Reclamă

Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se împace cu tatăl său, Thomas Markle. Ce sfaturi i-a dat Ducesei de Sussex

Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se impace cu tatăl său, Thomas Markle. Majestatea Sa a rugat-o pe soția Prințului Harry să-și repare relația tensionată pe care o are cu bărbatul care îi este tată.

Publicat: 29 septembrie 2022, 6:29

Se pare că situația în care se afla soția nepotului ei i-a atras atenția Majestății Sale de-a lungul timpului. "Regina a putut vedea cât de dăunătoare era situația dintre Meghan și tatăl ei. A vorbit cu Meghan despre asta. A încercat să o încurajeze să vorbească cu Thomas", a scris expertul regal Katie Nicholl în viitoarea sa carte, The New Royals, scrie PageSix.com.

Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se impace cu tatăl său

O sursă regală i-a spus lui Nicholl că regretatul monarh a simțit că „toată treaba a fost tratată destul de stângaci cu Thomas Markle și dacă ar fi fost făcută altfel, ar fi ieșit mai bine”.

Fostul director de lumini pentru seriale TV și sitcom-uri, în vârstă de 78 de ani, urma să-și ducă fiica pe culoarul Capelei Sf. Gheorghe, dar apoi s-a gândit dacă va participa. Au apărut mai multe fotografii cu el, s-a presupus că își ia un costum pentru nuntă și a fost pozat chiar și citind cărți despre Marea Britanie.

Ulterior, a recunoscut că a colaborat în secret cu un paparazzo pentru a pune în scenă fotografiile. El a renunțat la ceremonie, suferind ulterior o intervenție chirurgicală pe inimă.

„Serviciul a fost frumos și este istorie. Întotdeauna voi regreta că nu am putut fi acolo. Că nu am putut ține mâna fiicei mele”, a spus tatăl lui Markle despre ceremonie. Acesta a urmărit evenimentul din patul său.

Reclamă

De asemenea, Thomas a mărturisit mai târziu că Prințul Harry l-a avertizat să nu se complice cu presa. S-a mai spus că l-a mințit și i-a închis telefonul lui Harry în timpul unui apel telefonic înainte de nunta regală. Regele Charles a ajuns să intervină, plimbându-și nora pe culoarul bisericii.

Cum a apărut în presă scrisoarea dintre Meghan și tatăl ei

Relația Ducesei cu tatăl ei s-a deteriorat și mai mult ulterior. Ea l-a acuzat că a dat publicității o scrisoare privată pe care a scris-o după nuntă.

Reclamă

Actrița din Suits a dat în judecată și a câștigat un proces împotriva Mail on Sunday pentru publicarea scrisorii emoționante. În ea, aceasta își implorat tatăl să „nu mai creeze atâta durere”.

„Te rog, încetează să-mi exploatezi relația cu soțul meu. Îmi dau seama că ești atât de departe în această groapă încât simți că nu ai nicio cale de ieșire. Dacă faci o pauză, cred că vei vedea că poți trăi cu conștiința curată. Este mai valoros decât orice plată din lume”, a spus ea.

Nicholl a mai menționat că Regina a considerat că a fost o greșeală faptul că Harry nu a călătorit niciodată în Mexic pentru a-și întâlni viitorul socru.

„Cred că a simțit că Harry ar fi trebuit să-l întâlnească cu siguranță pe Thomas Markle. A fost regretabil că a trebuit să se întâmple așa”, a spus Nicholl.

Nu numai că Regina, care a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani, a vrut ca Meghan să se împace cu tatăl ei. Majestatea Sa și-a dorit același lucru și pentru Harry și restul familiei regale.

„Regina l-a adorat pe Harry până la capăt, iar Harry a adorat-o”, a declarat autorul regal Robert Hardman pentru People. „Cred că ea a fost una dintre canalele dintre Windsor și California și ar fi fost una dintre cele mai dragi dorințe ale ei ca să repare lucrurile”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×