Reclamă

Bodyguardul Prințesei de Wales a fost decorat cu o distincție specială. Emma Probert se află în serviciul lui Kate Middleton de 12 ani

Bodyguardul Prințesei de Wales a fost decorat cu o distincție specială. Momentul emoționant a avut loc la Palatul Buckingham, iar cel care i-a oferit distincția a fost chiar Prințul William. Emma Probert se află în serviciul lui Kate Middleton de mai bine de 12 ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 octombrie 2022, 7:42

Sergentul Emma Probert a primit un nou rol. Aceasta a primit o distincție specială, iar de acum va face parte din Ordinul Victorian. Momentul emoționant a fost imortalizat în fotografii la Palatul Buckingham. Emma îi este alături lui Kate din anul 2010, atunci când a intrat în Ordinul Regal de Protecție al Prințesei de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bodyguardul Prințesei de Wales a fost decorat cu o distincție specială

Mambrii Familie Regale Britanice trebuie să respecte o mulțime de reguli privind securitatea acestora. Kate Middleton a fost întotdeauna însoțită de bodyguardul său la evenimentele publice. Deși Emma Probert are grijă să nu iasă în evidență, aceasta este mereu în spatele Prințesei de Wales.

Vezi mai multe imagini cu Emma Probert în Galeria Foto!

Deși în general este o prezență discretă, aceasta a avut o apariție cu totul aparte la Palatul Buckingham. Emma a purtat o rochie albă cu imprimeu floral la care a asortat un sacou negru.

Reclamă

Zâmbitoare și onorată de acest moment unic din cariera sa, Emma a făcut o plecăciune în fața Prințului William și i-a mulțumit acestuia și familiei sale. Emma joacă un rol esențial în viața Prințesei de Wales, iar aceasta știe cât de important este să o protejeze pe Kate Middleton la fiecare eveniment public la care participă. Mulți consideră că Emma face parte din grupul prietenilor apropiați al Prințesei de Wales.

Conform publicațiilor internaționale, Probert a făcut parte anterior din echipa de protecție a Scotland Yard. Aceasta este antrenată în arte marțiale și poartă un pistol Glock de 9mm, dar și un pistol paralizant.

De fiecare dată când trebuie să asigure protecția Prințesei de Wales, Emma pleacă la evenimente complet echipată. Publicația Hello scrie că Emma Probert poartă tot timpul o vestă de protecție.

Reclamă

Înainte de a lucra pentru Kate Middleton, Emma a mai avut contact și cu alte persoane din Familia Regală Britanică. Aceasta a asigurat protecția Prințeselor Beatrice și Eugenie.

Cine este Emma Probert și cu ce se ocupă

Emma Probert a fost întotdeauna alături de Kate Middleton și i-a asigurat protecția acesteia. Atunci când Prințesa de Wales a devenit mamă, Emma a devenit responsabilă și pentru securitatea copiilor din Familia Regală. Deși este observată rareori la evenimentele publice, Emma nu ratează niciunul.

De altfel, încă din primul moment în care a început să lucreze pentru Kate Middleton, Emma s-a asigurat că este prezentă. Sergentul s-a aflat pe scaunul din față al mașinii în care s-a aflat Kate Middleton atunci când s-a căsătorit în anul 2011.

Pe lângă activitatea pentru Familia Regală, Emma se preocupă și de alte activități. Aceasta a fost printre primii ofițeri care au fost prezenți la fața locului atunci când un terorist a detonat o bombă în piața Tavistock. Incidentul de atunci s-a soldat cu peste 52 de victime.

Emma a fost prezentă la botezul tuturor copiilor lui Kate Middleton. Emma are în spate un trecut dureros.

Deși se bucură de aprecierea Familie Regale, aceasta a trecut prin tragedia pierderii propriului soț. Soțul său, Michael Probert a murit la 42 de ani după ce a pierdut un schi și s-a izbit de un stâlp de lemn. Tragedia a avut loc în timp ce se afla în vacanță în Alpii Francezi cu soția sa în anul 2009. Un an mai târziu de la tragicul moment, Emma a-nceput să lucreze pentru Kate Middleton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×