Reclamă

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Actrița nu dă vina pe jurați, dar critică reacțiile din mediul online

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. În prima ei apariție oficială, actrița a spus că înțelege de ce juriul l-a crezut pe Johnny Depp în defavoarea ei. Aceasta l-a descris pe fostul soț drept „un personaj iubit” pe care oamenii „simt că îl cunosc”. A mai spus despre el că este „un actor fantastic”.

Publicat: 14 iunie 2022, 11:16

Despre ea spune că a fost portretizată ca "necredibilă" în timpul procesului de judecată. Deși a declarat că nu acuză juriul că nu a crezut-o, ea spune că nu a avut "reprezentare echitabilă" din cauza rețelelor sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul

Actrița a vorbit în primul ei interviu în fața camerei după verdictul juriului. Amber a spus că a fost descrisă ca o „persoană necredibilă” în timpul audierii de 6 săptămâni din Fairfax, Virginia.

Într-o declarație trimisă Sky News, un purtător de cuvânt al Heard a declarat că a decis să facă interviul după ce fostul ei soț și avocații săi au luat cu asalt mass-media în urma verdictului.

Așa că Amber a vrut să-și „exprime gândurile și sentimentele”. Multe dintre ele nu era permis să le spună în tribuna martorilor.

Actrița s-a întâlnit cu jurnalista Savannah Guthrie de la NBC News. Acum a fost lansat un clip de previzualizare a interviului „amplu”, înainte ca piesa integrală să fie difuzată în două părți zilele următoare.

Reclamă

Declarațiile lui Amber Heard

Heard, în vârstă de 36 de ani, a criticat rolul pe care l-au jucat rețelele sociale în acest caz. A detaliat ceea ce ea a descris drept „ura” din mediul online, scrie newssky.com.

„Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăți vrei să faci despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea propriei mele case. A căsniciei mele în spatele ușilor închise”, a spus ea. „Nu presupun că o persoană obișnuită ar trebui să știe aceste lucruri, așa că nu le iau personal. Dar chiar și cineva care este sigur că merit toată această ură, chiar dacă crezi că mint, tot nu ai putea să mă privești în ochi și să-mi spui că crezi că pe rețelele sociale a avut loc un târg. Nu poți să-mi spui că crezi că acest lucru a fost corect.”

Reclamă

Întrebată despre sentimentele ei în legătură cu decizia juriului, că jurații „nu au crezut-o” și „au crezut că minți”, Heard a răspuns: „Nu-i învinovățesc. Chiar înțeleg. El este un personaj iubit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic.”

Când Guthrie i-a spus că sarcina juriului este „să nu fie uimit de asta… să se uite la fapte și dovezi”, Heard a răspuns: „Din nou, cum ar putea? După ce au ascultat trei săptămâni și jumătate de mărturie despre felul în care am fost o persoană necredibilă. Să nu cred niciun cuvânt care a ieșit din gura mea.”

Ce s-a stabilit în urma procesului

După șase săptămâni de mărturii, procesul judiciar s-a încheiat pe 1 iunie. Juriul a constatat că un articol din 2018 scris de Heard pentru Washington Post, despre presupusele ei experiențe ca supraviețuitoare a abuzului domestic, a fost defăimător față de Depp.

Actorul a primit despăgubiri în valoare de 10,35 milioane de dolari (8,2 milioane de lire sterline).

Heard a câștigat pe o acuzație a procesului ei, argumentând cu succes că unul dintre avocații lui Depp a defăimat-o susținând că acuzațiile ei sunt „o farsă de abuz” menită să valorifice mișcarea #MeToo.

Juriul i-a acordat despăgubiri de 2 milioane de dolari (1,5 milioane de lire sterline).

După ce a apărut în instanță pentru toate dovezile, Depp nu a fost acolo pentru verdictul. El a făcut un turneu în Marea Britanie cu muzicianul Jeff Beck.

Avocații săi au apărut și în emisiunea Today și Good Morning America în SUA în urma verdictului.

Pe măsură ce clipul de previzualizare a interviului lui Heard a fost lansat, un purtător de cuvânt al actriței a declarat într-o declarație trimisă Sky News: „Echipa juridică a lui Johnny Depp a acoperit mass-media pentru câteva zile după verdict cu numeroase declarații și interviuri la televizor. Depp însuși a făcut acelasi lucru pe rețelele sociale. Doamna Heard pur și simplu a intenționat să răspundă la ceea ce au făcut în mod agresiv săptămâna trecută. A făcut acest lucru exprimându-și gândurile și sentimentele. Multe dintre ele nu i-au fost permise să le facă în tribuna martorilor”.

Elaine Bredehoft, unul dintre avocații lui Heard, a spus că intenționează să facă apel la verdict.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×