Reclamă

Lily Collins și Charlie McDowell au fost surprinși în ipostaze tandre pe străzile din New York. Cine este bărbatul care o face fericită pe actrița din Emily in Paris

Lily Collins și Charlie McDowell au fost surprinși în ipostaze tandre pe străzile din New York. Cei doi soți au fost urmăriți de paparazzi la fiecare pas. Aceștia s-au bucurat de timpul liber pe care l-au petrecut la cumpărături. Imaginile care circulă pe internet dovedesc că Lily trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Publicat: 13 decembrie 2022, 12:15

Lansarea noului sezon din seria Emily in Paris a adus-o din nou pe actrița Lily Collins în atenția publicului larg. Dacă în serial interesul său amoros nu este unul foarte bine definit în viața reală lucrurile stau complet diferit. Lily și Charlie trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt căsătoriți încă din anul 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lily Collins și Charlie McDowell au fost surprinși în ipostaze tandre pe străzile din New York

Lily Collins și soțul său a fost pozați recent de paparazzi. Aceștia s-au bucurat de tot timpul pe care l-au putut petrece împreună. Aceștia au optat pentru ținute casual și s-au distrat pe tot parcursul plimbării. Lily și-a obișnuit deja fanii cu aparițiile sale strălucitoare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lily Collins și Charlie McDowell surprinși la plimbare prin New York
Lily Collins și Charlie McDowell s-au căsătorit în anul 2021 / Profimedia Images

Fără să depună foarte mult efort, aceasta reușește de fiecare dată să impresioneze cu hainele pe care le alege. De altfel, actrița a fost întrebată dacă a putut păstra ținutele purtate în Emily in Paris. Răspunsul său i-a surprins complet pe fanii din întreaga lume.

Reclamă

Cât privește relația pe care o are cu Charlie McDowell, Lily pare mai fericită ca niciodată. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2019. Relația lor a fost oficializată în luna august. La doar un an de când au început să se întâlnească, regizorul a cerut-o în căsătorie pe frumoasă actriță. Lily spune că a tiut înc din primul moment că va ajunge să fie soția lui Charlie.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse. De atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire, poveste pe care preferă de multe ori să o țină departe de ochii publicului larg.

De-a lungul timpului Lily a vorbit despre impactul pe care părinții săi l-au avut asupra perspectivei sale despre iubire. Actrița internațională a fost mereu atentă la calitățile pe care le-a creat în viitorul său partener de viață, scrie publicația HollywoodLife.

Reclamă

Ce relație are Lily Collins în serialul Emily in Paris

Lily Collins este actrița principală din serialul de succes Emily in Paris. Vedeta internațională a trecut prin multe suișuri și coborâșuri de-a lungul parcursului său în serialul Emily in Paris. În noul sezon Emily trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alfie.

Cei doi s-au întâlnit în cadrul cursurilor de franceză pe care le lua. Aceștia ajung să fie forțați să lucreze împreună la un proiect, lucru care îi pune în situația de a se cunoaște mai bine. Cu trecerea timpului aceștia descoperă că au foarte multe lucruri în comun și ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

Alfie este în general sincer cu partenera sa pe tot parcursul episoadelor. Acesta depune un efort considerabil pentru a putea fi alături de cea pe care o iubește. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar Alfie este forțat să plece în Londra.

El și Emily decid să ofere o șansă unei relații la distanță. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum vor evolua lucrurile între Emily și Alfie în cel de-al treilea sezon. Iubitul actriței Lily Collins din cadrul serialului este complet diferit de partenerul său din viața reală.

Cu toate acestea, Lily a dat mereu dovadă de profesionalism și și-a asumat relația fictivă de pe platourile de filmare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×