Reclamă

Mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului. Ce acuzații i-a adus actrița fostului său soț, Johnny Depp

Amber Heard și Johnny Depp trec în această perioadă printr-un proces pe care au ales să-l facă public. Actorul în vârstă de 58 de ani o dă în judecată pe fosta soție pentru defăimare. Heard a depus jurământul în sala de judecată din Fairfax, Virginia. Iată care sunt mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului.

Publicat: 11 mai 2022, 7:09

Declarațiile lui Heard au venit la scurt timp după ce echipa avocaților lui Depp au prezentat cazul clientului lor timp de trei săptămâni. Depp la rândul său s-a aflat în boxa martorilor. În timpul procesului, actorul a declarat că fosta soție a fost cu el abuzivă și că l-a manipulat în timpul relației. Deși Amber și-a cerut scuze față de acesta, Depp este dispus să meargă până la capăt pentru a se afla adevărul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului

Amber Heard și-a găsit cu greu cuvintele pentru a depune mărturie în procesul în care este acuzată de defăimare. Actrița în vârstă de 36 de ani a mai spus că trece prin momente grele din cauza faptului că este nevoită ”să retrăiască” toate amintirile neplăcute din trecut.

Vezi mai multe imagini cu Amber Heard și Johnny Depp în Galeria Foto!

Amber Heard, zâmbitoare, în fața juraților din procesul cu Johnny Depp
Heard și Depp s-au întâlnit în timp ce realizau filmul din 2011 „The Rum Diary” / Profimedia Images

De mai bine de trei săptămâni, Depp și fosta soție se acuză reciproc în fața tribunalului. Heard a depus mărturie timp de două zile în cadrul procesului pe care îl are cu Depp. Actrița l-a acuzat pe fostul soț că a fost agresiv și a abuzat-o de mai multe ori.

Reclamă

Recent, aceasta a vorbit și despre modul în care a evoluat relația dintre ea și actor. Heard și Depp s-au cunoscut atunci când aceasta a dat audiție pentru un film produs de actor. După  discuție îndelungată în biroul lui Depp, cei doi și-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun.

În ciuda diferenței de vârstă, Heard spune că nu a văzut nimic ieșit din comun la începutul relației sale cu Depp.

Deși recunoaște că nu se aștepta ca actorul să-i acorde atât de multă atenție, mai ales că ea era la început de drum, atunci când s-au întâlnit pentru prima dată.

Reclamă

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp de agresiune fizică

Procesul dintre Depp și Heard a fost încă de la început mediatizat. În plus, admiratorii celor doi pot să urmărească în timp real ce se întâmplă în sala de judecată. Cei doi au ales să nu se ascundă și au făcut public fiecare moment de până acum.

Mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului nu au trecut neobservate de cei din jur. Vedeta spune că fostul soț a agresat-o fizic. Aceasta a arătat o fotografie unde avea vânătăi pe mâini. Conform declarațiilor sale, Depp a lovit-o peste față, iar mai apoi a strâns-o cu putere de braț.

”Ne-am certat foarte rău, iar el a făcut acest gest cu corpul său. Mi-am dat seama imediat că urmează să mă lovească din nou. Atunci am luat o vază și am încercat să mă apăr de el. Am reușit să scap de el înainte să ajungă iar la mine.”

”M-a prins de mână și m-a trântit pe podea unde a început să țipe la mine. Nu îmi amintesc de cât de multe ori m-a lovit în față, dar îmi amintesc cum stăteam pe podeaua apartamentului. Mă întrebam doar de ce mi se întâmplă acest lucru din nou?”

Heard nu s-a ferit niciodată din a-l acuza în mod direct pe Depp. Actorul nu a mai putut suporta acuzațiile fostei partenere și a decis să o dea în judecată pentru defăimare.

Amber Heard susține că și-a creat o imagine greșită despre Depp la începutul relației

Amber Heard și Depp s-au cunoscut în momentul în care actrița avea doar 22 de ani. Aceasta susține că nu s-a așteptat să îi atragă atenția actorului care avea deja un renume în industria filmului.

La începutul relației sale cu Depp, vedeta spune că totul era minunat. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată de-a lungul timpului.

”După toate aceste evenimente, eu nu reușeam să-l mai văd pe Johnny pe care l-am iubit. A fost dragostea vieții mele, dar în același timp era și acest lucru dureros care ieșea la iveală despre el”.

Vedeta spune că Depp a leșinat de mai multe ori și și-a pierdut controlul corpului după ce acesta a consumat alcool și substanțe interzise. Aceasta a mai adăugat că Depp trecea rapid de la o stare la alta și după momentele în care o agresa, venea să o iubească din nou. Amber spune că a luat în considerare posibilitatea de a-l părăsi pe Depp de la început, însă era mult prea îndrăgostită pentru a face acest lucru”.

Depp i-ar fi amenințat viața fostei soții în timpul unei vacanțe

Printre mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului se numără și aceea că Depp ar fi amenințat-o în timpul unei vacanțe pe un iaht. Amber susține că Depp a crezut că aceasta le-a spus copiilor săi că actorul este ”beat”.

Acest lucru ar fi dus la o altercație fizică între Depp și Amber. Se pare că actorul nu dorea ca micuții săi să afle despre problemele legate de alcool. Incidentul a avut loc în anul 2013. Amber spune că Depp era atât de furos, încât nu a mai ținut cont de ceea ce face sau spune.

”Eram cu Lily Rose și încercam să o ajut să treacă peste această veste. Johnny a venit foarte furios și a rugat-o pe Lily să plece, iar ea a plecat plângând. Johnny m-a acuzat că i-am spus fiicei sale că bea și că l-aș fi numit alcoolic în fața copiilor.”

”Nu am făcut acest lucru. Eu încercam să-l protejez pe Johnny. M-a lipit de peretele dormitorului și m-a prins de gât. M-a ținut așa în aer pentru o secundă și mi-a spus că ”ar fi putut să mă omoare” dacă vrea. N-am să uit niciodată acest lucru. Eram atașată de el și familia sa, iar el mi-a zis că îl fac de râs. Acest lucru a rămas cu mine toată viața”.

Heard a mai susținut că Depp a fost violent cu ea și în alte ocazii, scrie publicația Marca.com. Totodată, actrița spune că actorul a lovit-o de mai multe ori în diferite circumstanțe. Procesul celor doi foști soți continuă, iar avocații lui Depp sunt pregătiți să-și apere clientul în fața acuzațiilor depuse de Amber Heard.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×