Reclamă

Emily Ratajkowski s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Ținuta roz care i-a pus silueta în evidență

Emily Ratajkowski s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Ținuta roz care i-a pus silueta în evidență nu avea cum să treacă neobservată mai ales în mediul online.

Publicat: 9 ianuarie 2023, 7:54

Modelul s-a fotografiat la plajă și faptul că este mândră de posteriorul ei nu mai e un secret. Emily care are 31 de ani are un trup de invidiat, chiar și după ce a născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Vedeta a trecut recent „în zona de prietenie” cu Pete Davidson. Se pare însă că vrea în continuare să atragă atenția. Ratajkowski și-a expus recent trupul pe un prosop la plajă. Imaginile pe care le-a postat în social media au intrat rapid în atenția fanilor.

Cei peste două milioane de fani din mediul online s-au bucurat la vederea imaginilor.

„Ce vreau să zic e că dacă aș avea un corp ca al tău, aceasta ar fi ținuta mea în fiecare zi”, a scris un fan.

Reclamă

În timp ce săptămâna trecută Emily se acoperea cu o eșarfă pentru a se feri de vremea mohorâtă din New York, acum se pare că modelul se bucură de o plajă însorită. Ea nu și-a dezvăluit însă locația.

De când s-a despărțit de soțul ei, Emily a fost printre cele mai dorite femei de pe Coasta de Est și nu numai. Modelul de podium a intrat în inima mai multor pretendenți.

Surse ale publicațiilor din străinătate au mai divulgat că Pete, care a fost cândva lăudat pentru energia de care dă dovadă în intimitate de către fosta sa iubită, Ariana Grande, s-a îndrăgostit iremediabil de „cât de inteligentă” este Emily.

Reclamă

Cu cine s-a mai întâlnit modelul în ultimul timp

Zvonurile despre o aventură cu Brad Pitt au fost date deoparte după ce a apărut Pete Davidson în peisaj. „Brad s-a întâlnit în liniște în ultimii doi ani. Își face griji că Angelina Jolie le va face rău copiilor lor dacă are o iubită serioasă”, a spus o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Între timp, se pare că și actorul și comediantul s-au retras. Emily a mai fost fotografiată și în preajma altor bărbați.

DJ Orazio Rispo, în vârstă de 35 de ani, continuă să se iubească cu Ratajkowski după prima lor ieșire în public în octombrie 2022. Noul partener al vedetei are vârsta de 35 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume. Acesta este fiul unui agent imobiliar care se ocupă cu închirierea imobilelor de lux.

Cu toate acestea, Emily a fost văzută și alături de artistul Jack Greer în fața apartamentului ei. Ei au luat cina împreună și au foat tandri în fața casei modelului.

Cu toate acestea, Emily nu a declarat nimic oficial despre viața sa amoroasă. Modelul a fost extrem de discretă în privința vieții personale. Acesta nu a oferit nicio explicație nici măcar atunci când a decis să se despartă de tatăl fiului ei. Deși s-a speculat că Sebastian a fost cel care a provocat ruptura, înșelând-o, modelul nu comentat în presă motivele pentru care au pornit pe drumuri separate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×