Reclamă

Bodyguardul Prințesei de Wales a fost decorat cu o distincție specială. Emma Probert se află în serviciul lui Kate Middleton de 12 ani

Bodyguardul Prințesei de Wales a fost decorat cu o distincție specială. Momentul emoționant a avut loc la Palatul Buckingham, iar cel care i-a oferit distincția a fost chiar Prințul William. Emma Probert se află în serviciul lui Kate Middleton de mai bine de 12 ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 octombrie 2022, 7:42

Sergentul Emma Probert a primit un nou rol. Aceasta a primit o distincție specială, iar de acum va face parte din Ordinul Victorian. Momentul emoționant a fost imortalizat în fotografii la Palatul Buckingham. Emma îi este alături lui Kate din anul 2010, atunci când a intrat în Ordinul Regal de Protecție al Prințesei de Wales.

Bodyguardul Prințesei de Wales a fost decorat cu o distincție specială

Mambrii Familie Regale Britanice trebuie să respecte o mulțime de reguli privind securitatea acestora. Kate Middleton a fost întotdeauna însoțită de bodyguardul său la evenimentele publice. Deși Emma Probert are grijă să nu iasă în evidență, aceasta este mereu în spatele Prințesei de Wales.

Vezi mai multe imagini cu Emma Probert în Galeria Foto!

Deși în general este o prezență discretă, aceasta a avut o apariție cu totul aparte la Palatul Buckingham. Emma a purtat o rochie albă cu imprimeu floral la care a asortat un sacou negru.

Reclamă

Zâmbitoare și onorată de acest moment unic din cariera sa, Emma a făcut o plecăciune în fața Prințului William și i-a mulțumit acestuia și familiei sale. Emma joacă un rol esențial în viața Prințesei de Wales, iar aceasta știe cât de important este să o protejeze pe Kate Middleton la fiecare eveniment public la care participă. Mulți consideră că Emma face parte din grupul prietenilor apropiați al Prințesei de Wales.

Conform publicațiilor internaționale, Probert a făcut parte anterior din echipa de protecție a Scotland Yard. Aceasta este antrenată în arte marțiale și poartă un pistol Glock de 9mm, dar și un pistol paralizant.

De fiecare dată când trebuie să asigure protecția Prințesei de Wales, Emma pleacă la evenimente complet echipată. Publicația Hello scrie că Emma Probert poartă tot timpul o vestă de protecție.

Reclamă

Înainte de a lucra pentru Kate Middleton, Emma a mai avut contact și cu alte persoane din Familia Regală Britanică. Aceasta a asigurat protecția Prințeselor Beatrice și Eugenie.

Cine este Emma Probert și cu ce se ocupă

Emma Probert a fost întotdeauna alături de Kate Middleton și i-a asigurat protecția acesteia. Atunci când Prințesa de Wales a devenit mamă, Emma a devenit responsabilă și pentru securitatea copiilor din Familia Regală. Deși este observată rareori la evenimentele publice, Emma nu ratează niciunul.

De altfel, încă din primul moment în care a început să lucreze pentru Kate Middleton, Emma s-a asigurat că este prezentă. Sergentul s-a aflat pe scaunul din față al mașinii în care s-a aflat Kate Middleton atunci când s-a căsătorit în anul 2011.

Pe lângă activitatea pentru Familia Regală, Emma se preocupă și de alte activități. Aceasta a fost printre primii ofițeri care au fost prezenți la fața locului atunci când un terorist a detonat o bombă în piața Tavistock. Incidentul de atunci s-a soldat cu peste 52 de victime.

Emma a fost prezentă la botezul tuturor copiilor lui Kate Middleton. Emma are în spate un trecut dureros.

Deși se bucură de aprecierea Familie Regale, aceasta a trecut prin tragedia pierderii propriului soț. Soțul său, Michael Probert a murit la 42 de ani după ce a pierdut un schi și s-a izbit de un stâlp de lemn. Tragedia a avut loc în timp ce se afla în vacanță în Alpii Francezi cu soția sa în anul 2009. Un an mai târziu de la tragicul moment, Emma a-nceput să lucreze pentru Kate Middleton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×