Reclamă

Mesajul lui Amber Heard după ce Johnny Depp și-a făcut cont pe TikTok: „Drepturile femeilor regresează”

Actrița în vârstă de 36 de ani a făcut mai multe declarații publice imediat după terminarea procesului. Acesta s-a arătat ”devastată” de faptul că dovezile aduse nu au fost suficiente pentru ”a face față puterii și influenței fostului soț”. De data aceasta, mesajul lui Amber Heard vine după ce Johnny Depp și-a făcut cont pe TikTok pentru a lua legătura cu toți susținătorii săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 iunie 2022, 13:56

Depp a ales să devină utilizator al platformei TikTok în decursul zilei de 6 iunie 2022. La scurt timp acesta a fost urmărit de milioane de persoane din întreaga lume. Actorul a primit deja bifa oficială pentru contul său. Se pare că decizia lui de a se alătura platformei a fost influențată de valul de susținere pe care l-a primit pe tot parcursul procesului cu Amber Heard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Amber Heard după ce Johnny Depp și-a făcut cont pe TikTok

După activarea contului, Depp a publicat un videoclip prin care le-a mulțumit fanilor săi din întreaga lume. Montajul de 30 de secunde conține câteva scene cu actorul din timpul turneului cu Jeff Beck. Acesta a început videoclipul cu un mesaj de mulțumire pentru admiratorii săi.

Vezi mai multe imagini de la procesul lui Johnny Depp în Galeria Foto!

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys

”Pentru cei mai loiali și neprețuiți fani ai mei. Am trecut prin toate acestea împreună. Am văzut totul împreună. Am mers pe același drum împreună. Am făcut ceea ce trebuia împreună pentru că v-a păsat. Acum vom merge mai departe împreună. ”

Reclamă

”Sunteți, ca întotdeauna, cei mai mari susținători ai mei și mă înclin în fața voastră pentru a vă mulțumi. Mulțumesc! Vă mulțumesc pentru toată dragostea și susținerea voastră. Toată dragostea și respectul meu, JD”.

O sursă apropiată a fostei soții a lui Depp a făcut primele declarații. Mesajul lui Amber Heard după ce Depp și-a făcut cont pe TikTok i-a luat prin surprindere pe fani.

”În timp ce Johnny Depp spune că progresează, drepturile femeilor din întreaga lume regresează. Mesajul verdictului către victimele abuzului domestic este acela că trebuie să-ți fie teamă să te deschizi și să vorbești”

Reclamă

Amber Heard nu poate să plătească despăgubirile în valoare de 10,4 milioane

Mesajul lui Amber Heard după ce Johnny Depp și-a făcut cont pe TikTok apare la scurt timp după ce s-a aflat că avocata actorului a fost promovată. Se pare că actrița în vârstă de 38 de ani primește tot mai multe vești care o dezamăgesc.

În plus, aceasta este nevoită să-i plătească fostului soț despăgubiri în valoare de 10.4 milioane de dolari. Jurații au decis că actrița l-a defăimat pe fostul soț în presă în urma publicării unui articol din 2018 de către Washington Post. Avocata lui Amber susține că aceasta nu poate plăti suma impusă pentru despăgubiri.

”Există foarte multe dovezi care au fost anulate în acest caz. Amber a fost demonizată pe tot parcursul procesului de avocații lui Depp”.

Avocata speră că Amber va face apel. În cazul în care actrița nu are banii necesari pentru a plăti despăgubirile, ea ar putea să facă recurs, banii pot veni în urma încasărilor viitoare sau Depp poate renunța la daune.

Verdictul a fost dat după 13 ore de deliberare în tribunalul de lângă Washington. În urma procesului, șapte jurați au decis că Depp are dreptate, iar actorul a primit câștig de cauză. Acesta a primit despăgubiri de 10 milioane de dolari.

Încă 5 milioane de dolari au fost trecute ca despăgubiri punitive. Jurații au decis că Amber i-a adus actorului acuzații false. Depp trebuie la rândul său să-i plătească fostei soții 2 milioane de dolari. Jurații sunt de părere că Depp a defăimat-o la rândul său pe Amber prin avocați sau personal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×