Reclamă

Averea lui Camille Vasquez în 2022. Detalii despre viața personală a avocatei lui Johnny Depp

Camille Vasquez este avocat asociat, femeie de afaceri și personalitate media din Statele Unite. Din 2018, ea a lucrat ca avocat asociat la Brown Rudnick LLP. Înainte a lucrat la o firmă de renume din Los Angeles, tot ca avocat. Camille a devenit foarte populară după ce a asistat echipa juridică a lui Johnny Depp pe parcursul procesului contra lui Amber Heard. Mulți s-au întrebat care e averea lui Camille Vasquez în 2022, așa că iată răspunsul.

Publicat: 26 mai 2022, 7:51 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:09

Averea netă a lui Camille Vasquez este un subiect intens discutat în presa tabloidă internațională. Cât câștigă Camille Vasquez? În 2022, publicațiile au spus că averea sa e estimată la 2 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camille Vasquez lucrează pentru firma de avocatură Brown Rudnick LLP („Brown Rudnick”), care are sediul în Orange County, California. Vasquez este membru al Grupului de practică în Litigii și Arbitraj al companiei.

Averea lui Camille Vasquez în 2022: din ce face bani

Practica ei actuală se concentrează pe procesele de defăimare din partea reclamantului, deși are, de asemenea, experiență în dispute contractuale, delicte comerciale și procese privind forța de muncă. Pentru clienții privați, Vasquez este pricepută să conceapă strategii de litigii ofensive și defensive. Ea s-a ocupat, de asemenea, de managementul reputației și provocările de comunicare de criză.

Vasquez a lucrat ca avocat la Manatt, Phelps & Phillips, LLP din Los Angeles înainte de a se alătura lui Brown Rudnick, conform profilului său Linkedin.

Camille Vasquez, cu mâna în păr, în timpul procesului lui Johnny Depp
Procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat lui Amber Heard este departe de a se fi terminat / Profimedia Images
Reclamă

Vasquez a primit B.A. în Comunicare și Științe Politice de la Universitatea din California de Sud în 2006 și J.D. de la Southwestern Law School în 2007.

Avocatul Camille M. Vasquez a apărat o gamă largă de clienți în toate aspectele litigiilor și arbitrajului și a fost inclusiv consilier al persoanelor care sunt implicate în procese de defăimare de milioane de dolari provenite din acuzații de conduită penală foarte mediatizate.

A oferit îndrumări cu privire la strategia media în perioadele de presiune ridicată și a dezvoltat tactici eficiente pentru a apăra în mod proactiv clienții.

Reclamă

Detalii despre viața personală a avocatei lui Johnny Depp

Camille Vasquez s-a născut în 1984 și va împlini 38 de ani în 2022.

După ce a absolvit Southwestern Law School, Camille Vasquez a început să practice dreptul. I-au trebuit trei ani pentru a-și obține diploma de doctor în drept. Ea a continuat să lucreze ca avocat independent după aceea. A început să lucreze pentru o serie de firme după ce a fost binecunoscută pentru expertiza ei juridică.

Camille s-a alăturat lui Mannat, Phelps & Phillips LLP în ianuarie 2017 ca avocat cu aproape șapte ani de experiență juridică. Din păcate, ea a fost în firmă doar până în luna martie a acestui an.

Mai târziu a devenit avocat asociat la Brown Rudnick LLP. Ea este în companie de aproape patru ani și continuă să lucreze acolo. Este calificată în cercetare juridică, litigii civile, redactare juridică și pregătire pentru proces.

Camille Vasquez este într-o relație, dar nu a precizat cine este partenerul ei.

Ce a spus în procesul în care îl apară pe Johnny Depp

În prezent, Camille face parte din echipa juridică a lui Johnny Depp și poate fi văzută asistându-l în câștigarea litigiului Depp vs. Heard. Cu toate acestea, echipa juridică a lui Johnny Depp este încrezătoare în capacitatea lor de a câștiga acest caz.

Johnny Depp și Camille Vasquez se amuză în sala de judecată
Vasquez a fost selectată să facă parte din echipa lui Depp pe baza experienței sale de a reprezenta persoane în procese de defăimare / Profimedia Images

În procesul de defăimare Depp vs Heard, în valoare de 50 de milioane de dolari, de la Tribunalul de circuit din Fairfax County din Fairfax, Virginia, avocata Camille Vasquez îl reprezintă pe actorul Johnny Depp. Starul „Pirații din Caraibe” o dă în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard, pentru defăimare, după ce a scris un articol pentru The Washington Post în care s-a prezentat drept victimă a abuzului. Totuși, ea nu a menționat numele fostului soț în text.

„Domnul Depp va merge în mormânt realizând că orice ar face, vor exista întotdeauna oameni care vor crede că a abuzat o doamnă”, a declarat avocatul lui Johnny Depp, Camille Vasquez, în instanță.

„De ani de zile trăiește această minciună”, a spus ea despre Amber. „În această încercare, ea este pregătită să ofere o performanță o dată în viață.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×