Reclamă

Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se împace cu tatăl său, Thomas Markle. Ce sfaturi i-a dat Ducesei de Sussex

Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se impace cu tatăl său, Thomas Markle. Majestatea Sa a rugat-o pe soția Prințului Harry să-și repare relația tensionată pe care o are cu bărbatul care îi este tată.

Publicat: 29 septembrie 2022, 6:29

Se pare că situația în care se afla soția nepotului ei i-a atras atenția Majestății Sale de-a lungul timpului. "Regina a putut vedea cât de dăunătoare era situația dintre Meghan și tatăl ei. A vorbit cu Meghan despre asta. A încercat să o încurajeze să vorbească cu Thomas", a scris expertul regal Katie Nicholl în viitoarea sa carte, The New Royals, scrie PageSix.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se impace cu tatăl său

O sursă regală i-a spus lui Nicholl că regretatul monarh a simțit că „toată treaba a fost tratată destul de stângaci cu Thomas Markle și dacă ar fi fost făcută altfel, ar fi ieșit mai bine”.

Fostul director de lumini pentru seriale TV și sitcom-uri, în vârstă de 78 de ani, urma să-și ducă fiica pe culoarul Capelei Sf. Gheorghe, dar apoi s-a gândit dacă va participa. Au apărut mai multe fotografii cu el, s-a presupus că își ia un costum pentru nuntă și a fost pozat chiar și citind cărți despre Marea Britanie.

Ulterior, a recunoscut că a colaborat în secret cu un paparazzo pentru a pune în scenă fotografiile. El a renunțat la ceremonie, suferind ulterior o intervenție chirurgicală pe inimă.

„Serviciul a fost frumos și este istorie. Întotdeauna voi regreta că nu am putut fi acolo. Că nu am putut ține mâna fiicei mele”, a spus tatăl lui Markle despre ceremonie. Acesta a urmărit evenimentul din patul său.

Reclamă

De asemenea, Thomas a mărturisit mai târziu că Prințul Harry l-a avertizat să nu se complice cu presa. S-a mai spus că l-a mințit și i-a închis telefonul lui Harry în timpul unui apel telefonic înainte de nunta regală. Regele Charles a ajuns să intervină, plimbându-și nora pe culoarul bisericii.

Cum a apărut în presă scrisoarea dintre Meghan și tatăl ei

Relația Ducesei cu tatăl ei s-a deteriorat și mai mult ulterior. Ea l-a acuzat că a dat publicității o scrisoare privată pe care a scris-o după nuntă.

Reclamă

Actrița din Suits a dat în judecată și a câștigat un proces împotriva Mail on Sunday pentru publicarea scrisorii emoționante. În ea, aceasta își implorat tatăl să „nu mai creeze atâta durere”.

„Te rog, încetează să-mi exploatezi relația cu soțul meu. Îmi dau seama că ești atât de departe în această groapă încât simți că nu ai nicio cale de ieșire. Dacă faci o pauză, cred că vei vedea că poți trăi cu conștiința curată. Este mai valoros decât orice plată din lume”, a spus ea.

Nicholl a mai menționat că Regina a considerat că a fost o greșeală faptul că Harry nu a călătorit niciodată în Mexic pentru a-și întâlni viitorul socru.

„Cred că a simțit că Harry ar fi trebuit să-l întâlnească cu siguranță pe Thomas Markle. A fost regretabil că a trebuit să se întâmple așa”, a spus Nicholl.

Nu numai că Regina, care a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani, a vrut ca Meghan să se împace cu tatăl ei. Majestatea Sa și-a dorit același lucru și pentru Harry și restul familiei regale.

„Regina l-a adorat pe Harry până la capăt, iar Harry a adorat-o”, a declarat autorul regal Robert Hardman pentru People. „Cred că ea a fost una dintre canalele dintre Windsor și California și ar fi fost una dintre cele mai dragi dorințe ale ei ca să repare lucrurile”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×