Reclamă

Scrisoarea lui Johnny Depp după ce a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Ce a avut de spus actorul

La câteva momente după ce jurații au dat verdictul în procesul de defăimarea dintre Johnny Depp și Amber Heard, actorul a mai avut de spus câteva cuvinte. Scrisoarea lui Johnny Depp după ce a câștigat procesul contra lui Amber Heard a fost de interes pentru întreaga lume. Mai ales din cauza faptului că actorul nu a fost în sală la decizia finală.

Publicat: 2 iunie 2022, 11:18

Actorul a publicat scrisoarea pe rețelele sociale ca un cuvânt final. Acesta a vrut să ofere o concluzie a luptei care s-a derulat timp de 5 ani, scrie disneyfanatic.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scrisoarea lui Johnny Depp după verdicul în cazul cu Amber Heard

Iată conținutul în întregime al scrisorii.

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor, care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine, s-au schimbat pentru totdeauna. Totul într-o clipă.

Prin mass-media mi-au fost aduse acuzații false. Foarte grave și penale. Ceea ce a declanșat un baraj nesfârșit de conținut plin de ură, deși nu mi s-au adus vreodată acuzații. A călătorit deja în jurul lumii de două ori într-o nanosecundă. A avut un impact seismic asupra vieții și carierei mele.

Și șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat umilit. Decizia mea de a urmări acest caz, cunoscând foarte bine înălțimea obstacolelor legale cu care mă voi confrunta și spectacolul inevitabil, mondial, din viața mea, a fost luată doar după o gândire considerabilă.

Reclamă

De la bun început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvăluie adevărul, indiferent de rezultat. A spune adevărul a fost ceva ce le datoram copiilor mei și tuturor celor care mi-au rămas neclintiți în sprijinul lor. Mă simt în pace știind că în sfârșit am reușit asta.

Sunt și am fost copleșit de revărsarea iubirii și de sprijinul colosal și bunătatea din întreaga lume. Sper că încercarea mea de a spune adevărul îi va fi ajutat pe alții. Bărbați sau femei, care s-au găsit în situația mea. Dar și pe cei care îi susțin să-și dea seama să nu renunțe niciodată.

Doresc să recunosc munca nobilă a judecătorului, a juraților, a personalului instanței și a șerifilor care și-au sacrificat timpul pentru a ajunge la acest punct, precum și echipei mele de avocați de neclintit, care a făcut o treabă extraordinară ajutându-mă să împărtășesc adevărul.

Reclamă

Cel mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit. Veritas numquam perit.
Adevărul nu piere niciodată.”

Care a fost decizia juraților

Pe data de 1 iunie 2022, un juriu civil din Fairfax, Virginia, a decis că toate cele trei declarații din editorialul de opinie al doamnei Heard din Washington Post au fost defăimări, publicate de Heard. Au fost orchestrate de ea cu „intenție reală”. Lui Depp i s-au acordat daune compensatorii de 10 milioane de dolari și 3,35 milioane de dolari sub formă de daune punitive.

Din cauza unei declarații făcută de fostul avocat al lui Depp, Adam Waldman, în locul lui Depp, într-un editorial de opinie publicat în DailyMail ca defăimare i s-a impus actorului daune 2 milioane de dolari în daune compensatorii și 0 dolari în daune punitive.

Depp nu a participat la citirea verdictului, deoarece a fost în Regatul Unit cântând pe scenă alături de Jeff Beck.

Actorul a spus că nu se va mai întoarce niciodată în rolul căpitanului Jack Sparrow pentru franciza Disney’s Pirates of the Caribbean. Nu este clar care vor fi următoarele mișcări cinematografice ale lui Depp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×