Reclamă

Sarah Ferguson a postat prima fotografie cu cei doi câini ai Reginei Elisabeta a II-a. Cum arată patrupedele după moartea Majestății Sale

Sarah Ferguson a postat prima fotografie cu cei doi câini ai Reginei Elisabeta a II-a. Patrupedele par să se simtă foarte bine alături de noua lor familie. Ducesa de York a distribuit și un mesaj pentru Admiratorii Casei Regale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 octombrie 2022, 7:58 / Actualizat: 18 octombrie 2022, 12:22

Sarah Ferguson și fiul Reginei Elisabeta, Prințul Harry, sunt responsabili cu doi dintre câinii Majestății Sale. După moarte monarhului, Sandy și Muick au ajuns în grija familiei Ducilor de York. Conform publicațiilor internaționale aceasta ar fi fost chiar dorința Reginei înainte să se stingă din viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Ferguson a postat prima fotografie cu cei doi câini ai Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost pasionată de rasa corgi de-a lungul vieții sale. Aceasta a deținut zeci de câini din rasa cordi, scrie publicația CNN. Deseori fotografii o surprindeau la plimbare cu patrupedele sale preferate. La momentul morții, monarhul deținea patru câini.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Doi dintre aceștia fac parte din rasa corgi Pembroke Welshi și  oartă numele de Sandy și Muick. Majestatea sa mai avea un ”dorgi”, un câine obținut din rasa teckel și din rasa corgi, pe nume Candy. Totodată monarhul a deținut și un cocker spaniel pe nume Lissy.

Reclamă

Ducesa de York a fost încredințată cu grija lui Sandy și Muick. Aceasta a vrut să-i asigure pe admiratorii Casei Regale că patrupedele sunt fericite și că nu duc lipsa monarhului. Deși nu poate să înlocuiască prezența reginei, Sarah se străduiește să le asigure câinilor confortul necesar.

Totodată, Ducesa de York este recunoscută în Familia Regală pentru dragostea sa față de animale. În imaginea postată pe rețelele sociale, Sarah apare în timp ce stă pe iarbă și se mângâie unul dintre câinii Reginei Elisabeta. Ferguson nu are grijă de Muick și Sandy.

Aceasta este ajutată și de fostul său soț, Prințul Andrew. Deși cei doi au divorțat în anul 1996, aceștia au continuat să trăiască împreună la Royal Lodge, Windsor. După divorț, Sarah a rămas foarte apropiată de Regine Elisabeta a II-a. Publicațiile internaționale spun că aceasta obișnuia să iasă deseori la plimbare cu Majestatea Sa și câinii pe care îi deținea.

Reclamă

Regina Elisabeta a II-a a avut patru câini în momentul în care s-a stins din viață

Majestatea Sa a primit primul câine din rasa corgi în jurul anului 1933, chiar de la tatăl său. Regele și-a dorit să-i ofere fiicei sale un cadou unic.

Se spune că Majestatea Sa a avut peste 30 de mixuri de corgi. Deși în anul 2010 a decis să nu mai adopte câini, pentru a nu-i lăsa singuri în eventualitatea în care ar fi decedat, Regina a continuat să primească patrupezi. În luna martie a anului 2021, Majestatea Sa a primit doi câini superbi. Unul dintre aceștia a fost primit cadou chiar de la fiul său, Prințul Andrew.

Regina a deținut în ultima parte a vieții sale patru câini, Sandy, Muick, Candy și Lissy. În timp ce Sandy și Muick au fost oferiți Ducilor de York, Candy și Lissy au rămas fără stăpân după moartea Reginei. Casa regală i-a asigurat pe iubitorii de animale că aceștia se vor afla pe mâini bune chiar și după decesul monarhului. Nu se știe unde au ajuns cei doi câini.

Sursele internaționale spun că aceștia ar fi fost separați și oferiți altor membrii din Familia Regală Britanică. Experții regali spun că cei patru patrupezi au simțit că stăpâna lor s-a stins din viață. Doi dintre câinii Reginei au fost prezenți la funeraliile Majestății Sale. Sandy și Muick au fost cei doi corgi prezenți în momentul în care Majestatea Sa a fost condusă pe ultimul drum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×