Reclamă

Emily Ratajkowski s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Ținuta roz care i-a pus silueta în evidență

Emily Ratajkowski s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Ținuta roz care i-a pus silueta în evidență nu avea cum să treacă neobservată mai ales în mediul online.

Publicat: 9 ianuarie 2023, 7:54

Modelul s-a fotografiat la plajă și faptul că este mândră de posteriorul ei nu mai e un secret. Emily care are 31 de ani are un trup de invidiat, chiar și după ce a născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Vedeta a trecut recent „în zona de prietenie” cu Pete Davidson. Se pare însă că vrea în continuare să atragă atenția. Ratajkowski și-a expus recent trupul pe un prosop la plajă. Imaginile pe care le-a postat în social media au intrat rapid în atenția fanilor.

Cei peste două milioane de fani din mediul online s-au bucurat la vederea imaginilor.

„Ce vreau să zic e că dacă aș avea un corp ca al tău, aceasta ar fi ținuta mea în fiecare zi”, a scris un fan.

Reclamă

În timp ce săptămâna trecută Emily se acoperea cu o eșarfă pentru a se feri de vremea mohorâtă din New York, acum se pare că modelul se bucură de o plajă însorită. Ea nu și-a dezvăluit însă locația.

De când s-a despărțit de soțul ei, Emily a fost printre cele mai dorite femei de pe Coasta de Est și nu numai. Modelul de podium a intrat în inima mai multor pretendenți.

Surse ale publicațiilor din străinătate au mai divulgat că Pete, care a fost cândva lăudat pentru energia de care dă dovadă în intimitate de către fosta sa iubită, Ariana Grande, s-a îndrăgostit iremediabil de „cât de inteligentă” este Emily.

Reclamă

Cu cine s-a mai întâlnit modelul în ultimul timp

Zvonurile despre o aventură cu Brad Pitt au fost date deoparte după ce a apărut Pete Davidson în peisaj. „Brad s-a întâlnit în liniște în ultimii doi ani. Își face griji că Angelina Jolie le va face rău copiilor lor dacă are o iubită serioasă”, a spus o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Între timp, se pare că și actorul și comediantul s-au retras. Emily a mai fost fotografiată și în preajma altor bărbați.

DJ Orazio Rispo, în vârstă de 35 de ani, continuă să se iubească cu Ratajkowski după prima lor ieșire în public în octombrie 2022. Noul partener al vedetei are vârsta de 35 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume. Acesta este fiul unui agent imobiliar care se ocupă cu închirierea imobilelor de lux.

Cu toate acestea, Emily a fost văzută și alături de artistul Jack Greer în fața apartamentului ei. Ei au luat cina împreună și au foat tandri în fața casei modelului.

Cu toate acestea, Emily nu a declarat nimic oficial despre viața sa amoroasă. Modelul a fost extrem de discretă în privința vieții personale. Acesta nu a oferit nicio explicație nici măcar atunci când a decis să se despartă de tatăl fiului ei. Deși s-a speculat că Sebastian a fost cel care a provocat ruptura, înșelând-o, modelul nu comentat în presă motivele pentru care au pornit pe drumuri separate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×