Demi Lovato a făcut noi dezvăluiri despre dependența de substanțe interzise

Vedeta Disney a vorbit din nou despre supradoza care o putea ucide în anul 2018. Cu ocazia Premiilor Grammy, artista și-a amintit de prestația pe care a avut-o pe scenă în anul 2020. A fost prima după momentul în care o supradoză o putea ucide în 2018. Demi Lovato a făcut noi dezvăluiri despre dependența care o putea ucide.

28 martie 2021 la 8:00

"Nu știam dacă voi mai putea urca vreodată pe scenă", a spus cântăreața în vârstă de 28 de ani. Mărturisirie au fost făcute în timpul unui interviu pentru CBS Sunday Morning care a fost difuzat duminică, 21 martie 2021, scrie Usmagazine.

În luna ianuarie a anului 2020 Lovato a cântat live pentru prima dată de la supradoza aproape fatală. Ea a apărut în fața publicului din Staples Center într-o rochie albă uimitoare. În timp ce cânta primele versuri ale piesei Anyone, pe care le-a scris înainte de a cădea din nou pradă dependenței, vedeta a fost copleșită de emoții. Ea a avut atunci nevoie de un moment pentru a respira adânc. Cu sprijinul mulțimii, ea a putut să o ia de la capăt. Spectacolul oferit a fost aplaudat mai apoi minute în șir.

Demi Lovato a făcut noi dezvăluiri

Cântăreața a fost dusă de urgență la spital în iulie 2018, la o lună după ce a confirmat că a căzut din nou pradă substanțelor interzise. Timp de șase ani Demi Lovato reușise să stea departe de ele. După ce a fost eliberată din spital, Lovato a petrecut trei luni într-un centru de reabilitare.

Cu toate acestea, Demi Lovato a mărturisit că nici acum nu a eliminat complet substanțele interzise din viața ei. Aceasta a mărturisit că ocazional mai fumează marijuana sau consumă alcool. Potrivit spuselor ei, metoda moderației este singura care funcționează în cazul ei. Tot ea spune că această mărturisire nu înseamnă că toată lumea trebuie să-i urmeze exemplul.

„Nu vreau ca cineva să se uite la mine și să creadă că moderația funcționează la toată lumea. E posibil să nu fie așa. Așa cum eu simt că abstinența nu este o soluție pentru mine, nu cred că moderația e o soluție pentru toată lumea”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Demi Lovato a suferit trei atacuri cerebrale

În urma supradozei din anul 2018, Demi Lovato a suferit trei atacuri cerebrale. În cadrul unui documentar pe canalul de Youtube, Demi Lovato: Dancing With the Devil, artista a mărturisit că încă se confruntă cu efectele supradozei care i-a afectat creierul. Cu toate acestea, Demi pare că nu a reușit să spună complet stop substanțelor halucinogene.

„Am rămas cu leziuni cerebrale și mă confrunt cu efectele lor și astăzi. Nu conduc pentru că am momente când privirea se încețoșează. De asemenea, pentru o lungă perioadă de timp nu am putut să citesc”.

Tot atunci, dar și după ieșirea din clinica de reabilitare, Demi Lovato le promitea fanilor că va scăpa de această dependență cât mai curând posibil.

Recent, artista a mărturisit că se luptă de mulți ani și cu depresia. Demi Lovato susține că acest lucru se întâmplă din cauza faptului că a încercat mereu să se conformeze standardelor de frumusețe impuse de societate.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×