Reclamă

Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich. Avocata a făcut parte din echipa actorului în procesul de calomnie din Marea Britanie

Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich. Avocata a făcut parte din echipa actorului în procesul de calomnie în care acesta a fost implicat. Aceasta l-a reprezentat pe Depp în procesul intentat împotriva publicației The Sun.

Publicat: 23 septembrie 2022, 11:54

Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii actorului. Informațiile au fost făcute publice de un apropiat al acestuia pentru publicația People. Sursa a preferat să-și mențină identitatea anonimă. După relația dificilă cu fosta soție, Amber Heard, actorul pare că și-a găsit fericirea în brațele altei femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich

Johnny Depp este din nou în atenția presei internaționale. Actorul, care a câștigat procesul împotriva fostei sale soții, pare că iubește din nou. De data aceasta se întâlnește cu o femeie care i-a fost mereu alături, în special în momentele dificile.

Vezi mai multe imagini cu Johnny Depp și Joelle Rich în Galeria Foto!

Johnny Depp alături de noua sa iubită, Joelle Rich, în timpul procesului din 2022
Rich l-a reprezentat pe Depp în timpul procesului de calomnie din noiembrie 2020 / Profimedia Images

Sursele apropiate ale actorului spun că acesta ar avea o relație fericită cu Joelle Rich, una din avocatele care l-a reprezentat în procesul de calomnie pe care l-a intentat împotriva publicației The Sun. Conform apropiaților actorului cei doi ”se întâlnesc, dar nu e ceva foarte serios”.

Reclamă

Se pare că relația lor ar fi abia la început. Deși mulți s-ar fi gândit la o relație dintre Depp și Camille Vasquez, cea care l-a ajutat să câștige cel mai recent proces împotriva lui Heard, se pare că actorul a avut alte preferințe.

Rich l-a reprezentat pe Depp în timpul procesului de calomnie din noiembrie 2020, proces pe care actorul l-a pierdut. El a dat atunci în judecată ziarul pentru că l-ar fi numit ”bătăuș de soții”, dar instanța nu i-a dat câștig de cauză actorului. Fosta soție, Amber Heard, a depus atunci mărturie pentru a susține afirmațiile publicației.

Deși în martie 2021 a încercat să anuleze decizia instanței, Depp nu a reușit să obțină foarte multe la acel moment. Adevărata victorie a venit abia anul acesta.

Reclamă

Avocata cu care ar avea o relație în prezent nu a făcut parte din echipa actorului în cazul de defăimare din anul acesta. Actorul a intentat procesul de anul acesta împotriva fostei sale soții în Virginia și a primit câștig de cauză.

Depp a primit despăgubiri de 10 milioane de dolari. Deși Rich și-a făcut apariția în instanță pentru a-l sprijini pe Depp, ea nu a făcut parte o clipă din echipa actorului de anul acesta. 

Cine este și cu ce se ocupă Joelle Rich, noua iubită a lui Johnny Depp

Joelle Rich a fost prezentă în timpul procesului de anul acesta, însă ea nu a făcut parte din echipa actorului. Rich este o avocată de renume și se ocupă de cazurile individuale ale persoanelor publice, protejându-le confidențialitate a-și reputația.

Expertiza sa este în procesele de defăimare, confidențialitate și litigii privind drepturile de autor. Aceasta apără confidențialitatea și reputația clienților săi împotriva acuzațiilor false, de defăimare, în scir, online și pe rețelele sociale.

Firma avocatei ar fi reprezentat-o inclusiv pe Meghan Markle într-un dosar împotriva publicației Mail on Sunday, proces intentat anul trecut. Au existat speculații privind o posibilă relație cu Depp încă de la începutul anului, când avocata a fost văzută la proces alături de actor.

La acel moment fanii oscilau între Rich și Vasquez. Au existat multe teorii privind o relație între actor și avocata sa, Vasquez, însă acesta a negat zvonurile și s-a arătat dezamăgită de interpretările făcute în mediul online. Vasquez a vrut să dea dovadă de profesionalism până la capăt. Vasquez declara la acel moment:

”Este dezamăgitor punctul de vedere al acestor persoane. Îl reprezint pe Johnny de aproape patru ani jumătate, interacțiunile mele cu el nu au fost inadecvate sau lipsite de profesionalism. Îmi pasă foarte mult de clienții mei, evident am devenit apropiați. Când spun că am devenit apropiați mă refer la întreaga echipă”.

Vasquez și-a făcut atunci punctul de vedere cunoscut. Fanii au aflat acum faptul că Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich, o avocată care l-a reprezentat în procesul din anul 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×