Reclamă

Sofia Abramovich s-a logodit. Cum arată ginerele oligarhului rus

Sofia Abramovich s-a logodit. Ea este fiica oligarhului rus Roman Abramovich. Deși ar putea avea lumea la picioare, tânăra duce o viață liniștită, departe de ochii lumii.

Publicat: 22 ianuarie 2021, 13:14 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:12

Recent, Sofia Abramovich s-a logodit. Nu a fost un eveniment fastuos, așa cum era de așteptat. Sofia și alesul inimii ei au publicat câteva imagini de la cererea în căsătorie pe contul de Instagram al tinerei. Totul s-a întâmplat pe o insulă din Marea Caraibelor, departe de ochii lumii, discret, așa cum a făcut Sofia cu toate evenimentele importante din viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Abramovich are 26 de ani. Aceasta este cea mai activă pe rețelele de socializare dintre toți frații ei. Ea își ține mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în viața sa. Tânăra a petrecut noapte dintre ani pe insula Saint Barthelemy din Marea Caraibelor și tot aici a avut loc și cererea în căsătorie.

„Noaptea trecută a fost o noapte pe care nu o voi uita niciodată. Un început de an extraordinar”, a scris Sofia în dreptul imaginilor de la cererea în căsătorie.

Reclamă

Chiar dacă nu se știu prea multe despre logodnicul ei, presa din Rusia a scris că acesta nu este o persoană publică. Sofia a spus însă că este un bărbat pe care l-a cunoscut în perioada de carantină, iar cea care i-a întâlnit a fost sora sa. Potrivit Daily Mail, iubitul Sofiei se numește Jamie și va deveni curând ginerele oligarhulu rus, Roman Abramovich.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Inelul este unul cu diamant, o bijuterie superbă, pe care Sofia o etalează cu mândrie în imaginile pe care le publică pe Instagram.

Sofia Abramovich locuiește la Londra. Aceasta a absolvit în anul 2018 o Facultate cu profil management și marketing din cadrul Colegiului Royal Holloway al Universității din Londra. Pasiunile cele mai mari ale Sofiei sunt călătoriile și caii.

Reclamă

Roman Abramovich, o poveste de viață tumultoasă

Roman Abramovich are 54 de ani și este cunoscut în întreaga lume pentru pasiunea lui pentru cluburile de fotbal. Acestea are o avere estimată la peste 11 000 000 000 de euro, dar de-a lungul timpului a intrat în atenția presei și cu viața sa amoroasă.

Acesta a fost căsătorit de trei ori și are șapte copii, scrie TheSun.com.

Anna Abramovich este cea mai mare dintre copiii lui Roman Abramovich. Aceasta are 29 de ani și este absolventă a Facultății de Filosofie din Columbia. Anna estte fiica miliardarului din prima căsătorie.

Arkadiy Abramovich, despre care presa a scris că este urmașul în fotbal al tatălui său. Acestea este adesea prezent în lumea fotbalului și nu se sfiește să investească bani mulți în acest domeniu, deși are numai 27 de ani.

Sofia are 26 de ani și este numită adesea în presă drept copilul rebel al lui Roman Abramovich. Ea este absolventă de management și iubește caii, cu care participă la concursuri de profil. Sofia Abramovich s-a logodit recent cu un bărbat pe nume Jamie, despre care nu se știu foarte multe detalii.

Arina Abramovich este pasionată de zoologie și participă și ea la concursuri de cai. Aceasta are 20 de ani, iar despre ea s-a scris că primește de la tatăl său tot ceea ce își dorește.

Ilya Abramovich are 18 ani și este copilul lui Roman din căsătoria cu prima soție, Irina.

Aaron Abramovich și Leah Lou sunt cei doi copii ai lui Roman Abramovich. Aceștia au rezultat din căsătoria cu cea de-a treia soție, Dasha Zhukova. Cei doi copii locuiesc în New York și au o relație bună cu tatăl lor. Roman Abramovich și Dasha au divorțat în 2017.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×