Reclamă

Ariana Grande a dezvăluit totul despre viața ei într-o mărturisire pe TikTok: „Am consumat alcool și am luat o mulțime de antidepresive”

Ariana Grande a dezvăluit totul despre viața ei într-o mărturisire pe TikTok: „Am consumat alcool și am luat o mulțime de antidepresive”. Starul pop a apelat la platformă pentru un videoclip sincer, care are deja peste 25 de milioane de vizualizări.

Publicat: 16 aprilie 2023, 8:41

Ariana Grande a împărtășit fanilor și publicului larg un videoclip de tip confesional de trei minute. Vedeta pop a folosit TikTok pentru a aborda multe probleme care i-au venit în minte. Ea s-a ocupat în principal de imaginea corpului și sănătatea mintală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cântăreața a vorbit și despre problemele ei din trecut legate de substanțele interzise și consumul de alcool.

Ariana Grande a dezvăluit totul despre viața ei

„Nu fac asta des. Nu-mi place. Nu mă pricep la asta”, le-a spus Ariana Grande fanilor săi. „Am vrut doar să abordez preocupările voastre legate de corpul meu. Să vorbesc puțin despre ce înseamnă să fii o persoană căreia i ți se acordă atâta atenție”, a mai spus ea.

Ariana Grande a abordat preocupările legate de aspectul ei. Cântăreața a fost inspirată să facă ceva care nu îi este ușor: să fie vulnerabilă în ochii publicului, scrie marca.com.

Motivația din spatele videoclipului ei au fost comentariile din mediul online atât ale fanilor, cât și ale celor care vorbesc urât despre ea. Mulți au spus că nu pare o persoană „sănătoasă”.

Reclamă

La astfel de mesaje, Ariana a răspuns sincer și elegant, așa cuma făcut mereu: „Există multe moduri diferite de a arăta sănătos și frumos. Și personal, pentru mine, corpul cu care mi-ai comparat trupul a fost cea mai nesănătoasă versiune a corpului meu”.

Grande a explicat apoi mai departe, spunând că a avut o problemă cu substanțele interzise și cu alcoolul în anii în care a părea mai plinuță.

Reclamă

„Am luat o mulțime de antidepresive și am băut. Am mâncat prost în cel mai de jos punct al vieții mele când arătam așa cum considerați voi că trebuie să arate un om sănătos. Asta, de fapt, nu era sănătos pentru mine”.

Cântăreața și-a rugat fanii să se accepte așa cum sunt

Cântăreața le-a reamintit fanilor că nu pot fi niciodată siguri de viața pe care o au alte persoane. Vedeta pop a vrut să răspândească gradul de conștientizare cu privire la ceea ce ar putea avea de-a face alții în spatele ușilor închise.

„Al doilea lucru este că nu știi niciodată prin ce trece cineva, așa că, chiar dacă vii dintr-un loc iubitor sau grijuliu, probabil că acea persoană lucrează la asta sau are un sistem de asistență cu care lucrează la asta. Nu se știe niciodată, așa că fiți blânzi unii cu alții și cu voi înșivă”, le-a mai spus ea fanilor ei.

Zâmbind, Ariana Grande și-a încheiat videoclipul cu o urare destinată fanilor săi: „Vă trimit multă dragoste. Cred că sunteți frumoși, indiferent prin ce treceți, indiferent de greutate. Indiferent de modul în care îți place să te machiezi. Indiferent de procedurile cosmetice pe care le-ai avut sau orice altceva”.

„Cred că ești frumoasă și am vrut să-ți împărtășesc niște sentimente reale. Să ai o zi foarte frumoasă și îți trimit multă dragoste”, au fost cuvintele ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×