Reclamă

Avatar 2: The Way of Water se lansează în România pe 16 decembrie 2022. De ce este cel mai așteptat film al anului

La mai bine de 13 ani de la primul film, Avatar 2: The Way of Water se lansează în România pe 16 decembrie 2022. Avatar este un film revoluționar, semnat de regizorul James Cameron. Acesta a obținut recorduri în încasări, mai precis 2,92 miliarde de dolari. Bugetul primului film a fost de 237 de milioane de dolari.

Publicat: 13 decembrie 2022, 11:14

Avatar 2: The Way of Water va surprinde cu tehnologii de ultimă generație. Scenaristul și regizorul acestui proiect l-a promovat în repetate rânduri. Filmul foarte aștepatat a fost amânat de mai multe ori. Cu toate acestea, zilele următoare va apărea pe marile ecrane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avatar 2: The Way of Water se lansează în România pe 16 decembrie 2022

The Way of Water se lansează în România pe 16 decembrie 2022, iar fanii sunt, cu siguranță, nerăbdători. Filmul s-a aflat în proces de dezvoltare încă de acum 12 ani, continuarea urmând să înceapă producția abia în anul 2017.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Avatar 2: Calea apei se va desfășura în și în jurul oceanului, de care Cameron a fost fascinat de mult timp / Profimedia Images

Inițial, Avatar a fost anunțat ca fiind o trilogie, iar James Cameron ar fi plănuit să le filmeze unul după altul.

Reclamă

Un an mai târziu, acesta a anunțat că vor fi un total de patru continuari pentru proiectul său. Filmul Avatar 2 a avut un buget de producție foarte mare, iar Cameron speră ca încasările să îl justifice.

James Cameron a avut un succes incredibil cu primul film Avatar, iar majoritatea cinefililor s-ar fi așteptat ca până acum să existe deja o continuare. Amânările din ce în ce mai dese ale peliculei au fost, în principal, conduse de progresele tehnologice necesare pentru realizarea filmului.

În cele din urmă, fanii mai au doar foarte, foarte puțin de așteptat, căci Avatar 2 se lansează în România pe 16 decembrie 2022. Chiar dacă misterele din interiorul filmului nu au fost dezvăluite, regizorul canadian a anunțat că fanii vor fi cu adevărat surprinși de continuarea Avatar.

Reclamă

De ce este Avatar 2 un film atât de așteptat

După cum sugerează și titlul, filmul se va desfășura în jurul tematicii acvatice. Acest lucru a fost un factor de risc și stres pentru mulți dintre actori.

Aceștia au fost nevoiți să filmeze mai multe scene sub apă. Potrivit Radio Times, actrița Kate Winslet și-ar fi ținut respirația șapte minute în timpul unei astfel de scene.

Chiar dacă în ultimii ani pandemia și restricțiile au afectat buna desfășurare a realizării peliculei, Cameron și echipa sa au reușit.

James Cameron a declarat că în această perioadă nu a lucrat doar pentru Avatar 2, ci și pentru celălalte continuări, scrie Vanity Fair.

Avatar 2: The Way of Water se lansează în România pe 16 decembrie 2022, iar regizorul canadian a anunțat că noul film mută acțiunea din Pandora în oceanele exotice ale planetei.

Tot James a specificat că „filmul se concentrează mai mult pe dinamica personajelor și a relațiilor acestora decât a făcut-o primul film, dar cu siguranță oferă spectacol”.

Cine sunt actorii din Avatar 2

Actorii din continuarea Avatar sunt, în mare parte, aceeași, însă vor apărea noi personaje în universul acvatic.

  • Jake Sully: Sam Worthington
  • Neytiri: Zoe Saldaña
  • Kiri: Sigourney Weaver
  • Colonel Miles Quaritch: Stephen Lang
  • Corporal Lyle Wainfleet: Matt Gerald
  • Ronal: Kate Winslet
  • Tonowari: Cliff Curtis
  • Mo’at: CCH Pounder
  • Norm Spellman: Joel David Moore
  • Parker Selfridge: Giovanni Ribisi
  • General Frances Ardmore: Edie Falco
  • Dr. Ian Garvin: Jemaine Clement
  • Dr. Karina Mogue: Michelle Yeoh
  • Vin Diesel

James Cameron nu a putut participa la premiera Avatar 2. Acesta a fost testat pozitiv COVID-19, potrivit CNN.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×