Reclamă

Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich. Avocata a făcut parte din echipa actorului în procesul de calomnie din Marea Britanie

Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich. Avocata a făcut parte din echipa actorului în procesul de calomnie în care acesta a fost implicat. Aceasta l-a reprezentat pe Depp în procesul intentat împotriva publicației The Sun.

Publicat: 23 septembrie 2022, 11:54

Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii actorului. Informațiile au fost făcute publice de un apropiat al acestuia pentru publicația People. Sursa a preferat să-și mențină identitatea anonimă. După relația dificilă cu fosta soție, Amber Heard, actorul pare că și-a găsit fericirea în brațele altei femei.

Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich

Johnny Depp este din nou în atenția presei internaționale. Actorul, care a câștigat procesul împotriva fostei sale soții, pare că iubește din nou. De data aceasta se întâlnește cu o femeie care i-a fost mereu alături, în special în momentele dificile.

Vezi mai multe imagini cu Johnny Depp și Joelle Rich în Galeria Foto!

Johnny Depp alături de noua sa iubită, Joelle Rich, în timpul procesului din 2022
Rich l-a reprezentat pe Depp în timpul procesului de calomnie din noiembrie 2020 / Profimedia Images

Sursele apropiate ale actorului spun că acesta ar avea o relație fericită cu Joelle Rich, una din avocatele care l-a reprezentat în procesul de calomnie pe care l-a intentat împotriva publicației The Sun. Conform apropiaților actorului cei doi ”se întâlnesc, dar nu e ceva foarte serios”.

Reclamă

Se pare că relația lor ar fi abia la început. Deși mulți s-ar fi gândit la o relație dintre Depp și Camille Vasquez, cea care l-a ajutat să câștige cel mai recent proces împotriva lui Heard, se pare că actorul a avut alte preferințe.

Rich l-a reprezentat pe Depp în timpul procesului de calomnie din noiembrie 2020, proces pe care actorul l-a pierdut. El a dat atunci în judecată ziarul pentru că l-ar fi numit ”bătăuș de soții”, dar instanța nu i-a dat câștig de cauză actorului. Fosta soție, Amber Heard, a depus atunci mărturie pentru a susține afirmațiile publicației.

Deși în martie 2021 a încercat să anuleze decizia instanței, Depp nu a reușit să obțină foarte multe la acel moment. Adevărata victorie a venit abia anul acesta.

Reclamă

Avocata cu care ar avea o relație în prezent nu a făcut parte din echipa actorului în cazul de defăimare din anul acesta. Actorul a intentat procesul de anul acesta împotriva fostei sale soții în Virginia și a primit câștig de cauză.

Depp a primit despăgubiri de 10 milioane de dolari. Deși Rich și-a făcut apariția în instanță pentru a-l sprijini pe Depp, ea nu a făcut parte o clipă din echipa actorului de anul acesta. 

Cine este și cu ce se ocupă Joelle Rich, noua iubită a lui Johnny Depp

Joelle Rich a fost prezentă în timpul procesului de anul acesta, însă ea nu a făcut parte din echipa actorului. Rich este o avocată de renume și se ocupă de cazurile individuale ale persoanelor publice, protejându-le confidențialitate a-și reputația.

Expertiza sa este în procesele de defăimare, confidențialitate și litigii privind drepturile de autor. Aceasta apără confidențialitatea și reputația clienților săi împotriva acuzațiilor false, de defăimare, în scir, online și pe rețelele sociale.

Firma avocatei ar fi reprezentat-o inclusiv pe Meghan Markle într-un dosar împotriva publicației Mail on Sunday, proces intentat anul trecut. Au existat speculații privind o posibilă relație cu Depp încă de la începutul anului, când avocata a fost văzută la proces alături de actor.

La acel moment fanii oscilau între Rich și Vasquez. Au existat multe teorii privind o relație între actor și avocata sa, Vasquez, însă acesta a negat zvonurile și s-a arătat dezamăgită de interpretările făcute în mediul online. Vasquez a vrut să dea dovadă de profesionalism până la capăt. Vasquez declara la acel moment:

”Este dezamăgitor punctul de vedere al acestor persoane. Îl reprezint pe Johnny de aproape patru ani jumătate, interacțiunile mele cu el nu au fost inadecvate sau lipsite de profesionalism. Îmi pasă foarte mult de clienții mei, evident am devenit apropiați. Când spun că am devenit apropiați mă refer la întreaga echipă”.

Vasquez și-a făcut atunci punctul de vedere cunoscut. Fanii au aflat acum faptul că Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich, o avocată care l-a reprezentat în procesul din anul 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×