Reclamă

Lily Collins nu a putut păstra rochiile din sezonul 2 „Emily in Paris”: „Crede-mă, am întrebat”

Lily Collins este una dintre cele mai apreciate actrițe la momentul actual. Deși a fost un serial criticat pentru faptul că a tratat cu superficialitate cultura franceză, „Emily in Paris” are adepții lui. Cu toate acestea, Lily Collins nu a putut păstra „rochiile epice” din sezonul 2 „Emily in Paris”, oricât de mult și le-a dorit.

Publicat: 26 noiembrie 2021, 11:53

Actriței i-au plăcut atât de mult ținutele purtate în sezonul 2 Emily in Paris. Aceasta a cerut să plece acasă cu câteva dintre ele. Din păcate, cererea a fost respinsă, iar hainele nu au putut fi luate de la garderobă, USWeekly.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lily Collins nu a putut păstra rochiile din sezonul 2 „Emily in Paris”

Lily Collins a devenit extrem de populară. Fanii au început să o asalteze cu mesaje legate de serialul „Emily in Paris”. Actrița le-a răspuns sincer la toate întrebările. Aceasta a acordat un interviu pentru Vogue Australia. A spus că nu a putut păstra nicio ținută din sezonul 2, dar că a întrebat dacă poate avea câteva dintre ele pentru că i-au plăcut foarte mult.

Deși multe dintre ținute aveau mult sclipici și poșete Prada minuscule, care sunt destul de amuzante, au existat și câteva rochii în ultimele episoade ale sezonului 2 despre care actrița spune că i-au intrat la suflet.

Lily Collins a mai spus că după ce un an de zile a stat mai mult în pantaloni de trening, filmarea sezonului 2 Emily in Paris a fost ceva extram de plăcut.

Reclamă

Strălucirea și îndrăzneala, distracția și umorul pe care Emily le are în garderoba ei îi îmbunătățesc personalitatea, mai ales când vine din perioada Covid, unde confortulul era totul. Nu totul s-a simțit super confortabil după Covid. A fost foarte frumos să te distrezi din nou cu tendințele din modă în cel mai intens mod posibil.

– Lily Collins

Piesele vintage au fost, de asemenea, puse în atenție pentru al doilea sezon. Despre acest lucru, Collins a vorbit pentru Elle la începutul acestei luni.

Dacă și ție ți-a plăcut Emily in Paris, vezi ce alte producții te pot bucura la fel de mult.

Reclamă

Ce aduce în plus sezonul 2 „Emily in Paris”

„Unul dintre bonusurile sezonului doi este modul în care am inclus vintage acolo. Am refolosit câteva articole cheie în moduri cu adevărat interesante. Ea este o femeie tânără care iubește anumite piese vestimentare. Ea nu poate să iasă și să cheltuiască bani tot timpul.”

Cu toate acestea, Lily Collins a mai spus că Emily poartă în continuare partea ei de piese de designer de la Alice + Olivia, Veronica Beard și Mac Jacobs: „Emily face bani. Cred însă că trebuie să ne jucăm cu hainele într-un mod în care trebuie doar să crezi în modă, să faci spectacol și să fie distractiv”, a adăugat ea.

Look-urile fabuloase din serial sunt realizate de designerul de costume Patricia Fields, care a lucrat și la originalul Sex and the City. Misiunea ei prin toate acestea? Să redea bucuria prin modă.

„Emily este o optimistă și ar fi foarte încântată să fie americancă la Paris. Deci, pentru mine, era logic să-și pună o bluză pe care să aibă Turnul Eiffel. Sau să poarte o geantă Mona Lisa sau să-și pună o beretă. Stilul ei a fost în mod intenționat un clișeu. Dar fost și vesel și capricios. Îi permite să-și exprime pe deplin entuziasmul pentru a fi acolo”, a spus Fields pentru InStyle.

Sezonul doi din Emily in Paris va fi lansat pe Netflix pe 22 decembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×