multe dezvăluiri cu privire la modu în care va fi structurată cartea sa. În ciuda faptului că ar fi trebuit să fie lansată în luna noiembrie a acestui an, Ducele a amânat din nou lansarea.

Acesta a făcut o declarație scurtă la momentul în care a anunțat amânarea lansării.  Se pare că Prințul Harry și-ar fi dorit să mai adauge un capitol despre funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. În felul acesta manuscrisul va avea nevoie de modificări, iar publicarea va fi amânată până la o dată comunicată de reprezentanții Ducelui de Sussex. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×