Reclamă

Cererea pe care Meghan Markle i-a făcut-o Prințului Charles. Ce s-a întâmplat la nunta Ducesei de Sussex

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a avut loc pe data de 19 mai 2018. Momentul a fost urmărit de oamenii din lumea întreagă. Evenimentul mult așteptat a avut loc la capela St George de la Palatul Windsor. Recent s-a aflat cererea pe care Meghan Markle i-a făcut-o Prințului Charles cu doar câteva săptămâni înainte de marele moment.

Publicat: 15 iulie 2022, 7:55

Tatăl Prințului Harry și a Prințului William a fost întotdeauna atent la relația pe care o are cu nora sa. Prințul Charles a fost surprins de-a lungul timpului glumind în preajma Ducesei de Sussex și a Ducesei de Cambridge. Se pare că Ducesa de Sussex a avut o cerere specială pentru socrul său.

Cererea pe care Meghan Markle i-a făcut-o Prințului Charles

Cererea pe care Meghan Markle a avut-o pentru Prințul Charles a venit ca o adevărată surpriză pentru membrii Familiei Regale Britanice. Pe lista de invitați a Ducesei de Sussex nu s-a aflat și Thomas Markle, tatăl aestia.

Vezi mai multe imagini de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle în Galeria Foto!

Reclamă
Prințul Charles îmbrăcat la costum în timp ce o conduce pe Meghan Markle la altar în ziua nunții sale cu Prințul Harry
Meghan Markle și-a dorit să fie condusă la altar de Prințul Charles / Getty Images

Acesta a fost și motivul pentru care Meghan a fost nevoită să găsească o altă persoană care să o conducă la altar. Soția Prințului Harry l-a ales pe tatăl acestuia să fie cel care o conduce în ziua cea mare. Momentul emoționant a fost privit de toți cei prezenți. Acum ies la iveală noi detalii despre nunta Ducilor de Sussex.

Expertul regal, Neil Sean, a oferit mai multe detalii din ziua nunții Ducesei de Sussex. Soția Prințului Charles, Ducesa Camilla, a fost cea mai surprinsă de cererea pe care Meghan Markle a avut-o.

”Știm deja că Prințul Charles a fost rugat să o conducă pe Meghan Markle la altar. De altfel, acesta a fost încântat să o aibă pe nora sa la braț până la altarul de la Capela St George din Windsor. Prințului charles nu i-a venit să creadă și a declarat că este absolut încântat și onorat.Însă cererea aceasta a făcut-o pe Camilla să fie puțin suspicioasă”.

Expertul regal este de părere că soția Prințului Charles nu a primit cu brațele deschise această veste. De altfel, oamenii se așteptau ca Meghan să fie o persoană dificilă. Conform expertului regal ”Meghan și-a dorit ca toată atenția să fie asupra ei, iar lumea să o privească așa cum este, o femeie puternică și independentă”

Reclamă

Se pare că Ducesa de Sussex ar fi știut că cererea sa îi va lua în surprindere pe ceilalți, ar acest lucru ar fi subliniat și mai mult personalitatea sa puternică, scrie publicația TheNews.com.

Cum s-au cunoscut Prințul Harry și Meghan Markle

Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2016 la Soho House din Londra. Cei doi s-au îndrăgostit rapid, iar ce a urmat după a reprezentat una din cele mai frumoase povești de dragoste din Familia Regală Britanică.

Relația celor doi a fost tot timpul în lumina reflectoarelor, însă cuplul a reușit să depășească orice impediment. Meghan și Harry au demonstrat că dragostea este mai presus de orice. La patru ani de la nunta lor, cei doi au împreună doi copii superbi. Ducii de Sussex se bucură de o viață liniștită în Statele Unite ale Americii.

Ducii locuiesc în prezent lângă Santa Barbara, California. Cei doi au decis să părăsească Familia Regală Britanică în anul 2020. Meghan a declarat că s-a îndrăgostit de Prințul Harry din prima clipă. Tot ea a fost cea care i-a propus o a doua întâlnire.

Cei doi au mers împreună în nenumărate călătorii și au participat la evenimente oficiale din cadrul Familiei Regale Britanice. De când s-au mutat în Statele Unite și-au continuat activitățile caritabile și au ajutat întotdeauna oamenii care s-au aflat la nevoie.

Deși s-au întors în Marea Britanie pentru a lua parte la Jubileul Reginei Elisabeta, Ducii de Sussex sunt deciși că viața lor va rămâne în Statele Unite ale Americii.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×