Reclamă

mărturisiri

Amber Heard într-o rochie alegantă în timp ce ia parte la premiera filmului Justice League din anul 2017
Divertisment
// 11 mai 2022

Mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului. Ce acuzații i-a adus actrița fostului său soț, Johnny Depp

Amber Heard și Johnny Depp trec în această perioadă printr-un proces pe care au ales să-l facă public. Actorul în vârstă de 58 de ani o dă în judecată pe fosta soție pentru defăimare. Heard a depus jurământul în sala de judecată din Fairfax, Virginia. Iată care sunt mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului.
Reclamă
Demi Lovato pe scenă în fața microfonului îmbrăcată într-o rochie roz la premiera evenimentului documentarului său Dancing with the devil în martie 2021
Divertisment
// 20 mai 2021

Demi Lovato a anunțat că este o persoană non-binară. De ce își schimbă identitatea de gen

După ce a surprins întreaga lume cu dezvăluirile legate de dependența pentru substanțele interzise, artista a atras din nou atenția fanilor săi. Demi Lovato a anunțat pe pagina personală de Instagram că este o persoană non-binară. Videoclipul a strâns mii de reacții din partea urmăritorilor săi.
Demi Lovato, la Teen Vogue Summit, în anul 2019
Divertisment
// 28 martie 2021

Demi Lovato a făcut noi dezvăluiri despre dependența de substanțe interzise

Vedeta Disney a vorbit din nou despre supradoza care o putea ucide în anul 2018. Cu ocazia Premiilor Grammy, artista și-a amintit de prestația pe care a avut-o pe scenă în anul 2020. A fost prima după momentul în care o supradoză o putea ucide în 2018. Demi Lovato a făcut noi dezvăluiri despre dependența care o putea ucide.
×