Reclamă

Inelele de logodnă deosebite purtate de celebrități

Când vine vorba de bijuterii, există de obicei o piesă mai specială decât toate celelalte pentru o femeie îndrăgostită: inelul de logodnă. Simbolul suprem al angajamentului persoanei iubite, această bijuterie este spectaculoasă, mai ales când vine vorba de vedete. Iată inelele de logodnă deosebite purtate de celebrități!

Publicat: 28 ianuarie 2021, 10:34 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 17:54

Rochia de mireasă și inelul de logodnă marchează un moment unic în viața unei femei. Bijuteria care înnobilează mâna oricărei femei logodite nu presupune întotdeauna un diamant strălucitor. Miresele romane purtau inel de aur în public și unul de fier acasă, potrivit Vogue.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când vedetele își anunță logodna, primul lucru pe care vrem să îl vedem este inelul.

Inelele de logodnă deosebite purtate de celebrități

Pentru unii bărbați, alegerea inelului de logodnă este o misiune dificilă. Partenerii următoarelor celebrități au reușit să le impresioneze.

Gwen Stefani

Gwen Stefani și cântărețul country Blake Shelton s-au logodit în octombrie 2020. Cântăreața a spus că „nu avea nicio idee” că va fi cerută în căsătorie, în ciuda faptului că cei doi sunt împreună de cinci ani.

Reclamă

În ciuda reacției sale surprinse, Stefani a recunoscut că s-a întrebat dacă Blake Shelton îi va propune vreodată să fie soția lui și a dezvăluit că cererea în căsătorie a venit în timpul unei excursii în Oklahoma, potrivit Usa Today Entertainment.

Cei doi formează un cuplu de aproximativ cinci ani. Shelton și Stefani s-au cunoscut în timpul filmării pentru emisiunea „The Voice” de la NBC. Amândoi au trecut prin experiența divorțului în anul 2015, la o lună distanță unul față de celălalt, iar în luna noiembrie a aceluiași an formau deja un cuplu. Un an mai târziu, Blake Shelton i-a cumpărat un cal de ziua ei aniversară. 

Reclamă

Nicole Peltz

Brooklyn Beckham a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, actrița americană Nicola Peltz, în Cotswolds în 2020. Valoarea inelului a fost estimată de experți la 350.000 de lire sterline. 

„Smaraldul este un clasic atemporal și a fost purtat de multe celebrități de-a lungul anilor de la Grace Kelly și Elizabeth Taylor la Jennifer Lopez, Angelina Jolie și Beyonce”, a spus gemologul Alexandra Michell pentru MailOnline, potrivit Daily Mail.

Brooklyn și Nicole s-au logodit în iulie 2020, iar Victoria Beckham a anunțat marele eveniment pe Instagram cu o fotografie în care cuplul apare la casa de la țară a familiei Beckham. 

„Cele mai îmbucurătoare vești! Nu am putea fi mai fericiți că @brooklynbeckham și @nicolaannepeltz se căsătoresc! Vă dorim multă dragoste și o viață fericită. Cu toții vă iubim atât de mult”, este mesajul pe care Victoria Beckham l-a transmis cuplului pe Instagram.

Margot Robbie

Actrița Margot Robbie s-a căsătorit cu producătorul Tom Ackerley în decembrie 2016. Cei doi s-au cunoscut în 2013 pe platourile de filmare ale producției Francaise

„Am fost cei mai buni prieteni și colegi de cameră înainte, iar acum încă suntem cei mai buni prieteni și colegi de cameră, așa că, într-adevăr, nimic nu s-a schimbat”, a povestit Margot Robbie pentru Vogue Australia după căsătorie. Actrița a dezvăluit că poartă inelul de logodnă doar două zile pe săptămână pentru că îi este teamă să nu îl piardă. 

„Nu îl pot purta în mod evident în timpul săptămânii în timp ce lucrez. Nu vreau să îl pierd pe platou”, a explicat ea, potrivit Insider.  Piatra centrală a inelului este un diamant elegant decupat în formă de pară.

Actrița Margot Robbie s-a căsătorit cu producătorul Tom Ackerley în decembrie 2016 / Profimedia Images

Meghan Markle

Vestea logodnei Prințului Charles cu Meghan Markle a fost anunțată pe 27 noiembrie 2017 de Palatul Kensington. Într-un interviu pentru BBC Harry a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie pe actrița americană în timpul unei cine. 

În același an, Meghan Markle a oferit câteva detalii despre începutul relației și viața de după căsătorie pentru Vanity Fair.

„Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiți și îndrăgostiți. Ne-am întâlnit în secret șase luni înainte să devină o știre, iar eu am lucrat în tot acest timp, iar singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor. Nimic nu s-a schimbat la mine. Sunt în continuare aceeași persoană și nu m-am definit niciodată prin relația mea. Suntem un cuplu, suntem îndrăgostiți”, a spus Meghan Markle.

Vestea logodnei Prințului Charles cu Meghan Markle a fost anunțată pe 27 noiembrie 2017 de Palatul Kensington / Getty Images

Lily Collins

Lily Collins și regizorul Charlie McDowell și-au făcut publică povestea de dragoste în august 2019. În luna septembrie a anului trecut, LilY Collins a spus ”da” în timpul unei excursii în natură, una dintre activitățile lor preferate de cuplu. Actrița a descris cererea în căsătorie drept „un moment ireal pe care ți-l amintești din nou și din nou”, potrivit Brides

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×