Reclamă

5 dintre cele mai bune filme care vor fi lansate în 2021

2020 a fost un an al înghețului pentru toate industriile creative, mai cu seamă cea cinematografică. Am fost nevoiți să ne limităm la ecranele laptopurilor, dar de-abia așteptăm să ajungem cu prietenii sau familia în cinematografe. Din fericire, anul 2021 se anunță plin de producții care merită atenția noastră. Până aflăm cand ne vom întoarce la marile ecrane, să vedem care sunt cele mai bune filme care și-au anunțat lansarea în 2021.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 14:34 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:15

Confruntarea cu neiertătoarea boală Alzheimer, o noapte de neuitat în Miami alături de câteva figuri legendare pe fundalul revoluționarilor ani 60’, o mare descoperire arheologică care va schimba destinul Marii Britanii, un șofer care rupe lanțul supunerii față de clasa bogată și o deficiență de auz care întrerupe o carieră în muzică și dă startul unui periplu interior, acestea sunt câteva dintre cele mai bune povești care vor marca anul 2021. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmele pe care le așteptăm în 2021

Toate filmele vor fi lansate în prima lună a acestui an. Poate te gândești să prelungești maratonul filme început de sărbători cu cele mai bune filme pe care le așteptăm în 2021, curatoriare de Elle și, desigur, să le spui colegilor de muncă cât de mult ți-au plăcut. 

The Father 

Prezența lui Anthony Hopkins este deja o recomandare suficientă pentru a te convinge să îi oferi o șansă acestui film. ”The Father” este povestea unui galez în vârstă care se confruntă cu pierderea progresivă a memoriei. Cu toate că afecțiunea îl face vulnerabil, bărbatul refuză orice ajutor din partea fiicei sale. Universul său interior devine din ce în ce mai incert pe măsură ce începe să se îndoiască de familia lui, de propria minte și de realitatea din jurul său. 

Data de lansare a filmului este 8 ianuarie. 

Reclamă

One Night In Miami

One Night in Miami este o relatare fictivă a unei nopți incredibile în care legendarul boxer Muhammad Ali, liderul drepturilor civile Malcolm X, cntărețul de soul Sam Cooke și otbalistu aerican Jim Brown se întâlnesc și discută rolurile lor în mișcarea drepturilor civile și revoltele culturale din anii ’60. Întâlnirea este prilejuită de victoria lui Muhhamad Ali împotriva campionului la categoria grea Sonny Liston.

Reclamă

Filmul va fi lansat pe 15 ianuarie pe Amazon Prime Video. 

The Dig

Regizat de Simon Stone și bazat pe romanul cu același nume din 2007 de John Preston, „The Dig” reimaginează evenimentele săpăturilor din 1939 de la Sutton Hoo. Ralph Fiennes interpretează rolul arheologului care fac o descoperire surprinzătoare pe terenul unei văduve din Marea Britanie, care are ramificații pentru trecutul și soarta Marii Britanii.

Filmul este așeptat să apară pe Netflix pe 22 ianuarie. 

White Tiger

”White Tiger” este călătoria epică a unui șofer indian sărac care trebuie să-și folosească spiritul și viclenia pentru a se elibera de stăpânii săi bogați. 

Crescut într-un sat sărac, Balram Halwai a fost servitorul familiilor bogate din copilărie. Lucrând ca șofer pentru un cuplu înstărit realizează cât de departe ar merge acești oameni pentru a-ș salva pielea și se revoltă împotriva sistemului în care a crescut. 

Filmul va fi lasat pe 22 ianuarie pe Netflix. 

Sound Of Metal 

Ruben și Lou formează o trupă și căătoresc împreuncă cu ocazia unui turneu  până când într-o zi Ruben este afectat de un sunet puternic care curând îl surzește. Copleșit de anxietate, depresie și furie, el se înscrie într-o casă pentru surzi condusă de un excentric veteran surd, Joe. În această lume a tăcerii și sub îngrijirea dură și atentă a lui Joe, Ruben trebuie să se confrunte cu propria persoană mai sincer decât oricând.

Filmul poate fi urmărit începând cu 29 ianuarie pe Amazon Prime Video. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×