Reclamă

Sarah Ferguson a postat prima fotografie cu cei doi câini ai Reginei Elisabeta a II-a. Cum arată patrupedele după moartea Majestății Sale

Sarah Ferguson a postat prima fotografie cu cei doi câini ai Reginei Elisabeta a II-a. Patrupedele par să se simtă foarte bine alături de noua lor familie. Ducesa de York a distribuit și un mesaj pentru Admiratorii Casei Regale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 octombrie 2022, 7:58 / Actualizat: 18 octombrie 2022, 12:22

Sarah Ferguson și fiul Reginei Elisabeta, Prințul Harry, sunt responsabili cu doi dintre câinii Majestății Sale. După moarte monarhului, Sandy și Muick au ajuns în grija familiei Ducilor de York. Conform publicațiilor internaționale aceasta ar fi fost chiar dorința Reginei înainte să se stingă din viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Ferguson a postat prima fotografie cu cei doi câini ai Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost pasionată de rasa corgi de-a lungul vieții sale. Aceasta a deținut zeci de câini din rasa cordi, scrie publicația CNN. Deseori fotografii o surprindeau la plimbare cu patrupedele sale preferate. La momentul morții, monarhul deținea patru câini.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

https://www.instagram.com/p/CjuZ2O8oE1K/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5d4d04f9-7cc6-498f-be70-b218330f75f1

Doi dintre aceștia fac parte din rasa corgi Pembroke Welshi și  oartă numele de Sandy și Muick. Majestatea sa mai avea un ”dorgi”, un câine obținut din rasa teckel și din rasa corgi, pe nume Candy. Totodată monarhul a deținut și un cocker spaniel pe nume Lissy.

Reclamă

Ducesa de York a fost încredințată cu grija lui Sandy și Muick. Aceasta a vrut să-i asigure pe admiratorii Casei Regale că patrupedele sunt fericite și că nu duc lipsa monarhului. Deși nu poate să înlocuiască prezența reginei, Sarah se străduiește să le asigure câinilor confortul necesar.

Totodată, Ducesa de York este recunoscută în Familia Regală pentru dragostea sa față de animale. În imaginea postată pe rețelele sociale, Sarah apare în timp ce stă pe iarbă și se mângâie unul dintre câinii Reginei Elisabeta. Ferguson nu are grijă de Muick și Sandy.

Aceasta este ajutată și de fostul său soț, Prințul Andrew. Deși cei doi au divorțat în anul 1996, aceștia au continuat să trăiască împreună la Royal Lodge, Windsor. După divorț, Sarah a rămas foarte apropiată de Regine Elisabeta a II-a. Publicațiile internaționale spun că aceasta obișnuia să iasă deseori la plimbare cu Majestatea Sa și câinii pe care îi deținea.

Reclamă

Regina Elisabeta a II-a a avut patru câini în momentul în care s-a stins din viață

Majestatea Sa a primit primul câine din rasa corgi în jurul anului 1933, chiar de la tatăl său. Regele și-a dorit să-i ofere fiicei sale un cadou unic.

Se spune că Majestatea Sa a avut peste 30 de mixuri de corgi. Deși în anul 2010 a decis să nu mai adopte câini, pentru a nu-i lăsa singuri în eventualitatea în care ar fi decedat, Regina a continuat să primească patrupezi. În luna martie a anului 2021, Majestatea Sa a primit doi câini superbi. Unul dintre aceștia a fost primit cadou chiar de la fiul său, Prințul Andrew.

Regina a deținut în ultima parte a vieții sale patru câini, Sandy, Muick, Candy și Lissy. În timp ce Sandy și Muick au fost oferiți Ducilor de York, Candy și Lissy au rămas fără stăpân după moartea Reginei. Casa regală i-a asigurat pe iubitorii de animale că aceștia se vor afla pe mâini bune chiar și după decesul monarhului. Nu se știe unde au ajuns cei doi câini.

Sursele internaționale spun că aceștia ar fi fost separați și oferiți altor membrii din Familia Regală Britanică. Experții regali spun că cei patru patrupezi au simțit că stăpâna lor s-a stins din viață. Doi dintre câinii Reginei au fost prezenți la funeraliile Majestății Sale. Sandy și Muick au fost cei doi corgi prezenți în momentul în care Majestatea Sa a fost condusă pe ultimul drum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×