Reclamă

Un jurat din procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard spune că juriul nu a crezut în „lacrimile de crocodil” ale lui actriței

„Plânsul, expresiile faciale pe care le avea, privirea la juriu. Toți ne-am simțit foarte incomod”, a spus un jurat din procesul Depp-Heard despre actrița din Aquaman. Un jurat din procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard spune că juriul nu a crezut în „lacrimile de crocodil” ale lui actriței.

Publicat: 17 iunie 2022, 13:32

Un membru al juriului din procesul contencios dintre Johnny Depp și Amber Heard vorbește despre verdict. Acesta a spus într-un interviu că jurații nu considera mărturia actriței ca fiind sinceră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Plânsul, expresiile faciale pe care le avea, privirea la juriu. Toți ne-am simțit foarte incomod”, a declarat juratul pentru ABC News, într-un segment difuzat la Good Morning America. „Ea răspundea la o întrebare și plângea și apoi două secunde mai târziu avea să fie rece ca gheața. Unii dintre noi foloseau expresia .”

Un jurat din procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard a făcut mărturisiri

ABC nu a dezvăluit noul nume al juriului, ci l-a identificat doar drept „unul dintre cei cinci bărbați din juriu”. Ceilalți doi dintre cei șapte jurați fiind femei.

Potrivit juratului, membrii juriului au simțit că o mare parte din povestea lui Heard nu este credibilă. Majoritatea membrilor au susținut că ea este agresorul.

„Mulți din juriu au simțit că ceea ce spunea, la sfârșitul zilei, a fost mai credibil”, a spus juratul. „Părea puțin mai real în ceea ce privește modul în care răspundea la întrebări. Starea lui emoțională a fost foarte stabilă pe tot parcursul procesului”, scrie People.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Johnny Depp, îmbrăcat în costum, la tribunal
Deși s-au cerut despăgubiri uriașe, Amber Heard trebuie să-i plătească actorului doar 15 milioane de dolari / Getty Images

Juratul a continuat spunând că el și colegii săi jurați „au urmărit dovezile” atunci când a fost vorba de a decide verdictul lor, negând afirmațiile făcute de Heard și de avocatul ei că grupul a fost influențat de rețele sociale.

Reclamă

„În cele din urmă, ceea ce cred că este adevărat a fost că amândoi s-au abuzat unul pe celălalt”, a spus juratul. „Nu cred că asta îi face pe niciunul dintre ei să fie corect sau greșit. Dar, pentru a ajunge la nivelul a ceea ce pretindea ea, nu au existat suficiente sau vreo dovadă care să susțină cu adevărat ceea ce spunea”.

Potrivit bărbatului, a existat o altă situația care a contribuit la decizia finală din proces. Heard nu și-a donat cei 7 milioane de dolari către organizații de caritate așa cum a promis atunci când s-a încheiat divorțul cu Depp.

„Ea merge la un talk-show în Marea Britanie. Videoclipul o arăta spunând gazdei că a dat toți acei bani. Termenii pe care i-a folosit în acel videoclip au fost: „I-am dat”, „I-am donat”. Adevărul este că ea nu a donat nimic, a spus juratul, rezumand situația ca „un fiasco” pentru Heard.

Ce spun alți oameni care au asistat la proces

Stenograful instanței care a fost pe tot timpul procesul a spus că unii dintre jurați s-au străduit să rămână cu ochii deschiși pe parcursul întregului proces de șase săptămâni.

Într-un clip dintr-un interviu cu Law & Crime Network, Judy Bellinger, care a fost ca reporter al tribunalului și a fost numită „rockstar” de către judecătorul Penney Azcarate, a spus că „câțiva” dintre jurați au adormit în anumite momente în timpul procesului. Numele juraților vor rămâne anonime cel puțin un an, a decis anterior judecătorul.

Amber Heard, zâmbitoare, în fața juraților din procesul cu Johnny Depp
Heard și Depp s-au întâlnit în timp ce realizau filmul din 2011 „The Rum Diary” / Profimedia Images

„Au fost câțiva jurați care moțăiau”, a spus Bellinger, adăugând că jurații adormiți se aflau atât în ​​rândul din față, cât și pe cel din spate. „Și a fost greu. Au existat o mulțime de depoziții video și stăteau acolo și, dintr-o dată, le-am văzut capul căzând”.

Întrebată dacă a dat banii, Heard a spus: „Nu știu, pentru că simt că o mare parte din proces a fost menită să arunce dispersii asupra cine sunt eu ca om, a credibilității mele”.

Într-un alt clip de previzualizare a interviului care a fost difuzat luni, vedeta a spus că nu a „învinovățit” juriul.

Ce spune Heard despre donarea banilor după divorț

Când Guthrie i-a cerut actriței să confirme că nu dă vina pe juriu, vedeta a spus: „Nu îi învinovățesc, chiar înțeleg. Este un personaj iubit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic”.

Verdictul în cazul Depp-Heard a fost dat pe 1 iunie. Depp a primit 15 milioane de dolari în daune din partea juriului, deși Heard va trebui să plătească doar 10,35 milioane de dolari din cauza unei legi din Virginia care limitează daunele punitive. Heard a câștigat una dintre cele trei acuzații de defăimare și i s-au acordat despăgubiri de 2 milioane de dolari.

În urma verdictului, Depp a declarat într-o declarație că „juriul mi-a dat viața înapoi”.

Heard, între timp, a denunţat decizia ca fiind un „recul” pentru femei. Ea i-a spus lui Guthrie că cazul este „cel mai umilitor și oribil lucru prin care am trecut vreodată”, spunând: „Nu m-am simțit niciodată mai îndepărtată de propria mea umanitate. M-am simțit mai puțin decât uman”.

Avocatul ei, Elaine Bredehoft, a declarat recent că clientul ei intenționează să facă apel la verdict.

Actorul Pirații din Caraibe a susținut că nu a atacat-o niciodată pe Heard. El a susținut că ea a fost cea care i-a făcut rău fizic. Ea a mai spus că ea susține „fiecare cuvânt” din mărturia ei, până în „ziua morții”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×