Reclamă

Tot ceea ce trebuie să știi despre „Emily în Paris”, sezonul 2

„Emily în Paris”, sezonul 2 a fost anunțat deja de Netflix! Despre serial s-a spus printre altele că este prea siropos, cu un fir narativ prea romatic pentru zilele noastre. Cu toate acestea, comedia are și foarte mulți fani care abia așteaptă să-și revadă personajele preferate. Dacă ai urmărit cu sufletul la gură povestea, cu siguranță trebuie să afli ce urmează să se întâmple.

Publicat: 8 mai 2021, 7:56

Emily își va continua aventura la Paris, într-un nou sezon. Serialul de comedie "Emily în Paris", găzduit de platforma Netflix, va avea un nou sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Această veste este cu atât mai bună cu cât de la premiera primului sezon au trecut doar câteva luni. Așa că fanii serialului își mai amintesc detalii din scenariu, potrivit Elle.com.

Serialul a ajuns în topul celor mai urmărite producții pe platforme de streaming, chiar din prima săptămână de la lansare. Mai mult, serialul de comedie a depășit materiale de succes cum ar fi „Grey’s Anatomy” sau „Criminal Minds”. Cu siguranță și „Emily în Paris”, sezonul 2 va avea același succes ca prima parte a poveștii.

„Emily în Paris”, sezonul 2 a fost confirmat

„Emily in Paris” spune povestea lui Emily (Lily Collins), o tânără ambițioasă, care lucrează în marketing. Aceasta ajunge să lucreze în Paris deoarece compania la care lucra a cumpărat o agenție din Franța. Misiunea ei este de a dezvolta zona de social media a noii agenții.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Tânăra nu a ținut cont de nicio regulă. Ba chiar mai mult, ea nici nu știa foarte multă franceză și totuși a reușit să-i câștige pe colegi de partea ei. A reușit să o „îmblânzească” până și pe șefa cea mai dură. S-a împrietenit cu vecinii ei și în general, a depășit toate obstacolele de care s-a lovit. După o asemenea poveste era firesc să apară și o continuare. Așa că „Emily în Paris”, sezonul 2 a fost confirmat de platforma de streaming care a găzduit primul sezon.

Potențialele surprizele din îndrăgitul serial

„Emily în Paris”, sezonul 2 este una dintre cele mai așteptate producții din acest an. Pentru că primul sezon s-a bucurat de un real succes, regizorul Darren Star ne mai pregătește câteva surprize inedite. Creatorul „Sex and the City” a menționat doar câteva dintre noutăți.

Reclamă

Acesta a anunțat că Emily, personajul nostru preferat, va fi mult mai echilibrat în noul sezon. „În noul sezon Emily va fi mai prezentă în viața pariziană. Ea va ști să-și apere alegerile și va lupta să-și construiască un viitor în Paris.”

Pentru a ne face și mai nerăbdători în legătură cu lansarea, Darren Star a declarat că în „Emily în Paris”, sezonul 2, persoanjul principal i-ar putea aduce un tribut unui alt caracter creat de celebrul regizor, Carrie Bradshaw. Pentru că primul sezon a fost foarte scurt, format din doar zece episoade, fanii producției vor avea nevoie de mult mai multă acțiune de această dată.

Reclamă

Ei vor dori să vadă unde o vor duce pașii pe Emily, ce va mai pune aceasta la cale și mai ales, cum va depăși de această dată toate greutățile pe care le va întâmpina. Vestea bună este că filmările au și început, șa că așteptarea curioșilor va lua curând sfîrșit.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×