Reclamă

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Actrița nu dă vina pe jurați, dar critică reacțiile din mediul online

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. În prima ei apariție oficială, actrița a spus că înțelege de ce juriul l-a crezut pe Johnny Depp în defavoarea ei. Aceasta l-a descris pe fostul soț drept „un personaj iubit” pe care oamenii „simt că îl cunosc”. A mai spus despre el că este „un actor fantastic”.

Publicat: 14 iunie 2022, 11:16

Despre ea spune că a fost portretizată ca "necredibilă" în timpul procesului de judecată. Deși a declarat că nu acuză juriul că nu a crezut-o, ea spune că nu a avut "reprezentare echitabilă" din cauza rețelelor sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul

Actrița a vorbit în primul ei interviu în fața camerei după verdictul juriului. Amber a spus că a fost descrisă ca o „persoană necredibilă” în timpul audierii de 6 săptămâni din Fairfax, Virginia.

Într-o declarație trimisă Sky News, un purtător de cuvânt al Heard a declarat că a decis să facă interviul după ce fostul ei soț și avocații săi au luat cu asalt mass-media în urma verdictului.

Așa că Amber a vrut să-și „exprime gândurile și sentimentele”. Multe dintre ele nu era permis să le spună în tribuna martorilor.

Actrița s-a întâlnit cu jurnalista Savannah Guthrie de la NBC News. Acum a fost lansat un clip de previzualizare a interviului „amplu”, înainte ca piesa integrală să fie difuzată în două părți zilele următoare.

Reclamă

Declarațiile lui Amber Heard

Heard, în vârstă de 36 de ani, a criticat rolul pe care l-au jucat rețelele sociale în acest caz. A detaliat ceea ce ea a descris drept „ura” din mediul online, scrie newssky.com.

„Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăți vrei să faci despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea propriei mele case. A căsniciei mele în spatele ușilor închise”, a spus ea. „Nu presupun că o persoană obișnuită ar trebui să știe aceste lucruri, așa că nu le iau personal. Dar chiar și cineva care este sigur că merit toată această ură, chiar dacă crezi că mint, tot nu ai putea să mă privești în ochi și să-mi spui că crezi că pe rețelele sociale a avut loc un târg. Nu poți să-mi spui că crezi că acest lucru a fost corect.”

Reclamă

Întrebată despre sentimentele ei în legătură cu decizia juriului, că jurații „nu au crezut-o” și „au crezut că minți”, Heard a răspuns: „Nu-i învinovățesc. Chiar înțeleg. El este un personaj iubit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic.”

Când Guthrie i-a spus că sarcina juriului este „să nu fie uimit de asta… să se uite la fapte și dovezi”, Heard a răspuns: „Din nou, cum ar putea? După ce au ascultat trei săptămâni și jumătate de mărturie despre felul în care am fost o persoană necredibilă. Să nu cred niciun cuvânt care a ieșit din gura mea.”

Ce s-a stabilit în urma procesului

După șase săptămâni de mărturii, procesul judiciar s-a încheiat pe 1 iunie. Juriul a constatat că un articol din 2018 scris de Heard pentru Washington Post, despre presupusele ei experiențe ca supraviețuitoare a abuzului domestic, a fost defăimător față de Depp.

Actorul a primit despăgubiri în valoare de 10,35 milioane de dolari (8,2 milioane de lire sterline).

Heard a câștigat pe o acuzație a procesului ei, argumentând cu succes că unul dintre avocații lui Depp a defăimat-o susținând că acuzațiile ei sunt „o farsă de abuz” menită să valorifice mișcarea #MeToo.

Juriul i-a acordat despăgubiri de 2 milioane de dolari (1,5 milioane de lire sterline).

După ce a apărut în instanță pentru toate dovezile, Depp nu a fost acolo pentru verdictul. El a făcut un turneu în Marea Britanie cu muzicianul Jeff Beck.

Avocații săi au apărut și în emisiunea Today și Good Morning America în SUA în urma verdictului.

Pe măsură ce clipul de previzualizare a interviului lui Heard a fost lansat, un purtător de cuvânt al actriței a declarat într-o declarație trimisă Sky News: „Echipa juridică a lui Johnny Depp a acoperit mass-media pentru câteva zile după verdict cu numeroase declarații și interviuri la televizor. Depp însuși a făcut acelasi lucru pe rețelele sociale. Doamna Heard pur și simplu a intenționat să răspundă la ceea ce au făcut în mod agresiv săptămâna trecută. A făcut acest lucru exprimându-și gândurile și sentimentele. Multe dintre ele nu i-au fost permise să le facă în tribuna martorilor”.

Elaine Bredehoft, unul dintre avocații lui Heard, a spus că intenționează să facă apel la verdict.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×